Bildirim
1600cc'ye kadar DİZEL motor ve OTOMATİK vitesli STATION WAGON otomobil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanırım en uygun fiyatlı seçenek megane sport tourer olur. ancak daha klas olsun diyorsanız mondeo sw, passat variant, insignia sports tourer olabilir ama onlarda 1.6dizel seçeneği yok sanırım. Belki mondeoda vardır ancak diğerlerini bir araştırın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mortallight
sanırım en uygun fiyatlı seçenek megane sport tourer olur. ancak daha klas olsun diyorsanız mondeo sw, passat variant, insignia sports tourer olabilir ama onlarda 1.6dizel seçeneği yok sanırım. Belki mondeoda vardır ancak diğerlerini bir araştırın derim.
Passat Variant 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG --- Highline --- 94,450 TL indirimi konuşamadık, çünkü araç yok, fiyat kesin değil
VW lerde otomatik vitesli araç sıkıntısı var..... birçok modelde en erken 3 ay diyorlar... dizeller ise gelmeden bitmiş gibi bir durum var
heleki dizel ve otomatik vites passat variant için yaz sonu iyi ihtimal dediler.... bende yuhh çektim yani müsadenizle
opel insignia sport tourer tasarım ve kullanım olarak çok beğendiğim bir araba ancak onun 1.6 benzin 180ps de otomatik viteslisi yok hemde 1600cc altında dizeli zaten yok.... opel 1600c altı dizel ve otomatik vites anlamında opel hepten elendi
megane sport tourer var ama renault lar çok çabuk dökülüyor, kalite ciddi düşük.....en son alternatif olarak koydum listeye_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
quote:
Orijinalden alıntı: mortallight
Passat Variant 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG --- Highline --- 94,450 TL indirimi konuşamadık, çünkü araç yok, fiyat kesin değil
VW lerde otomatik vitesli araç sıkıntısı var..... birçok modelde en erken 3 ay diyorlar... dizeller ise gelmeden bitmiş gibi bir durum var
heleki dizel ve otomatik vites passat variant için yaz sonu iyi ihtimal dediler.... bende yuhh çektim yani müsadenizle
opel insignia sport tourer tasarım ve kullanım olarak çok beğendiğim bir araba ancak onun 1.6 benzin 180ps de otomatik viteslisi yok hemde 1600cc altında dizeli zaten yok.... opel 1600c altı dizel ve otomatik vites anlamında opel hepten elendi
megane sport tourer var ama renault lar çok çabuk dökülüyor, kalite ciddi düşük.....en son alternatif olarak koydum listeye
vw'de otomatik vitesli araç sıkıntısından çok , otomatik vites sıkıntısı var.
7 ileri kuru tip dsg şanzımanla ilgili pek çok konu açıldı yakın zamanda hem forum genelinde hem google'dan arama yapmanızı tavsiye ederim..._____________________________ ortada gerçekten bir tedarik sorunu olsaydı
aralık 2022 son 5 yılın rekoru,
ocak ve şubat 2023'de tüm zamanların satış rekoru kırılamazdı.
-
Citreon c5 sport tourer 1.6 e-HDİ 112 hp Dynamique Mcp 73.830 tl

_____________________________ Zenginlik ne kadar sahip olduğunda değil ne kadar verebildiğinde...
-
_____________________________ Vatandaşı olmasak, || Aslında eğlenceli ülke !
Boşuna yorma kendini, özelimi açamıyorum ..! -
Vw passat variant ve mondeo dışında istediğiniz kriterlere uyan araba yok sanırım.Mondeonun otomatiği var mı bilmiyorum ama kasası afat.Bir ara almayı düşünüp vazgeçtiğim arabaların başında geliyor. _____________________________ 2012 Honda civic elegance otm. beyaz -
f/p da en uygunu c5... _____________________________ 2017 Skoda Fabia 1.0 TSI DSG
Xioami Note 8 PRO -
quote:
Orijinalden alıntı: hipofiz
f/p da en uygunu c5...
