Teğmen
11 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar , bu saatte yazmadan duramadım.Müsait olduğum vakitte her şeyi anlatıcam ve bu harika insan ile bu yazdıklarımı beraber okuyucaz inşallah.

Küçük bi başlangıç yapmam gerekirse bu insan şu an gözümde dünyanın en tatlı insanı.Tahmin etmek zor olmasa gerek.Biraz uyuyup konuyu devam ettireceğim.iyi geceler..
Odamda oturuyordum bilgisayarla ilgileniyordum ve babam yanıma geldi ve bişeyler konuşmak ister misin dedi.Bende ne hakkında dedim.Anlamışsındır falan dedi güldü.Ben de hala saf ayağına yattım.Sonra dedi işte facebook da fotoğraf falan var dedi birisiyle.Bazı sorunlardan dolayı facebookdan sahte hesap açtık ve ordan konusuyoruz kız arkadaşımla.Fotoğraf koymustuk profiline.Babamda arkadaşlarıma bakarken denk gelmiş görmüş heralde.Bende hee o mesele dedim oyle deyince.Sonra anlat bakalim dedi bende dedim normal arkadaş iste anlatmiyim ilerde ciddi olursa öyle anlatiyim dedim yok anlat dedi nereli falan yine yok dedim basitce bisey herkesin olabileceği gibi bi durum falan dedim.Sonra biraz bozuldu tamam dedi ne gerek var ki sormasina haksız mıyım beyler ?
Beyler , bi maruzatim var hafta sonu fenerbahce genclerbirligi macina gidicez insallah .Biletler yarin sabah cikarsa ve alirsak pfdk kararlari yarin aksam aciklanacak ceza gelirse bilet parasi mi iade olur nasil bişeyle karsilasiriz
otomatik konu açtım la silinsin..
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz , beğendiğim domain için paypaldan 1 tl göndericem teşekkürler..
http://www.youtube.com/watch?v=uW0zH5SaT2U&feature=youtu.be

söz sizde beyler insanın içi cız ediyor..
Üniversite için Ankara'ya gelmiş bulunuyorum.Ablam daha önceden uzak ilçede öğretmendi.Şu an merkeze tahini çıktı.Beraber ev tuttuk.Her şey iyi güzel ama çok yalnızım beyler.Hiç kimseyi tanımıyorum.Otobüse biniyorum.1 saat yol gidiyorum otobüste ezik ezik takılıyorum.Hiç bir yer bilmiyorum.4 defa kayboldum okula giderken zor buldular beni.Bunları söylemek istedim.İyi geceler...

bu arada Hacettepe-Bilgisayar Mühendisliği..
Merhaba arkadaslar esentepe mahallesinden bağdat caddesindeki cemre spor merkezine gidicem de yaklasik mesafe 3 km diyo google oraya direk minibus ya da otobus gibi bisey bulabilirmiyim..
Merhabalar , beyler websitemde tv ile alakalı herşey fragman , haberler ,özetler ile ilgili konular paylaşıyorum.TV'de ne izlersiniz ya da tv ile ilgili ne araştırırsınız gugleden falan , bi yardım eli uzatın bakalım..
Hacettepe Bilgisayar muhendisligi gelirmi beyler mf4 24200 benim hacettepe gecen sene 22400 ile almis , 2.tercihim de gazi..
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:

"Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin, ben de size mutlu bir insan göstereyim."
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.174
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 4.951 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 251 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.