Şimdi Ara

hyundai accent yumurta kasa hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
15.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hyundai accent 1.3 - 1.5 motorları var hangilerini önerirsiniz ve hangi modelleri tutuluyor. Verebileceğim para max 13.000 arabanın artılarını ve eksilerini söylerseiz sevinirim arkdaşlar. 1.3 ile 1.5 arasında performans farkı çok olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangs06

hyundai accent 1.3 - 1.5 motorları var hangilerini önerirsiniz ve hangi modelleri tutuluyor. Verebileceğim para max 13.000 arabanın artılarını ve eksilerini söylerseiz sevinirim arkdaşlar. 1.3 ile 1.5 arasında performans farkı çok olur mu ?

En tutulanı 1.5 GLS dir full olanıdır. Araçta klima, hidrolik direksiyon, elektrikli camlar gibi özellikler vardır ve çok seri bir araçtır. 1.3 motorları da fena değildir ama biraz çekişte zayıf kalmasına rağmen ekonomik yakıt tüketimi ve sağlamlığıyla tercih edilebilir. Genel olarak yumurta kasaların:
    + yönleri
    Çok sağlam olmaları,
    Ekonomik yakıt tüketimi
    Ucuz parça ve servis fiyatları
    Fiyatına göre yeterli konfor (1.5 GLS ler için)
    - Yönleri:
    Ön konsollarının güneşte çatlamaları ki, ön konsolu çatlak olmayanı bulmak neredeyse imkansızdır.
    Son olarak bulabilirsen 1.5 GLS almaya çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

Orijinalden alıntı: hasangs06

hyundai accent 1.3 - 1.5 motorları var hangilerini önerirsiniz ve hangi modelleri tutuluyor. Verebileceğim para max 13.000 arabanın artılarını ve eksilerini söylerseiz sevinirim arkdaşlar. 1.3 ile 1.5 arasında performans farkı çok olur mu ?

En tutulanı 1.5 GLS dir full olanıdır. Araçta klima, hidrolik direksiyon, elektrikli camlar gibi özellikler vardır ve çok seri bir araçtır. 1.3 motorları da fena değildir ama biraz çekişte zayıf kalmasına rağmen ekonomik yakıt tüketimi ve sağlamlığıyla tercih edilebilir. Genel olarak yumurta kasaların:
    + yönleri
    Çok sağlam olmaları,
    Ekonomik yakıt tüketimi
    Ucuz parça ve servis fiyatları
    Fiyatına göre yeterli konfor (1.5 GLS ler için)
    - Yönleri:
    Ön konsollarının güneşte çatlamaları ki, ön konsolu çatlak olmayanı bulmak neredeyse imkansızdır.
    Son olarak bulabilirsen 1.5 GLS almaya çalış.

dediklerinize aynen katılıyorum. özelliklede ön konsol olayına :)

• 1.3 ile 1.5 arasında performans farkı elbetteki var. 1.5 Accent gayet seri bir araç. Bulabilirsen 100.000 km altı GLS bulmaya çalışın. Yakıt konusunda basmazsan az yakar. 127 km yolu 2.79 dan alınan lpg ile 27 tl ye gidebilirsiniz. Sorularınız olursa sorabilrsiniz 7 yıldır 1.5 GLS kullanıyoruz.
  • iyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlere 99 ACCENT GLS hakkında bir sorum olacak düşüncelerinizi bekliyorum. Opel corsa aracımı sattım ve 99 accent GLS almayı düşünüyorum fiyat konusunda biraz tereddütüm var (sanki biraz pahalı gibi) özellikle bu arabayı kullananlara soruyorum sizce alınır mı??? Aracın ABS--KLİMA--HAVA YASTIĞI VS... gibi özellikleri var kırmızı renk araç; çok temiz değişen ve boya yok 106.000 KM de orijinal İSTENİLEN SON FİYAT 16.000 ne dersiniz.......
  • Bence fiyat pahalı .. O paraya 2 kasa üstü admire alınabilir.
  • 98 model 1.5 gls 210.000 deki hyundai aracımızı verelim 12.500 tl
    mtv si yıllık sadece 102 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 3 Ağustos 2014; 17:23:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL VECTRA C KASA HAKKINDA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guard-35

iyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlere 99 ACCENT GLS hakkında bir sorum olacak düşüncelerinizi bekliyorum. Opel corsa aracımı sattım ve 99 accent GLS almayı düşünüyorum fiyat konusunda biraz tereddütüm var (sanki biraz pahalı gibi) özellikle bu arabayı kullananlara soruyorum sizce alınır mı??? Aracın ABS--KLİMA--HAVA YASTIĞI VS... gibi özellikleri var kırmızı renk araç; çok temiz değişen ve boya yok 106.000 KM de orijinal İSTENİLEN SON FİYAT 16.000 ne dersiniz.......

