Şimdi Ara

Hp Compaq 615 NX557EA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
48.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bende çıkarıp denedim kingstonu timingler aynı:) valla orjinalini bulmak kolay olaydı alırdık aslındada googledan aradım bulamadım
  • evet nihilist ısınma problemi var makinada hızlıal bana servise göndermeden alamayız demişti seninkini nası aldılar yaw:) yarın hpden arıyacaklar tekrar :) ya bide makina ısınmasına rağmen performans kaybı yok o da ilginç:D
  • hukumdar sen iade etmeyi ne zaman düşünüyosn arkadaslar çok ön yargılı gibi şu sıcakta biz buharlaşıcaz makina napsın:)) bendemi alıp iade etsem napsam:)
  • alemsin gökay:D:D:D:D yarın hp arayınca yanarsa sizden bilirim diycem kabul ederlerse vermiycem geri:)
  • makina yansın canından kıymetli deil ya sana bişi olmasn:) sen kullan makinayı bide pes 2009 un keyfini çıkar sonra iade etcem de çok ayıp:)
  • Hiç birşey kurmamıştım makineye. Açmamla kapamam bir oldu.

Hızlıal aynen bana da servisten iade tutanağı almam gerektiğini söyledi.. Tamam dedim gittim servise. HP kesinlikle öyle bir belge vermediğini söyledi. Hızlıal'a dedim böyle söylüyor HP. Tamam peki o zaman dediler bi mesaj atın bize yapalım işlemleri dediler. Siteden girdim iade talebini, onayladılar, bugün de gidip elden teslim ettim ürünü. Yarın muhtemelen kredi kartına iadeyi yapmış olurlar.

Tabi bu dediğim işlemler Ctesi başladı ve bugün bitti, biraz zaman aldı yani
  • bn istanbulluya demiştmde neyse :) yanlız yarın sipariş vericek arkadasların hevesini kırmayalım bu bende olabilirim çelmeyin arkadas aklımı sıcaklık nedir hepimiz yanıcaz cayır cayır simdiden alısık olmak lazm:)
  • saolasın nihilist:)
    gökay eğer makinayı çok kasacak oyun bluray film izleme vsvs yapmayacaksan öneririm sanada heves kırmayalım canım ben biraz performans istiyorum sorun orda:)
  • valla arkadaşlar ben makine iade falan etmicem.. ben gerçekten memnunum.. oyun için almadım.. ofis işleri için aldım.. oyunu imzada yazan aletle oynuyorum.. :Pp ısı sorunu deilde galiba bu işlemcinin çalışma ısı değeri bu olabilir.. yada hp gerekli soğutmayı sağlamamış olabilir.. bilemiyorum ama.. olay su.. bilgisayar açılırken dahii 58 derece başlıyo işlemci daha vistada masaüstü geldiğinde baktım defalarca sürekli 58 derece idi.. sonra hwmonitörle takip ettim olayı.. işlemci 74 dereceye geldiğinde fan sesi bariz artıyo.. ve işlemci 60 derecede sabitleniyo.. aynı olay hep aynı şekilde devam ediyo.. bence bu işlemci ısı değeri yüksek.. ama core2 dizüstünüde inceleme fırsatım oldu.. ondada aynı işlemleri yaptım.. ondada 72 dereceyi gördüm.. bence sadece inanılması gereken bişey var.. dizüstü hala ve hala masaüstü bilgisayarın yerini tutamaz.. sadece yanında taşıma avantajı.. tek parça olması hafifliği v.s. olarak sayılabilir.. valla siz ısı diyosunuz ama benide bukadar bi kasanın içine sıkıştırsalar.. ben 74 derece deil 1074 derece olurum heralde.. :))))

• istanbullu bu fiyata bence beklenenin üstü performans bn cep telefonuna bunun iki katı para ödedim artık teknolojinin cebimi bosaltmasna karsıyım oyuzden tercih edicem sanırım
  • yanlız bu ürünün sürekli fiyatı değişiyo compaq 615 borsası oluscak yakında bi sabitlenmedi gitti :D bu arada hp bişeyi yapıyosa mutlaka bildiği bişey vardır biliyosunuz ki hp öncü firmadır üretenlerin kopyasınla yetinmez o yuzden markaya güveniorum ısı sorun deil bnm düşünceme göre
  • evet dediğiniz gibi fiyatına göre kaçırılmıycak ürün şöyleki bu kalitede ekran,kasa,özellik açısından başka makina 1000 ytlye dahi yok.Ben de iade etmemeye karar verdim zaten servisin özel olarak araması bile hoş sonuçta hp garantisi var makinanın:) bunlara bende fazla para vermek istemiyorum 2 sene sonra 5 kuruşluk değeri kalmıyo çünkü:) şöyle bir çözüm buldum ısıdan şikayet eden arkadaşlar için:
    vista kullananlar güç seçeneklerinde seçili olan performasn seçeneğinin gelişmiş ayarlarına girip işlemci hızını yüzde 95 e düşürürlerse ısıda belirgin azalma oluyor:)
    hükümdarın dediği gibi malesef notebooklar masaüstüne erişemez ama işte taşıması çok rahat fazla yer kaplamıyo vs vs:) önceki makinam packard bell di 2000 liraya almıştım:) onunda ekran kartı ısınıyodu:))) hp toshiba casper notebookları arkadaşlarımdan vb test ettim genelinde ısınma problemi oluyor.Bir tek Sony Vaio inceledim bikaçkez uzun süre kullanmama rağmen onda böyle bir sorun yoktu onlarda 2000 liradan aşşa almıyo yapsınlar artık dimi yani:)))

