Yüzbaşı
28 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Herkese iyi forumlar, evde İmilab V1 elektrikli süpürge kullanıyoruz. Köpeğimiz süpürgeyle yaşadığı bir sorunda süpürgenin tekerleğini kırdı😅 ortada bulunan yaylı tekerleği. Bu tekerleği nereden bulabilirim? Tekerlek değiştirmesi sorun değil elimden gelir böyle şeyler ancak tekerleği bulamıyorum bir türlü

Kız arkadaşımla ilişkimizin ilk başlarında arabada şarkı söylerken fark etmeden radara girmişim. Fotoğrafta ben gülüyorum ama kız arkadaşımı siyah kutuyla kapatmışlar. Ceza falan hiç umrumda değil ama o fotoğrafın orjinalini almayı çok istiyorum. Harika bir anı olurdu 😂😂😂😂

merhabalar arkadaşlar, selamlar..
Yakın bir zamanda Yurt dışına çıkacağım ve uzun bir süre geri gelemeyeceğim. Yurt dışındayken annemle whatsapp üzerinden arama yapıp konuşabileceğim en ucuz telefonu bulmam lazım. tavsiyesi olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. İyi akşamlar
Arkadaşlar iyi günler kolay gelsin. Dün bilgisayarıma bir virüs bulaştı ( bu sürekli reklam çıkartan birşeyler yükletmeye çalışan reklamlardan) AVG ile tarattım virüsleri sildim ve artık reklam çıkmıyor. (AVG zaman zaman hala virüs bulup silmeye devam ediyor. Asıl sorunum ise virüsten sonra bilgisayar ekranındaki hareketlerde, animasyonlarda bir yavaşlama ve değişme var. Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum.
Bilgisayarım windows 7-Laptop
arkadaşlar iyi akşamlar. elimde telefon son kez servisten geldiği sevk irsaliyesi var sadece. telefon şu anda teleservice'de tamirde ve bana ticket no lazım. ticket no yu nereden bulacağımı bilen var mı acaba ?
öncelikle hayırlı akşamlar internette bulamadığım için konu açma gereksinimi duydum. telefonum teleservice'de tamirde bana ticket no lazım, elimde son servisden gelen sevk irsaliyesi var ama ticket no yu bir türlü bulamadım bu ticket no'yu nereden bakacağım ??
bu sene hem yemeklerde hemde kantinde aşırı zamlanma var. örnek olarak pilava %150 zam gelmiş. başka kyk yurtlarında da durum böyle mi ? bugün ki yemek fiyatları fotoğrafta
edit: geçen seneki fiyatlar:https://eyurtkur.kyk.gov.tr/Dosyalar/Haber/LokantaKantinTavanFiyatlari.pdf
https://store.donanimhaber.com/2c/0c/12/2c0c121161a2a4801dcb61defa0f95ee.png
öncelikle iyi günler. harddiskime virüs bulaştıktan sonra avg 2014 virüsü tespit edip silmişti ancak şu anda harddisk'in içine giremiyorum. fotoğraftaki sorunu veriyor. ayrıca virüs bulaştıktan sonra harddiske tıklıyordum ve ayrı bir pencere de 1 kb boyutunda harddiskin kısayolunu gösteriyordu harddiske de oradan giriliyordu. harddiskte çok önemli dosyalarım var umarım çözümü bilen birisi vardır
sürekli multiplayer oynarım diye BF3 premium almıştım ama KYK interneti sağolsun lag'dan dolayı oynadığımdan hiç zevk alamıyorum hatta bazen hiç oynayamıyorum. Bu yaz bimeksten 110'tl ye almıştım fiyat 50 tl'dir. İlgilenenler PM'den iletişime geçebilirler
Tercihen sony-nikon-canon f/p oranı yüksek, yakın çekimde başarılı(stajda gerekli makine aksamlarını çekmek için) ve manzara çekimlerine ideal kompakt bir makine arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Hakkında
Meslek: Denizcilik
Forum İmzası:
Hakkımda:

₪ HTC One™ ₪

Android 4.2.2 (Jelly Bean) \\ 4.7 " Full hd Super LCD3 - Gorilla Glass 2 Ekran \\ 1920 x 1080 Pixel Çözünürlük. (468ppi) \\ 1.7 GHz - 4 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 İşlemci \\ 2GB RAM \\ 32GB Dahili Hafıza \\ 4.3 UltraPixel AutoFocus & Led Flash Kamera \\ BoomSound Özellikli 2 Stereo Hoparlör \\ 2300mAh Batarya \\ TV Out - Mhl \\ 802.11 a/b/g/n/ac Wifi \\ LTE (4G) Bağlantı \\

amd fx6100/ MSI 970A-G46/ Kingston HYPERX 4 GB TEK MODÜL RAM/ ASUS HD6850 1 Gb 256 bit/ Dark FALCON/
"Denizcilik Öğrencisi"
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
HTC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.588
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.313 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.