-
Evet, C5 şık ve kaliteli bir araba. Hidropnömatik amortisörleri de iştah kabartıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Özellikle 1600 cc'yi geçmeyecek diye belirtilmesinin sebebi nedir, artık çok sıklaşmaya başladı bu kriter, yanlış anlamayın, bana biraz garip geliyor açıkçası. Ortadaki para 100.000 TL iken senelik 2500-3000 TL civarı yakıt+MTV farkı abartılı değil diye düşünüyorum. 40-50 bin civarı araçlar için anlarım ekonomik kaygıları da, bu kadar üst bantta performans ta önemlidir bence. _____________________________ -

Aradığın araç bu
Active - 1.6 e-HDi 112 bg Stop and Start - Auto6R 75.672 74.290(şubat ayı kampanyası)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahmety -- 2 Mart 2012; 16:36:36 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
Evet, C5 şık ve kaliteli bir araba. Hidropnömatik amortisörleri de iştah kabartıyor.
Hidropnömatik amortisörleri sadece exlusive donanımda var ve o da TRde 1.6thp 156 bva ve 2.0hdi 165 fap bva modellerinde bulunmakta.
ve maalesef diğer model ve donanımlarda opsiyonel bile değil.
sw modeli sadece dynamic donanımı ile geliyor.
isteğe bağlı ithalatı var mı onu bilemiyorum.
_____________________________ Dünya'nın Sırrı Basit; Eli Büyük Olan Her Zaman Kazanır ! Eğer Kazanmak İstiyorsan Egona Değil de İdeallerine Göre Hareket Et !
"Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" K. Atatürk.
-
Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
quote:
Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT
yada bekeleyebilirseniz, drive larin powershiftlileri gelecek, nisan ayina bekleniyor
hocam v60 'ı oldukça detaylı inceledim ve 2 kere test sürüşü yaptım.... adı station wagon olsun diye yapılmış bir araba, görüntü dışında statıon wagonluğu lafta kalmış.... bagaj kısmı çok ufak çok basık ve çok kasvetli.... asla station wagon diye alınacak bir araba değil.... şekil var o kadar....
spor araba isteyip az da bagaj olsun diyenler için aslında
bir mpv olan peugeot 5008 e bak bence c4 picasso da olabilir_____________________________
-
Passat--508 dısına cıkmam.... _____________________________ Privilège
-
quote:
Orijinalden alıntı: MassiveDynamic
aynen
azıcıkta bagaj, azıcıkta sportiflik, her şeyin azından birazcık
_____________________________ -
Powershift dizel olsa V60 derdim kesinlikle. 508 SW çok estetik bir araç fakat çılgın uzun. Bizim sokakta bir komşuda var, bir türlü sokamıyor her seferinde burun tarafı yarım metre dışarıda kalıyor aracın. Park sıkıntınız yoktur umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: MassiveDynamic
aynen
azıcıkta bagaj, azıcıkta sportiflik, her şeyin azından birazcık
Volvo V70 in drive versiyonu sanırım Türkiyede satışa sunulmuyor ancak yurtdışında powershift otomatik şanzıman ile satışa sunuluyor.İç hacmi oldukça geniş,premium sınıfın lüks ve konforunu yaşatabilen bi araba.Hangi şehirde oturuyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul'daki yurtdışından araba getiren büyük galerilerle irtibata geçerseniz size bahsettiğim aracı tahminen 100-110binlira gibi bi fiyata getirebilirler.Uzun yıllar sorunsuzca binebileceğiniz ayrıcalıklı bir otomobiliniz olur.._____________________________ Yollar,direksiyonun arkasından bakınca size çok şey vaad edebilir;zevk,heyecan,adrenalin hatta korku bile.Ancak ölümü profosyoneller bile hesaplayamaz.
Benzer içerikler
- dacia sandero 1.0 yorumlar
- chevrolet captiva alınır mı
- 1.3 tce kaç silindir
- volvo v40 1.6 dizel yorum
- suzuki grand vitara
- renault arkana fiyat
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler