|
Hyundai, elektrikli otomobillere manuel vites deneyimi eklemek istiyor
-
-
Saçmalık...
-
-
Duyduğum en saçma fikirlerden biri.
-
Bomboş işler.
-
manuel vites elektrikli araba da ne bileyim olmadı şimdi.
_____________________________ . -
Gereksiz !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sanırım içerden biri firmayı batırmaya çalışıyor, inovasyon adı altında :)
-
Bunu kim düşündüyse istifasını versin. Daha sorunsuz, az parça gerektiren isterken kullanıcılar, bunlar grift işlere girmeye çalışıyorlar. Elektrikli arabayı şanzıman derdi, vites geçiş gecikmesi vs. olmasın diye tercih ediyor millet.
_____________________________ -
İçten yanmalılar tamamen bittiğinde bu da bir ihtiyaç olacak. Ama şimdilik değil.
_____________________________ "17 Seat Leon 1.6 TDi Style Plus - Dell Inspiron 7559 - Maden & Met. Malz. Mühendisi - DEU ÇAP - YouTube -
Gereksiz gibi, millet otomatik vites için ekstra para ödeyip alıyor. ABD'de manuel kullanmayı bilen çok az hatta. Çok düşük satar o versiyonları.
Elektrikli alan adam manuel pek tercih etmez gibi geliyor, manueli maddi ucuzluğundan ziyade özellikle otomatik üzerine tercih edenler zaten aracı ulaşım değil keyif için kullananlar oluyor,
onlar da zaten içten yanmalı ve güçlü motorlu araçlar tercih ediyor.
_____________________________ -
Elektrikli araç trolleri neyi beğenmediyse o iyidir, zaten oynadıkları tek vites nedir belli :)
-
Saçmalık değil. Düşünsenize istediğinizde manuel olarak gibi keyif alabileceksiniz. Sök tak olsa keşke.. Efsane eğlenceli olurdu.
-
Tamamen saçmalık.Manuel araçtan otomatik vitese geçtiğimde manuel aracı bunca zamandır neden kullanmıyorum dedim kendime.Elektrikli araca geçince zerre vitesli mekanizmaya ihtiyaç duymadım.Bir kere vitesin olmaması,kesintisiz akıcı sürüş zaten çok güzel birşey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. -
Debriyaj kavrama olmadan manuelin ne keyfi var ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
otomatik vitesi statu sanıyorlar ondan. her otomatik araç alan "manual amelelik yeuv, amariga'da araclar otomatiktir" seklinde aforizma yapmaya başlıyor. sonra otomatik fanboy, manual hater oluyorlar. haha.
komik insanlar gercekten.. buna benzer farklı yıgınla sey var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Mayıs 2026; 7:18:59 >_____________________________ -
Forumda bir arkadaş otomatik arabayla camiye bile gidiyormuş. Otomatik seviyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Mayıs 2026; 9:25:28 >_____________________________ -
Elektrikli araçta Manuel vites olması gayet güzel bir durum, insanlar alışkanlıkları bir kenara bırakmamış olacak bayır çıkıyor vites küçültme olayını çözmüş olacak, çok mantıklı bir açıklama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Burada ki asıl kritik konu son cümlede geçtiği gibi bunu hyundai gibi markaların uygulaması zor bunlar düşük segment ve kârlılıkla araç satan markalar. Yoksa görecek herkes özellikle sport dünyasında shift-by-wire üniteler yaygınlaşacak. Birçok marka bunları patentlediler ve uygulamaya alacaklar.
Evet bazı alan kayıpları üretir ancak bir kullanıcı için özellikle bazı gençler için en iyi bileşen şudur hem debriyaj pedalı zorundalığı olmadan otomatik, hem direksiyon arkası kulakçık hem de bir kol ile manuel yönlendirme... Bu 3 bileşeni manuel hissiyle birlikte verebilmesi en ideal çözümdür ancak büyük zorlukları da var çünkü modern otomatik şanzımanlar kol yönlendirmeli değil yazılım tabanlı çalışır. Kullanıcı yönlendirmesini arttırma burada yazılım-mekanikte zorluklar hatta imkansızlıklara sebep oluyor.
Velhasıl by wire böyle bir seçeneğin olabilecek olması olumsuz değil olumlu bir durumdur. EV'ler için dahi çünkü tek bir sınıf EV, HEV yok. İçlerinde oldukça güçlüleri var. Bir sıralı şanzıman gibi debriyajsız yönlendirebilme (Eski Porsche PDK'lar buna yakındır) ve ses harici o keyfi çıkarabilme sport dünyasına da gelemedi. Sadece karma yol koşulları düşünüldüğünde nasıl uygulanabileceğinden emin değilim.
_____________________________ Hp, Aerodynamic, Driver, Tire = Racing Machine"Hiç bir zaman kendi limitlerime ulaşamadım. Beni daha hızlı olmaktan alıkoyan hep aracın limitleri olmuştur. Kendi limitlerim değil."
-
"Because Feeling is Everything. Dure..." :)
Adam vites topusu seviyor belki. Eli boş dursun istemiyor demek ki...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
|
Duyduğum en saçma fikirlerden biri.
|
|
manuel vites elektrikli araba da ne bileyim olmadı şimdi. |
|
Saçmalık...
|
|
Bomboş işler.
|
|
Bunu kim düşündüyse istifasını versin. Daha sorunsuz, az parça gerektiren isterken kullanıcılar, bunlar grift işlere girmeye çalışıyorlar. Elektrikli arabayı şanzıman derdi, vites geçiş gecikmesi vs. olmasın diye tercih ediyor millet. |
Benzer içerikler
- video edit programı
- whatsapp kendime mesaj atma
- snapchat toplu arkadaş silme
- android auto youtube
- en iyi yapay zeka uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt