Şimdi Ara

Hp Compaq 615 NX557EA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
1
Favori
48.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elbette düzelicek.. sadece 4-5 sn. olay o..
  • arkadaşlar orjinal resimleri bekliyoruz bu kadar alan olmuş doğru dürüst bir inceleme yok
  • arkadaşlar siz 2Gb kingston 800MHz lik ram eklediniz.. performans arttı dimi.. birde benim verdiğim sistem bilgisinde ram timinglerine dikkat ettiyseniz gecikme süreleri cok cok düşük 1-3-3-3-11 idi.. siz ram takviyesi yaptıktan sonrada bu timing değerleri aynı kaldımı.. yoksa değişme gözlemledinizmi.. teşekkürler..
  • Fotolarını merak ettim bende, hoşuma giderse almayı düşünebilirim. hesaplı bir ürün arıyordum.

Yalnız işlemcisini T4200 2.0 intel ile karşılaştırırsak hangisi öne çıkar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hukumdar22

arkadaşlar siz 2Gb kingston 800MHz lik ram eklediniz.. performans arttı dimi.. birde benim verdiğim sistem bilgisinde ram timinglerine dikkat ettiyseniz gecikme süreleri cok cok düşük 1-3-3-3-11 idi.. siz ram takviyesi yaptıktan sonrada bu timing değerleri aynı kaldımı.. yoksa değişme gözlemledinizmi.. teşekkürler..

arkadaşlar sorumu yeniliyorum..
  • hacı ben 2 gb ekledim durum şöyle
    5-5-5-15-20
    ram makina gelir gelmez taktığım için performans açısından bişey diyemiycem
    hpyi aradım bugün ısınma için sorun çözülmezse iade edicem:(
  • vista puanlarıda 4.8,
    5.6,
    3.1,
    3.5
    ,5.2
  • Hp Compaq 615 NX557EA alanlar, övenler, kullananlar nedendir kısa sürede sesiniz kesildi? Lütfen bizleri de ürün deneyimleriniz hakkında bilgilendirin.
    1) İçindeki orijinal RAM hangi marka?
    2) Kingston, Corsair, OCZ hangi marka DDR2 800mhz ram daha iyi olur, tercihiniz nedir?
    3) Mousepad üzerindeki tıklama tuşları nasıl? Sağlam ve dayanıklı izlenim veriyor mu?
    4) Isınma problemi nasıl, çözüm bulunabildi mi?
    5) Windows XP'yi bootable CD ile kolayca yükleyebiliyor musunuz? XP yüklemesi için varsa gereken özel ayarlamalar hakkında bilgi? XP driverları nereden bulunuyor ve XP kurulumu sonrası mı yükleniyor?
    6) Son olarak Hp Compaq 615 NX557EA ürününü aldığınıza hala memnunmusunuz?
  • burdayız yaw:)
    valla hızlıalda bu modelin stoğu kalmamış iyi satılıyo galiba:)
    hocam şöyle söliym makinanın ekran ve kasası çok hoş fiyatına göre beklemediğim kadar iyi geldi.Klavye takımı kullanışlı klavye takımının üzerinde açma kapama tuşunun olduğu yerde tatlı bir ızgara var.Şarjı normal kullanımda zorlanmazsa 2.5 saat gidiyor.
    1-)ramin markasını hatırlamıyorum ama bilindik değildi sanırım
    2-)ben 800mhz kingston taktım performansı iyi
    3-)touchpad tuşları makinanın en dandik yeri:)ama idare eder yinede
    4-)Hpyden aradılar bugün beni bu ısınmanın problem olmayacağını söylediler herhangi bir problemde değiştireceklerini söylediler
    5-)Ben vista yükledim ama bootable cd ile rahatça xp yükleyebilirsin.hp sitesinde bütün işletim sistemleri için driverlar var linki bu:
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=tr&cc=tr&prodNameId=3958412&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3958411&swLang=38&taskId=135&swEnvOID=2095
    6-)Dediğim gibi makinanın performansı ve kasası çok iyi memnunum ısınma canımı sıktı biraz ama hp desteği sağlam

