Şimdi Ara

1600cc'ye kadar DİZEL motor ve OTOMATİK vitesli STATION WAGON otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
9.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DİZEL ve OTOMATİK vitesli STATION WAGON otomobil önerilerinizi bekliyorum....
    motor hacmi 1600 cc'yi geçmeyecek ve fiyat limiti max. 100,000 TL
    önereceğiniz otomobilin avantaj ve dezavantajlarını da belirtirseniz çok sevinirim.... tartışalım...
    teşekkürler

• sanırım en uygun fiyatlı seçenek megane sport tourer olur. ancak daha klas olsun diyorsanız mondeo sw, passat variant, insignia sports tourer olabilir ama onlarda 1.6dizel seçeneği yok sanırım. Belki mondeoda vardır ancak diğerlerini bir araştırın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mortallight

sanırım en uygun fiyatlı seçenek megane sport tourer olur. ancak daha klas olsun diyorsanız mondeo sw, passat variant, insignia sports tourer olabilir ama onlarda 1.6dizel seçeneği yok sanırım. Belki mondeoda vardır ancak diğerlerini bir araştırın derim.

Passat Variant 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG --- Highline --- 94,450 TL indirimi konuşamadık, çünkü araç yok, fiyat kesin değil

VW lerde otomatik vitesli araç sıkıntısı var..... birçok modelde en erken 3 ay diyorlar... dizeller ise gelmeden bitmiş gibi bir durum var
    heleki dizel ve otomatik vites passat variant için yaz sonu iyi ihtimal dediler.... bende yuhh çektim yani müsadenizle

opel insignia sport tourer tasarım ve kullanım olarak çok beğendiğim bir araba ancak onun 1.6 benzin 180ps de otomatik viteslisi yok hemde 1600cc altında dizeli zaten yok.... opel 1600c altı dizel ve otomatik vites anlamında opel hepten elendi

megane sport tourer var ama renault lar çok çabuk dökülüyor, kalite ciddi düşük.....en son alternatif olarak koydum listeye

• quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

quote:

Orijinalden alıntı: mortallight

sanırım en uygun fiyatlı seçenek megane sport tourer olur. ancak daha klas olsun diyorsanız mondeo sw, passat variant, insignia sports tourer olabilir ama onlarda 1.6dizel seçeneği yok sanırım. Belki mondeoda vardır ancak diğerlerini bir araştırın derim.

Passat Variant 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG --- Highline --- 94,450 TL indirimi konuşamadık, çünkü araç yok, fiyat kesin değil

VW lerde otomatik vitesli araç sıkıntısı var..... birçok modelde en erken 3 ay diyorlar... dizeller ise gelmeden bitmiş gibi bir durum var
    heleki dizel ve otomatik vites passat variant için yaz sonu iyi ihtimal dediler.... bende yuhh çektim yani müsadenizle

opel insignia sport tourer tasarım ve kullanım olarak çok beğendiğim bir araba ancak onun 1.6 benzin 180ps de otomatik viteslisi yok hemde 1600cc altında dizeli zaten yok.... opel 1600c altı dizel ve otomatik vites anlamında opel hepten elendi

megane sport tourer var ama renault lar çok çabuk dökülüyor, kalite ciddi düşük.....en son alternatif olarak koydum listeye

vw'de otomatik vitesli araç sıkıntısından çok , otomatik vites sıkıntısı var.

7 ileri kuru tip dsg şanzımanla ilgili pek çok konu açıldı yakın zamanda hem forum genelinde hem google'dan arama yapmanızı tavsiye ederim...

• Citreon c5 sport tourer 1.6 e-HDİ 112 hp Dynamique Mcp 73.830 tl

• yada bekeleyebilirseniz, drive larin powershiftlileri gelecek, nisan ayina bekleniyor

• Vw passat variant ve mondeo dışında istediğiniz kriterlere uyan araba yok sanırım.Mondeonun otomatiği var mı bilmiyorum ama kasası afat.Bir ara almayı düşünüp vazgeçtiğim arabaların başında geliyor.
  • f/p da en uygunu c5...

