| 

Arkadaşlar selamlar, Araç alacağım ve bu iki araç arasında gidip geliyorum. Arasında kaldığım araçlar ise: - Hyundai İ30 2012-2015 model arası - 1.6 CRDI Dizel (Style veya Elite kasa değişebilir. Diz airbag, bel destek, sunroof, cam tavan bunlar için de o elite kasa alınır mı bilemedim.) - Opel Astra 2014-2016 model arası - 1.6 CDTI Dizel (Sport kasa) NOT: İki araç içinde manual düşünüyorum. Yukarıda belirttiğim iki araç arasında gidip geliyorum. Sizce hangisi daha mantıklıdır? Fanatiklik yapmayalım lütfen :) Hangisinin ne artısı var hangisinin ne eksisi var. Farklı fikirleri olan arkadaşlarda fikirlerini belirtebilirler. Aklıma yatarsa farklı araç modelde bakabilirm. Toplam çıkabileceğim ücret 775 Bin TL. Fakat dizel araç olacağı için KM'sini en az 110.000 aşağısı olarak istiyorum bunu da dipnot düşeyim. Gezmeyi seven biriyimdir. 2 senede ortalama 35 bin KM yapabiliyorum diyebilirim. Bu yüzden açıkcası uzun yolda rahat yapabileceğim arabalara ihtiyacım var :) Şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syzophren -- 28 Eylül 2023; 12:33:57 >  | 

| 

Yeni Kayıt

1 Mobil

Konudaki Resimler

Hızlı