Arkadaşım bir yanlışlık olmasın. Yumurta kasalarda airbag bulunmaz. O fiyat çok pahalı o fiyata milenyum kasa ya da admire kasa alınır, o aracın ederi ABS li olduğunu farz ederek 12000-13000 dir.
    Pardon arkadaşım şimdi baktımda yumurta kasa GLS lerin bazılarına sipariş üzerine fabrika çıkışı Airbag hatta dijital klima takılanları da varmış bende yeni öğrendim o zaman fiyatı 14000 TL de diyebiliriz ama 16000 çok pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefennili -- 3 Ağustos 2014; 18:47:37 >

• arkadaşlar açıklamalarınız için saolun aracı baya araştırdım gerçekten çok temiz ayrıca araç yabancı birinde değil akrabamızda onun için güveniyorum araca ama fiyat bana da 1000----1500-- lira kadar pahalı geldi ben pazarlık yaptım bu fiyat bana son yani yoksa 16000 lira verecek adamlar var hatta sıradalar ben almasam kesin alacaklar ben de çok kararsızım alsam mı almasam mı bilemiyorum ayrıca piyasada temiz başka araçta bulamıyorum bulduklarımda bunun gibi ederinin 3000---4000 üstü bu araç servis bakımlı her yıl boya koruma yapılmış hiç hata yok hatta güneşliklerinin poşeti hala üzerinde duruyor. içi dışı pırıl pırıl bilemiyorum ayrıca araç 1,5 GLS 92 hp 12 walf verilen ilanların hemen hepsine baktım bu aracın yarısı kadar temiz olanlar 14000 lira diyolar....
  • labidu kullanıcısına yanıt
    teklifiniz için saolun ama ben 130,000 km üzeri araç düşünmüyorum.....
  • quote:

rica ederim.ama normal bir kullanıcı bile binmişse 98 model bir araç 15-16 yıllık bir araç sonuçta senede tahmini 13,000 km yol yapmış demektir.normal yaşam şartlarında asıl olması gerekendir.düşük km olan araçlara dikkat ediniz km si düşürülmüş olmasın.çünkü 15 yıllık araba 130.000 km deyse yıllık senede 8-9.000 km yapmış demektir.çok az kullanılması pek olası değil.zaten az yakan araçlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

rica ederim.ama normal bir kullanıcı bile binmişse 98 model bir araç 15-16 yıllık bir araç sonuçta senede tahmini 13,000 km yol yapmış demektir.normal yaşam şartlarında asıl olması gerekendir.düşük km olan araçlara dikkat ediniz km si düşürülmüş olmasın.çünkü 15 yıllık araba 130.000 km deyse yıllık senede 8-9.000 km yapmış demektir.çok az kullanılması pek olası değil.zaten az yakan araçlar.

düşüncelerinize katılıyorum ama bazen denk gelebiliyor düşük kilometreli araçlar o zaman da tabi fiyat biraz artıyor. geçen gün kayseride bi arabaya pazarlık yaptık anlaştık 2009 accent era km 130.000 demişti araştırdık ama bir sene önceki muayenede km 250.000 çıktı.

• 3 ay once 2000 hyundai accent gls aracimi 11250 ye sattim klima yoktu atiker.sirali lpgsi vardi 150 bindeydo.bu araclar klimaliysa 12den klimasizsa 11500den fazla etmez gaza gelmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

3 ay once 2000 hyundai accent gls aracimi 11250 ye sattim klima yoktu atiker.sirali lpgsi vardi 150 bindeydo.bu araclar klimaliysa 12den klimasizsa 11500den fazla etmez gaza gelmeyin

pıyasa oyle bı olmuskı her tarafını boyalı bıle bu paraya vermıyor adam haklısınız da kımden nerden nasıl alacagız dedıgın fıyatlara sasırdım kaldım arabası orjınal dıyen basıyor ucuk fıyatı
  • 1.3 ls modelini çok kısa bir süreliğine kullanmış biri olarak 1.3 motorlu olanları tavsiye etmem. çok hantal geldi bana. ayrıca ls modelinde elektrikli cam falan yok devir saati bile yoktu. bomboş bir araçtı. otobanda çok fazla yol sesi alıyor. yol tutuşunu beğenmedim.
    bence o parayı o kasalara vereceğinize bir sonraki kasadan alın. arabanın bence tek artısı bozuk yolda torpidodan tıkırtı dahi gelmemesiydi. torpido çatlamıştı ama iyi yapıştırmışlardı. en ufak ses dahi gelmiyordu

almayı kafanıza koyduysanız 1.5 GLS olanlara bakın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniarius -- 3 Ağustos 2014; 22:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

3 ay once 2000 hyundai accent gls aracimi 11250 ye sattim klima yoktu atiker.sirali lpgsi vardi 150 bindeydo.bu araclar klimaliysa 12den klimasizsa 11500den fazla etmez gaza gelmeyin

bu sıra fiyatlar almış başını gidiyor. insanlarda aracının ederinin 3-4.000 üstünü istiyor. dediğiniz fiyatlara bugünlerde araç yok denecek gibi benim bu sorduğum arabaya galeriler bile 15.000 veriyor ben de karar veremiyorum 16.000 versem mi vermesem mi bilemiyorum. hayırlı olur inşallah....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exitus112

1.3 ile 1.5 arasında performans farkı elbetteki var. 1.5 Accent gayet seri bir araç. Bulabilirsen 100.000 km altı GLS bulmaya çalışın. Yakıt konusunda basmazsan az yakar. 127 km yolu 2.79 dan alınan lpg ile 27 tl ye gidebilirsiniz. Sorularınız olursa sorabilrsiniz 7 yıldır 1.5 GLS kullanıyoruz.

biraz konuyu uyandırma gibi olacak ama yine de sormak istiyorum. 7 yıl kullanmışsınız. 1.5i gls ile 1.5gls arasında ne fark var acaba biliyor musunuz? araştırdım ama bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.