Bildirim
İğrenç bir ders programım var.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
pardon ne mühendisi bu? -
quote:
Orijinalden alıntı: acerenes
pardon ne mühendisi bu?
Dersler karışık. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
quote:
Orijinalden alıntı: Engineering Student
O aralarda spor salonuna gideyim diyorum ama Cuma günü 4-5 saat spor mu? Olacak iş değil...
ben ilk sınıf ilk dönem haftada üç gün gidiyordum sadece okula
cuma tatildi perşembe günüde sadece ingilizce dersi vardı ingilizcem iyi diye hoca derslere girmene gerek yok demişti:)
yanlız senin araların çok uzun kardeş umarım çabucak arkadaş edinirsin üniversitede yoksa o saatler geçmek bilmez
Arkadaş sorun değil, zaten 5. senem. 2. ve 3. sınıf derslerini karışık alıyorum, çünkü 2 senedir repeat durumundayım. Bu arada ders programı hem benim elimde, hem de değil ama Cuma gününde de 2 saat boşluk bırakabilirdim. Güzel yazınız için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
ben sana diyeyim maksimum 1 ay o cuma günü son derse gideceksin sonra ara ara gitmemeye başlayacaksın, daha sonra ara ara gitmeye başlayacaksın ve sonra gitmeyeceksin derslere
benimde geçen senelerde programımda öyle bi ders vardı hiç gitmedim
_____________________________ MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports DuoLogitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
quote:
O aralarda spor salonuna gideyim diyorum ama Cuma günü 4-5 saat spor mu? Olacak iş değil...
ben ilk sınıf ilk dönem haftada üç gün gidiyordum sadece okula
cuma tatildi perşembe günüde sadece ingilizce dersi vardı ingilizcem iyi diye hoca derslere girmene gerek yok demişti:)
yanlız senin araların çok uzun kardeş umarım çabucak arkadaş edinirsin üniversitede yoksa o saatler geçmek bilmez
Arkadaş sorun değil, zaten 5. senem. 2. ve 3. sınıf derslerini karışık alıyorum, çünkü 2 senedir repeat durumundayım. Bu arada ders programı hem benim elimde, hem de değil ama Cuma gününde de 2 saat boşluk bırakabilirdim. Güzel yazınız için teşekkür ederim.
ben üniversiteye yeni başladın sandım
o zaman hiç sorun değil o aralar merak etme_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: designr
ben sana diyeyim maksimum 1 ay o cuma günü son derse gideceksin sonra ara ara gitmemeye başlayacaksın, daha sonra ara ara gitmeye başlayacaksın ve sonra gitmeyeceksin derslere
benimde geçen senelerde programımda öyle bi ders vardı hiç gitmedim
Eve 6'dan önce gelmem yasak hocam.
Spor salonuna gideceğim. Tabii uyuyacak bir yer bulursam uyurum da ama uyuyacağımı sanmam. Spor yaparım. Deadlift, bench, fitness... Sonra gider kütüphaneye, kitaplarımı okurum. R3DROS3V3RTIGO, teşekkürler.
-
Son anda bomba bir şey yaptım, az sonra resim yüklerim.
-
Adını sansürleseydin DH ifşa team boş durmaz
_____________________________ -
hayal kırıklığı
quote:
İşte bu sefer oldu;
2şer saatlik aralar da geçmek bilmez şimdi, en iyisi spora falan git o aralarda. yoksa localıda sandalye çürüteceksin
_____________________________ _____________________________
Ben kendi söylediklerimden sorumluyum, sizin anladıklarınızdan değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: vetrusko
Haftada 27 kredilik dersim var haline şükret hocam.
Benim de 18 + 0 ama İnkilap Tarihi I silinebilir. Silinirse yaz okuluna saklayacağım İnkilap Tarihi II ile birlikte.
Bu arada, evet, bizde de İnkilap Tarihi var.
quote:
Orijinalden alıntı: crossfitter
quote:
İşte bu sefer oldu;
2şer saatlik aralar da geçmek bilmez şimdi, en iyisi spora falan git o aralarda. yoksa localıda sandalye çürüteceksin
Öyle yapacağım zaten.
-
Diferansiyel ve mühendislik matematiği görüyorum orada.
Kolay girsin hocam.
_____________________________ make DH great Again
Benzer içerikler
- 300 gb internet ne kadar gider
- ameliyat yerinde dikiş ipi kalması
- paxera 40 mg kullananlar
- arı sütü kullananların yorumları
- lan ne demek
- bim para sayma makinesi
- çay bardağı emojisi
- penis nakli
- discord açıldı
- black friday
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler