Şimdi Ara

HP Pavilion 15-E055ST (E1T67EA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Pavilion 15-E055ST (E1T67EA) sizce nasıl bir bilgisayar alınası varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emretas205 -- 21 Ocak 2017; 14:6:32 >

• Evet Beyler Bekliyorum Sizinde Fikirlerinizi Almak İstiyorum...
  • Bu fiyata daha iyi fiyat performans urunleri bulabilirsin. asus oneririm hp cok problemlidir ozellikle isinma konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brosfer kullanıcısına yanıt
    Peki Asus varmı bildigin bu fiyata ben hep 2000TL üstüne gördüm hiç asus bulamadım asus olsa benim içinde daha iyi olur zaten
    :)
  • Sen 1749 gibi küsuratlı yazınca mobildeydim 2000 düz hesap düşündüm hocam kusura bakma :D İşlemci 3. nesil ve ekran kartı biraz daha düşük olarak K55VD var 1800 TL sadecenotebook da onun dışında msi düşünüyo musun fiyat performansta o da iyi ama benim pek içim ısınmıyo o markaya nedense
    MSI NB CX61 0NE-292TR diye bir bilgisayar buldum fakat bilmiyorum msi bende hiç kullanmadım ama iyi yorumlar hep 1800 TL ye dedigin pc nin bi linkini atarmısın bakayım birde internetten siparişle almak sıkıntılı benim için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Güzel Notebook Elden Olsa Bile Ben Ankaradayım :/ MSI NB CX61 0NE-292TR bunun hakkında ne düşünüyorsun ? yaklaşık aynı özellikler
  • MSI pek bilgim yok :S
  • msi olarak bunu önerebilirim

http://www.sadecenotebook.com/Urun/MSI-CX61-2OD-008XTR-Core-i7-4702MQ-240-GHZ-8-GB-750-GB-2-GB-VGA-156-Free-Dos-pmu290982.html

4.nesil i7 işlemci var bu üründe...
    ekran kartı da iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksir -- 13 Eylül 2013; 18:37:45 >
  • HP'de windows 8 işletim sistemi geliyor. MSI'da freedos olduğu için İşletim sistemini ayrı olarak almanız gerekiyor. Ayrıca HP business classtır. Küçük bir farkla HP Care pack satın alıp garantisini 1 yıl uzatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edemirci1 -- 2 Ekim 2013; 12:24:28 >
  • Eski bilgisayarım HP'di ve aşırı ısınmasından dolayı bir daha almayacağıma dair karar almıştım. 2 gün önce de düşürdüm ve ekranı kırıldı. Zaten değiştirme vakti gelmişti diye araştırmalara başladım. Özellikle Lenovo Z500'lere bakıyordum ancak en iyi seçimin mağazadan olacağını düşünerek Ankamall Bimeks'e gittim. Oradaki satıcı arkadaş sağolsun bana ilgilendiğim modelleri ve bir de bu bilgisayarı gösterdi. 4.nesil ve i7 olması, 8GB rami ve güçlü bir ekran kartı beni cezbetti. Daha sonra oradayken internette araştırma yaptım ısınma problemi var mı diye herhangi bir sıkıntı yaşanmamış. Ben de dün bu bilgisayarı aldım ve dünden beri aralıksız kullanıyorum. Tek kelimeyle mükemmel bir bilgisayar. İşyerimde workstation kullanıyorum yani 6000TL'lik bir makina, neredeyse onun kadar seri diyebilirim. Rome II'yi Ultra detayda oynuyorum bana mısın demedi. Kesinlikl taviye ederim. Isınma problemini de çok güçlü ve sessiz bir şekilde çözmüşler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.