Şimdi Ara

İddia: Türkiye, Karadeniz'de doğalgaz buldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
1
Favori
11.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tüm dertleri akp zaten , ülke düzelir refah artar akp ye tekrar bir 4-5 sene daha katlanırız diye kabus görüyorlar şu an ,beslendikleri kurum zaten kriz,döviz yüksekliği,pahalılık,dertleri ideolojik vesayetleri 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Ağustos 2020; 0:49:40 >
  • En iyi ihtimalle HAVA GAZI bulundu muhtemelen.İran ve Venezuella gibi alanı olmadı için HAVA'sını alacağımız birşey işte.O da en iyi ihtimalle haaaa.Yoksa mevzu Yerli Denizaltımız Göklerde işi de olabilir.Ya da 70'lerde yaşanan küresel petrol krizi zamanı rahmetli Demirel'in bulduğu gibi petrol de olabilir.

  • Ülken diyorum adam ona bile kızıyor arkadaş ne diyeyimki ben buna şimdi? Bunların bu her şeye itiraz etmesini görünce şu video aklıma geliyor gülüyorum hep.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 20 Ağustos 2020; 1:41:28 >
  • Seçim hazırlıkları gazı bulundu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madenlerde sirketler cikardiginin sadece %4unu devlete veriyor kalan 96 yi alip ulkesine goturuyor (3213 tu yasa numarasi sanirim) Gazda durum nedir bilmiyorum. Ayrica gazi cikartacak kurum kaldigini sanmiyorum simdye coktan satilmistir. Bosuna kimse ellerini avusturmasin bence.

  • 2022 gibi seçime yakın kesin aynı anda petrol, altın, doğal gaz, uranyum, platin, rodyum, kontoryum, yatakları bulunacak hem de dünya'nın %98 rezervi bizde olacak.

  • Hadi bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulsak ne olacak 2023'e kadar cikartamiyoruz ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt

    RTE için istisna yapıp 10 dönem daha seçilme kuralı ekleyelim ki aşşaılık dıç güşler bulduğumuz gazı bizi kandırmak suretiyle çalmasın.


    2023'de zaten Hamza da faizi kündeye getirecek inşallah dinimiz amin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 20 Ağustos 2020; 2:6:55 >
  • Düşünsene bulmuşuz ama çıkarmıyormuşuz. Tenezzül etmiyormuşuz peh.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknode kullanıcısına yanıt

    Müdür kuzeyde bir şey bırakmaya gelmez Rus gelir çöker valla.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Sen onlara bakma derlerde derler . İstedikleri tek sey cumhurbaskanin gitmesi. Tek mutlu edecek bu. Sozum ona dogu akdenizde butun ulkeler petrol ariyolar birlik olmuslar sen niye yoksun diye muhalefetten ses gelir kendi kendine demezler de yav arkadas benim topraklarimi paylasanlar beni saflarina mi alacaklar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok çünkü öyle bir şey atıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence doları düşürmek için hamleler bunlar. Neden cuma?

  • Yıllardır doğalgaz ve petrol buluyoruz, şimdi neden farklı olsun?


    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/yilmaz-ozdil-1-yil-once-bu-yaziyi-yazmisti-daha-once-defalarca-bulmuslardi-insallah--296117h.htm



    "DOĞAL'GAZ

    Akp'nin ilk enerji bakanı Hilmi Güler açıkladı… “Karadeniz'de doğalgaz bulduk, denizin ortasında doğalgaz aramak risklidir ama, biz bu riski göze aldık, bulduk, inşallah bu kış kendi gazımızı milletimizin hizmetine sunacağız, biz sonuçların adamıyız, çok şükür Allah da bizi mahcup etmiyor, açıkça söylüyorum, 2023 yılından itibaren doğalgaz ithal etmeyen ülke olacağız” dedi. 

    **

    Akp'nin ikinci enerji bakanı Taner Yıldız açıkladı… “Karadeniz'de doğalgaz bulduk, doğalgazımızı denedik, yedi metre alev yükseldi, dünya devi firmalar burada beş kuyu açmıştı, bulamamışlardı, biz bulduk” dedi. 

    ***

    Akp'nin üçüncü enerji bakanı Ali Rıza Alaboyun açıkladı… “Tüm zamanların arama rekorunu kırdık, 3.7 milyar metreküp doğalgaz çıkardık, Niğde'de tuz ararken petrol bulduk mesela” dedi 

    ***

    Akp'nin dördüncü enerji bakanı Berak Albayrak açıkladı… “Attığımız adımlarla doğalgaz daha da ucuzlayacak, gazlaştırmada dünya rekoru kırdık, sadece kendi ihtiyacımızı karşılamakla kalmayacağız, Türkiye'yi doğalgaz ihracatçısı yapacağız” dedi.  

    Akp'nin beşinci enerji bakanı Fatih Dönmez açıkladı… “Tekirdağ'da doğalgaz bulduk” dedi. 

    17 senedir kesintisiz buluyoruz.  

    Girin lütfen Google'a, okuyun… Adana'da tarla sürülürken doğalgaz bulundu, Muş'ta su sondajı yapılırken doğalgaz bulundu, Sakarya'da doğalgaz bulundu, Hatay'da doğalgaz bulundu, Konya'da doğalgaz bulundu, sondaja bile gerek yok, fışkırıyor mübarek, Edirne'de doğalgaz bulundu, Siirt'te doğalgaz bulundu, Silivri'de doğalgaz bulundu, Kandıra'da doğalgaz bulundu, Gökçeada açıklarında doğalgaz bulundu, bulunma müjdelerinin hepsini TPAO açıkladı, TPAO genel müdürümüz bizzat izah etti, “Türkiye 2023 yılında doğalgaz ihtiyacının tamamını kendi kendisine karşılayacak” dedi, Marmara denizinde fay hattı arıyorlardı, şırrak, doğalgaz bulundu 

    ***

    Gaz'tecilerimiz gaz'telerinde yazdılar… “Doğalgaz müjdesi, 20 trilyon metreküp doğalgaz bulduk, Türkiye'ye 20 sene yetecek kadar bulduk, Türkiye doğalgaz zengini oluyor” manşetleri attılar 

    Asrın liderimiz 31 Mart yerel seçimi öncesinde mitinglerinde açıkladı… “Trakya'da doğalgaz keşfettik, üç milyar metreküp rezerve sahip, 300 bin hanenin 10 yıllık gaz ihtiyacını karşılayacak, biz çalışıyoruz, yatmıyoruz, cehape zihniyeti sadece yalan üretir” dedi.

    “Doğu Akdeniz'de doğalgaz bulduğumuzda bugün ülkemize karşı ileri geri konuşanların hepsi kapımızda sıraya girecek” dedi 

    ***

    1 Ağustos'ta yüzde 15 zam yapıldı. 31 Ağustos'ta yüzde 15 zam daha yapıldı.  

    Sıkın dişinizi azıcık…

    2023'te bütün dünya kapımızda sıraya girecek. Gerçi 2023'e kalmaz ama, en geç 2023 yani."





  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

    Bulunsa ne olur? Sanki onun kaymağını halk yiyebilecek

     


    Siz muhaliflerde bu zeka oldukça sizden hiçbi halt olmaz. AKP daha çook iktidar olur. He kazara bu zekayla iktidarı alırsanız ülke düz 99-2000’e geri döner hızla.


    Ne bekliyorsunuz misal 5 milyar dolar çıksa 5 milyar 80 milyona eşit dağıtılıp hesaplarına mı yatırılacak  


    Bir enerji bulunduğunda çıkaran şirket kâr eder. İhracatla dolar kazanır. Türkiye’ye dolar girer. Döviz ülkedeki piyasada karşılığını bulunca düşmeye başlar. Cebindeki 100 lira alım gücünün artışıyla 120-130 olur.


    İşte ülkede satışı yapılacak doğal kaynaklar bulmanın faydası budur.


    Yıl 2020 ben Türk soluna ülkede doğalgaz ve petrol bulmanın neden iyi bir şey olduğunu anlatıyorum  


    Çıkan paradan kendine düşen payı banka hesabında görmeyi falan bekliyordu herhalde. Ülkede doğalgaz çıkıyor, çıkaramazsınız, bize fayda etmez, yapamazsınız, aman ne iyi haber.


    Mutlu olması yasaklanmış lanetli bir topluluk gibisiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Karadenizde zaten dogalgaz vardi. 20 yildir Akcakoca açıklarından dogalgaz çıkarılıyor. Şimdi bunun mujdesini vermezler umarim. İnsallah Akdenizde de bulunmuştur.

  • Aman Yunan duymasın hak iddia eder

  • Elimde bir fotoğraf var ve fotoğrafta bir gemiye canlı yayın araçları yükleniyor.  

  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt
    No ss no güven

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.