Şimdi Ara

Hp Compaq 615 NX557EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
1
Favori
48.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birkaçgünn önce stoklara girdi bu makina alan kullanan vs var mı acaba?fiyatı uygun 2 gb ram ekleyerek canavar gibi olur gibime geliyor tek kuşkum kasası sağlammı bir de ısınma problemi var mı?
    http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/hp-compaq-615-nx557ea-amd-2-1ghz-1gb-160gb-15-6-notebook_30.001.1347.0364.htm
    Hp Compaq 615 NX557EA AMD 2.1GHZ/1GB/160GB/15.6"/Notebook ***FIRSAT ÜRÜNÜ***
    İşlemci türü
    AMD Athlon™ X2 Çift Çekirdekli İşlemci QL-64
    • 2,1 GHz, 1 MB L2 önbellek
    Yüklü işletim sistemi
    FreeDOS
    Ekran türü
    TFT
    Ekran boyutu
    15,6 inç çapraz
    Ürün ağırlığı
    2,49 kg'dan başlayan ağırlık
    Ürün boyutları (G x D x Y)
    37,18 x 25,43 x 3,20 (önde) cm
    Pil ömrü
    En fazla 3 saat 30 dakika
    Dahili sürücüler
    160 GB
    Sabit disk sürücüsü hızı
    5400 rpm
    Optik sürücüler
    SATA DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe Sürücü
    Standart bellek
    1 x 1024 MB DDR2
    Bellek yuvaları
    Çift kanallı belleği destekleyen 2 SODIMM yuvası
    Bellek yükseltme
    En fazla 4096 MB'ye kadar yükseltilebilir
    Yonga kümesi
    AMD RS780MN Yonga seti
    Ürün ağırlığı
    2,49 kg'dan başlayan ağırlık
    Ürün boyutları (G x D x Y)
    37,18 x 25,43 x 3,20 (önde) cm
    Ekran türü
    TFT
    Ekran boyutu
    15,6 inç çapraz
    Kablosuz teknolojileri
    Broadcom 802.11b/g, Bluetooth® 2.1+EDR
    Kablosuz yeteneği
    Evet
    Modem
    56K modem
    Ağ arabirimi
    Marvell Ethernet (10/100 NIC)
    enişletme yuvaları
    Ek aygıtlar için kullanılabilen yuvalar: 1 ExpressCard/34 yuvası, 1 Secure Digital (SD)/MultiMedia Kartı (MMC) yuvası
    Harici G/Ç bağlantı noktaları
    3 USB 2.0 bağlantı noktası, VGA, stereo mikrofon girişi, stereo kulaklık/hat çıkışı, güç konektörü, RJ-45, isteğe bağlı RJ-11
    Grafik alt sistemi adı
    ATI Radeon™ HD 3200 (Tümleşik Grafik)
    Görüntü çözünürlüklerinin açıklaması
    15,6 inç LED HD 16:9 geniş ekran BrightView (1366 x 768 çözünürlük), tümleşik 2 MP web kamerası
    Ses
    Yüksek Tanımlı Ses, mono hoparlör, stereo kulaklık/hat çıkışı, stereo mikrofon girişi, tümleşik mikrofon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istannbullu34 -- 23 Eylül 2009; 15:13:06 >

• Kullanan yok sanırım..
    Ben de almayı düşünüyorum, fiyat çok iyi..
  • evet bakalım buradan bi arkadaş spariş vermiş pazartesi izlenimlerini aktaracak:)
  • bu konuyo muhakkak yazacım.. ürün suanda kargoya verilmiş.. tabii yarın pazar pazartesi elime geçecek.. hem foto eklerim hemde malzeme kalitesinden hızından ısı değerlerinden falan işte.. :) ama hata yaptığımı sanmıyorum.. neticede COMPAQ :)
  • inş problem olmaz hayırlısı sen beğenirsen alacam bende çarşamba vericem sparişi:)
  • internette gezinirken benim aletin bi kaç resmini buldum.. :)

Hp Compaq 615 NX557EA

Hp Compaq 615 NX557EA

Hp Compaq 615 NX557EA

• birde bu.. elime geçsin alet.. benim kameramdanda birebir eklenecek fotolar.. alan olursa bundan birde yardımlaşma ve dayanışma deneği kurarıs.. hahahah