Orijinalden alıntı: hipofiz

f/p da en uygunu c5...

• Evet, C5 şık ve kaliteli bir araba. Hidropnömatik amortisörleri de iştah kabartıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle 1600 cc'yi geçmeyecek diye belirtilmesinin sebebi nedir, artık çok sıklaşmaya başladı bu kriter, yanlış anlamayın, bana biraz garip geliyor açıkçası. Ortadaki para 100.000 TL iken senelik 2500-3000 TL civarı yakıt+MTV farkı abartılı değil diye düşünüyorum. 40-50 bin civarı araçlar için anlarım ekonomik kaygıları da, bu kadar üst bantta performans ta önemlidir bence.

Aradığın araç bu

Active - 1.6 e-HDi 112 bg Stop and Start - Auto6R 75.672 74.290(şubat ayı kampanyası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahmety -- 2 Mart 2012; 16:36:36 >

Orijinalden alıntı: tahrikk

Evet, C5 şık ve kaliteli bir araba. Hidropnömatik amortisörleri de iştah kabartıyor.

Hidropnömatik amortisörleri sadece exlusive donanımda var ve o da TRde 1.6thp 156 bva ve 2.0hdi 165 fap bva modellerinde bulunmakta.

ve maalesef diğer model ve donanımlarda opsiyonel bile değil.
    sw modeli sadece dynamic donanımı ile geliyor.

isteğe bağlı ithalatı var mı onu bilemiyorum.

"Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" K. Atatürk.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

yada bekeleyebilirseniz, drive larin powershiftlileri gelecek, nisan ayina bekleniyor

hocam v60 'ı oldukça detaylı inceledim ve 2 kere test sürüşü yaptım.... adı station wagon olsun diye yapılmış bir araba, görüntü dışında statıon wagonluğu lafta kalmış.... bagaj kısmı çok ufak çok basık ve çok kasvetli.... asla station wagon diye alınacak bir araba değil.... şekil var o kadar....

• 508'i iyi düşünün; herşeyiyle akıllı far vs 80bine geliyor. Gayet de büyük bir bagaja sahip.

quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

yada bekeleyebilirseniz, drive larin powershiftlileri gelecek, nisan ayina bekleniyor

hocam v60 'ı oldukça detaylı inceledim ve 2 kere test sürüşü yaptım.... adı station wagon olsun diye yapılmış bir araba, görüntü dışında statıon wagonluğu lafta kalmış.... bagaj kısmı çok ufak çok basık ve çok kasvetli.... asla station wagon diye alınacak bir araba değil.... şekil var o kadar....

spor araba isteyip az da bagaj olsun diyenler için aslında

bir mpv olan peugeot 5008 e bak bence c4 picasso da olabilir

• Passat--508 dısına cıkmam....

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

aynen
    azıcıkta bagaj, azıcıkta sportiflik, her şeyin azından birazcık
  • Powershift dizel olsa V60 derdim kesinlikle. 508 SW çok estetik bir araç fakat çılgın uzun. Bizim sokakta bir komşuda var, bir türlü sokamıyor her seferinde burun tarafı yarım metre dışarıda kalıyor aracın. Park sıkıntınız yoktur umarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

aynen
    azıcıkta bagaj, azıcıkta sportiflik, her şeyin azından birazcık

Volvo V70 in drive versiyonu sanırım Türkiyede satışa sunulmuyor ancak yurtdışında powershift otomatik şanzıman ile satışa sunuluyor.İç hacmi oldukça geniş,premium sınıfın lüks ve konforunu yaşatabilen bi araba.Hangi şehirde oturuyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul'daki yurtdışından araba getiren büyük galerilerle irtibata geçerseniz size bahsettiğim aracı tahminen 100-110binlira gibi bi fiyata getirebilirler.Uzun yıllar sorunsuzca binebileceğiniz ayrıcalıklı bir otomobiliniz olur..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.