< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
I20 1.4 MPi style vs clio5 1.0T touch

-
-
i20 yerine kuzeni Kia Rio daha mantıklı tercih olur. forumda konusu vardı bende kendi mesaj linkimi koydum. 180bine sıfır km 2020 model turbo benzinli-otomatik vites model Rio var. birde artık bu devirde 1.4 litre gibi az hacimli atmosferik motor tercih edilmez dostum. çok yakar az kaçar.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145995113
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 14 Ekim 2020; 0:55:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İ20 alinir lpg takilir pasa pasa binilir.Kucuk hacimli turbo motorlari ovenleri dikkate almayin.
Clio kesinlikle her yönden daha mantıklı bir araç. Herşeyi geçtim atmosferik motor 1.4 araba sizi hayattan bezdirir, bir de tüp takılırsa ana haber bülteninde izleriz sizi. Maceraya hiç gerek yok clio
Çok bilmiş arkadaşları dinleme atmosferik motor seni hayattan bezdirmez merak etme 1.4 o kasaya gayet yeterli.
Kesinlikle i20 diyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
clio 5 hem turbo hem 20bin uygun diyorsun. daha düşünmeniz hata. motor yönünden çekinceniz olmasın bu 0.9 tce ve 1.0tce taş gibi motorlar.
-
200bine yakın para ver, 2 hava yastıklı araç al.
teşekkürler hyundai
1.4 atmosferik motor kullanıcısı olarak o rakamlara çıktıysanız, karşınızda da turbo benzinli bir araç varsa tercihinizi o yönden kullanmanızı tavsiye ederim.
-
Tabiki clio
Clio daha mantıklı.
Daha yakışıklı hepsinden öte.
Donanıma önem veren bir insanım. Geri görüş ve CarPlay sonradan açılabiliyorsa hiç düşünmeden Clio.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AC68B14C -- 14 Ekim 2020; 7:8:17 >
Vay arkadaş ya daha geçenlerde 1.3 tce 140 beygir full paket + metalik renk + sürüş destek paketli Megane 197 bin e aldık 😁 her geçen gün fiyatları gördükçe şaşırıyorum . Bu arada araca hakkında bilgi edinmek isteyen varsa yardımcı olabilirim . ( Gerçi şu anda gidip aynı araca 310 bin küsur verecek yoktur da )
alsatçı galericiden liste fiyatından daha ucuza sıfır clio alırken dikkat edin. şu piyasada liste fiyatından 20-30 bine kadar fazla yazılıp satılıyor eldeki araçlar. o araçta sorun olabilir. bayilere bakın bence clio için.
-
Bu bile almama sebebi . Eski i20 troy aracımda da 2 hava yastığı vardı , yenisinde de .
Hiç düşünmeden clio 5.
-
0 km mi? Ayrıca hangi paket? Bayi adı nedir.
İ20 1.4 mpi kullanıcı bile clio diyorsa vardır bildiği. Atmosferik duayenlerini dikkate alma.
Ayrıca yakıt ve performans olarak clio daha önce olan bir araç.
-
Evet sıfır km Icon 1.3 TCe EDC 140 bg + metalik renk ( cosmo blue ) + sürüş destek paketi ( adaptif hız sabitleyici çarpışma uyarıcı şerit uyarma otomatik uzun kısa far vs ) , ÖTV zammından önce anlasmistik Eylül sonun da da teslim edildi .
Cevabı verilmiş zaten ama ben de yine belirteyim. Clio
-
Yıl olmuş 2020 atmosferik küçük hacimli motorları savunan dinazorları dikkate almayın. Devir turbo devri.
Ha aklınızda soru işareti varsa alın bir 1.4 test arabası rampada hızlanmaya çalışın. Kararınızı direk verirsiniz. i20 nin tipinden memnunsanız 1.0 turbosu gayet performanslı ve verimlidir.
tabii ki clio
En Beğenilen Yanıtlar

Clio kesinlikle her yönden daha mantıklı bir araç. Herşeyi geçtim atmosferik motor 1.4 araba sizi hayattan bezdirir, bir de tüp takılırsa ana haber bülteninde izleriz sizi. Maceraya hiç gerek yok clio |
Çok bilmiş arkadaşları dinleme atmosferik motor seni hayattan bezdirmez merak etme 1.4 o kasaya gayet yeterli.
Kesinlikle i20 diyorum. |
Benzer içerikler
- sunroof yağı
- motorun altından su akıyor
- mpg nedir
- avis dolandırıcılığı
- petlas velox sport pt741
- marcar resimleri
- aito m9
- byd seal u dm-i forum
- 2024 dacia duster
- 2024 araç satış rakamları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X