Binbaşı
17 Eylül 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 225 (Bu ay: 0)
Gönderileri
1 hafta içinde 79UB980V mevcut tv mi yenilemek istiyorum, tavsiye edebileceğiniz üst limit 30.000 TL olacak şekilde bir tavsiye varsa rica ediyorum.

Bulabildiğim modeller arasında LG 86UH955V ve SONY KD-85XD8505B var.
Son zamanlarda ufak kasalara taktım kafayı Uzun süredir hem internetten hemde bazı m-atx kasaları satın alıp bizzat test yapmıştım, Lian-li ve silverstone'un m-atx kasaları arasında gidip geliyodum. Ama sonunda piyasadaki en iyi m-atx kasayı buldum ve sipariş verdim. Kasa gelince incelemesinide yaparım buraya.

-- Fractal Design Arc Mini --
Yapı olarak bir çok kaliteli Midi-Tower kasa ile aynı ağırlığa sahip hatta daha ağır. (9 KG)
Boyutları: G 210x Y 405x D 484mm

Artıları:
-Önde USB 3.0
-Su soğutma hazırlığı
-Siyah iç boya
-Kablo düzenleme/saklama alanları
-PSU allta
-Max PSU uzunluğu : 22cm
-Max VGA uzunluğu: 26cm (2 hdd yuvasından biri çıkarılırsa 40cm)
-Max CPU soğutucu: 16,5 cm

Soğutma sistemi neredeyse Full Towerlar kadar iyi:
Toplam 7 Fan !
- ÖN 2x120mm
- Alt 1x140mm
- Üst 2x140mm
- Arka 1x120mm
- Yan 1x140mm

Kontrast, parlaklık vs ayarlarını yapıyorum, tv yi her kapattığımda veya hdmi moda geçtiğimde bile, geri dönünce sıfırlanmıs oluyor. Dinamik modda herşey full ayarda kalıyor. Deli etti beni hafızaya niye almıyor ki bu?
Olan varsa mail a atarsa sevinirim. murathan.oz@hotmail.com
Bu arkadaşı boğazlamak isteyen tek ben miyim acaba? Hareketleri falan deli etti
Sabit sağa sola dönme özelliği olmayan bi askı aparatı istiyorum, uyumlu modeller hangisi acaba tv nin arkasına baktım çok geniş tutulmuş vida aralıkları.

Bu olurmu acaba?
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17539&productid=evvanvm251
yeni aldığım 37s62b ölü piksel çıkması nedeniyle değiştirilecek fakat aynı modeli almamaya karar verdim biraz daha para ekleyip. Başlıktaki iki tv arasında hangisini önerirsiniz? Biri plazma biri lcd öncelikli kullanım amacı PS3 sonra dvd. Samsung un performansını biliyorum ps3 için ama pnanasonic plazma hakkında fikrim yok iyimidir? Başka model önermeyin bu arada
Kayıt yapmaya çalışıyorum ancak adresimi yazdıgımda devamlı geçerli bi adres girin uyarısı ile karşılaşıyorum adresi sallasamda kabul etmiyor, ne yapmam lazım?
Bugun teknosada pal(2.bölge) oyun gördüm. Ps3 ün region free olduğunu sanıyordum acaba alsam çalışmamazlık yaparmı bunlar?
Hakkında
Forum İmzası:
Lian-Li O11 Dynamic Evo
Z790 Msi Carbon
Corsair Vengeance 4x16GB DDR5 6600 Mhz
İntel 13900K@5.2 Ghz / Msi CoreLiquid 360R
Galax RTX4090
Kingston Furry 2TB m2 -Samsung 980 Pro 1TB m2
TT ToughPower 1200W Platinum
Forum İkinci El İmzası:
Yeni yeni referans tutmaya başladım ama 2003 ten beri 100 lerce alışveriş yapmış biri olarak isteyene sınırsız referans verebilirim..
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Bilgisayar
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.866
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.094
Konularının görüntülenme sayısı: 15.413 (Bu ay: 294)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.