Hp Compaq 615 NX557EA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion DV6-1375ET 899$+KDV
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istannbullu34 sen bana pm lerinde ısı falan diyodun.. bak 2. resimde hava kanalları bariz gözüküyo.. ben bu yaşıma kadar hep masa üstü kullandım ve bildiğim bişey vardır.. amd işlemci amd (ati) chipset ısınmaz.. bunda ısı sorunu olacağını sanmıyorum.. zaten o yüzden bu ürünü seçtim.. yoksa hemen hemen aynı fiyatlarda birde dell in bi modeli var.. 1,6 GHz lik Core2 GM965 chipset.. masa üstünde G945 ve P965 kullandım.. acayip ısınıyodu.. hatta bir tane 965 yaktım.. bana ingiltere göndermem söylenmişti.. :)) kasamda toplamda 3 fan var.. imzamda görünüyo kasa markası.. intel bu ısı sorununu P35 ten sonra atabildi anca.. bende masaüstü tecrubeme dayanarak bu ikiliyi ve bu markayı seçtim..
  • resimler ve bilgiler için saol dostum:)))) evet fan kanalları yanda bu iyi bazı modellerde alta koyuyolar hiç anlamam mantığını iyi düşünmüşler:)ben ısı demiştim ısı amdden değil benim gördüğüm hp notebookların bi bölümünde ısınma problemi vardı o yüzden merak ediyorum çünkü notebookta en uyuz olduğum şey ısınma...
    bu arada kasa çok tatlı duruyo sade makina:) yanlız dikkatimi çekti 3 usb yanyana ve solda o biraz kötü olmuş bir tanesi arkada veya sağda olabilirdi aslında ama fiyat açısından çok iyi duruyo alet hayırlısı bakalım:)
  • valla hayırlısı ama şimdi bana pazarteside olmas.. :)) USB muhabbetine gelince genelde atx anakartlarda arka saç panelinde 6 tane yan yana oluyo.. :)) bana hiç problem çıkarmadı.. :)) bundada problem çıkaracağını sanmam.. enazından benim için tabii.. :))valla kasa mat siyah mavi ışık konulmuş gibi geldi.. monitör 15,6 inç ve HD.. 2,5 kilo.. daha ne olsun işte.. :)) ben bu ürünü aldım diye demiyorum ama.. ürün gerçekten güsel..
  • olur olur merak etme:D:D evet özellikler can yakıyo:D bakma ben aslında özellikli makina bakıyodumda acıdım paraya iki sene sonra eskiyo işimi görür bu:)))güzele benziyo yüzümüzü kara çıkarmazsa no problem:)
  • ya bu cihaza xp nasıl yükleniyor lütfen yardımcı olun cihazı almak üzereyim
  • freedos gelir zaten bootable bi xp cdsini takın açın yükleme direk başlar
  • normal masaüstü pc'ye yüklediğimiz xp cd'sinimi takıp yüklüyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: istannbullu34

freedos gelir zaten bootable bi xp cdsini takın açın yükleme direk başlar

dostum diğer konuya da yazdım ama belki farketmezsin ben dell diyorum her türlü. sırf servisi için alınır dell. ayrıca çok daha güzel bence compaqlara kendimi bildim bileli ısınamadım.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37891

ayrıca bimeksteki mediona da bi gidip bakmayı unutma bence

• hp compaq 710 tl dell ise 850 tl ben bu yüzden hp compaq almayı düşünüyorum param olsa zaten fujitsu siemens alırım
  • arkadaşlar bu ürün ile aralarında çok fark varmı fiyat daha uygunda

http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowProduct&productID=7764 610 TL

http://www.teknosepet.com/pinfo.asp?pid=34251 699 TL

laptop alcam ama çok kararsızım ve fazla param yok en fazla 700 tl verebilirim bu cihaz ve başlıktaki cihaz buna en uygun 2 laptop lütfen yardımcı olun

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 21 Haziran 2009; 2:18:14 >

• arkadaşım senın verdiğin linklerde celeron işlemci dizüstleri onlar.. bunlar athlon X2 heralde yani sadece işlemciler arasında bile dünyalar var.. chipseti yazmıyorum bile.. sen gel biraz daha ver bunlardan al..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wadet

quote:

Orjinalden alıntı: istannbullu34

freedos gelir zaten bootable bi xp cdsini takın açın yükleme direk başlar

dostum diğer konuya da yazdım ama belki farketmezsin ben dell diyorum her türlü. sırf servisi için alınır dell. ayrıca çok daha güzel bence compaqlara kendimi bildim bileli ısınamadım.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37891

ayrıca bimeksteki mediona da bi gidip bakmayı unutma bence

wadet dell daha iyide ekran kartı fazla düşük geldi gözüme bakalım bunu alıcam heralde:)

• abi şu dell lere baktıkçada içim gidiyo arkadaş:)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.