• ramin markası elpida.. ama ram ayırmıyo sanırım bu alet.. bende h.b. den alıcam en uygun a-data vardı 5-5-5-18 gecikmeli ama suanda benim ramlar daha öncede yazdığım gibi 1-3-3-11 çalışıyo bu değer 5-5-5-18 cıkacaksa sakız bu işya :) elpida mı bulsak ne.. :Pp~
  • kingston öneririm hizlialdaki ram fiyatlarıda güzel:)
    elpidayı çok ararsın:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: istannbullu34

kingston öneririm hizlialdaki ram fiyatlarıda güzel:)
    elpidayı çok ararsın:D:D

hahaha.. elpida yı evet cok ararım.. ama ram timingleri harikaymış.. sende neden öyle yükselmiş anlamadım.. hızlıaldan bende normalde sipariş geçmek istiyorum ama onlarda 15.6 lık çanta yok.. hızlı mesaj salladım ama cevap alamadım.. bi öneriniz varmı dedim yokmuş sanırım ki.. hızlı mesaj olarak dönmediler bana.. hahahah..
  • dediğim gibi makinanın performansı yeterli ben beğendim şahsen ah bide ısınmayaydı:((
  • :D:D evet iyidir benim ram timinglerim:D:D de nedir bu ram timing:D
    hacı 15.6 pek bulunmuyo ben 15.4 spariş verdim sığar rahat problem olmaz:)
    bende makinayı iade edicem diye aradım önce servis raporu gerekiyomuş arıza tespit olcakmış:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istannbullu34 -- 30 Haziran 2009; 18:11:44 >
  • valla bende ısınma sorunu yok.. yani ısı varda benim okadar da taktığım bişey deil.. ısı programlarında 60-65 derece cpu ısısı görünüyo ama.. bence okadar telaş yapılacak bişey deil.. ben cok memnun kaldım işte.. sadece kredi kartımda limit olmadığından dolayı 2Gb lık ram takviyesi ve çantası alamadım ama bu şekilde bile gayet hızlı alet.. alacak olanlar düşünmesin.. hatta ben bi abimize az önce bir tane sipariş geçtim.. hızlı alda kalmadığından dolayı.. hb. aldık.. biraz tuzluydu.. :) Jet Lee nin filmi korkusuzunu izledi benim alette.. hemen sipariş verelim kardeşim dedi.. :)) gerçekten onbord belki ama dünyanın en iyisi işte.. :Pp ekranda led ve Hd olunca ayrı güsel oluyo.. :))
  • diyorum ya sırf ekranına bile o para verilir:))) bu arada kingston ram e baktım biraz önce onunda üstünde hep elpida yazıyo çiplerde anlamadım:)
    vistadan windows 7 ye geçiym diyorum ama driverlar nası olcak:=) varmı fikri olan
  • quote:

Orjinalden alıntı: istannbullu34

diyorum ya sırf ekranına bile o para verilir:))) bu arada kingston ram e baktım biraz önce onunda üstünde hep elpida yazıyo çiplerde anlamadım:)
    vistadan windows 7 ye geçiym diyorum ama driverlar nası olcak:=) varmı fikri olan

valla ben ultimate çözümünü business driverı ile çözdüm ama 7 için daha erken.. ama internette araştıma yapmak lazım.. bu arada.. elpida zaten çip markası aslında.. kingstonlarda da elpida çip kullanılmış demekki.. bu güsel.. ama sen cpu-z ile bir daha bak istersen.. neden 1-3-3-11 yerine 5-5-5-15 çalışmış şaşırdım.. ayrıca mhz olarak 667 dimi 800 mü görüyo..
  • windows 7 yi yükledim bile:D gayet gızlı vistaya göre bu arada bütün driverları tanıdı güncel olmayanlarıda windows update ten indiriyo şimdi:) webcam için program lazım vistanınkini yükleriz artık:)
  • istanbullu34 cpu-z ile bir daha bakarmısın.. neden 1-3-3-11 yerine 5-5-5-15 çalışmış şaşırdım.. ayrıca mhz olarak 667 dimi 800 mü görüyo.. sana zahmet olmassa bana CPU-Z den memory kısmının fotolasan ve koysan suraya bende bi baksam..
  • ARKADAŞLAR YARIN SİPARİŞ VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FOTOĞRAFLARI BİRAZ YETERSİZ ALAN ARKADAŞLAR GERÇEK FOTOLARINI EKLERSE EĞER MEMNUN OLURUM..ACİL.....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.