• hp nin kendi sitesinde ürünün çalışma ısı aralığı ztn 60 derece o yuzden için rahat olsun ben almadım ama aldığımda da böyle düşünücem eminim çnküü belirsiz markalar bile bu fiyata çok zor bulmak dediğim gibi hp olması yeterli sony markasını düşürecek laptop üretti ama bunu hp asla yapmaz emin olun.
  • arkadaşlar benimde bağsettiğim olay bu.. bundan önce de iş yerinden arkadaşa Acer EX5630G-642G25 1200 gibi bi fiyata aldı.. yaz başında inanın daha bu sıcaklar yokken sadece vista kurulumundan sonra driverları falan kuruyodum makina sıkıştı kaldı 2 - 3 kez.. nedendir falan dedim aklıma sıcaklık kontrolü geldi.. inanın 72 dereceydi ve makina sıkıştı kaldı.. tamam bizim makinada 74 dereceyi falan buluyo ama enazından sıkışıp tıkanmıyo.. kullanan arkadaşlara sorarım henüz kaç kez makinaya takıldığından dolayı reset attınız yada kapattınız.. ben daha buna hiç gerek duymadım.. inşallah duymamda.. :)) yani kimse kusura bakmasın ama bağsetmiş olduğum makinanın suan bile değeri 1100 falan ben 763 tl ye aldım.. ve o makinadan daha başarımı yüksek.. hemde eksik olarak bizde harici ekran kartı 64 mb. onda 256 mb. onda 2gb ram var bizde 1gb onda 250 gb harddisk var bizde 160 gb.. valla ben bu fiyata alınacak en iyi makinayı aldım diyorum.. ve üst seri sayılacak makinalarlada kapışır durumda diyorum..

• evet uygun oldu bize baya:)bu arada 75 falan demişsin ben 88 dereceyi gördüm banamısın demedi:D hp yetkiliside yanmaz diyor o işlemci valla bu fiyata da bulunmaz yani:=) ekran kartımızda 1000küsür mb ta kadar destekli dikkatinizi çekerim:D:P
  • tam adı ve tamı tamına.. ATI Mobility Radeon™ HD 3200 grafik kartı (64MB paylaşımsız, 1984 MB'a kadar paylaşılabilir bellek) daha ne olsunnn..

bu arada evet bende direk olarak siteden ısı değerlerine baktım adamlar yazmışlar zaten 60 derece diye.. demekki buradan ne anlamış olduk.. benim incelemelerimde tam isabetmiş..

alacak arkadaşlar cekinmesin sakın.. maksat biz kendimizi kuyuya attık sizde atın muhabbeti deil.. işinizi göreceğinize inanıyosanız alın derim..

arkadaşımın biri iade ettmiş ısı değerleri yüksek ve fan sesi cok diye ama o işletim sistemi kurmamış.. bilindiği gibi alet işletim sistemsiz geliyo.. o yüzden bios fanları tam olarak ve kesintisiz son hızda çalıştırıyo.. bu tarz olaylara örnek verek olursam leadtek palit gibi ekran kartları kullandım.. onlarda ilk açılışta kendini test etme amaçlı.. tam hızda sınıyo kendini.. eğer bu sınamada sorun oluşursa yanii biosta seçili devrini yakalayamazsa sistem açmıyo.. hatta bu kartları kullanan arkadaşlar varsa deneye bilirler sistem açılışında biosa girsinler bi fan seslerini dinlesinler.. tam hızda tam devirde döner.. takii siz işletim sisteminizi açana kadar..

• el kadar netbook veriyolr bu fiyata ztn değer merak etmeyin bnm için kasa önemliydi ısı sorun eden arkadaslr en basta kasa dayanıklıgını göz önünde bulundurmalılar
  • merhaba gençler:)
    hp yetkilisi aradı birkaç saat önce sorunun devam edip etmediğini sordu hp ilgilendi baya:) sorun olmadığını söyledim arkadaş herhangi bir ısınma sorununda kargoyu kendisinin gönderip makinayı aldırtacağını söyledi iki yıl boyunca:) şimdilik sorun yok:)
    bu arada hava felaket sıcak :)
  • helal olsun adamlara valla.. ben zaten bi hata yapmadığımızın farkındayım.. bizimde iş yeri bilgisayarları HP ve yetkili servisi meteksan diye firma.. onlara güvenerek aldım.. :)) bi sorun cıksada ilgileneceklerini sanıyorum.. inşallah cıkmaz ama cıkacağını sanmıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.