Şimdi Ara

Sıfır Hp Pavilion DV6-1245ET = 1200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP'den ürün değişimiyle geldi. Birazdan teslim almaya gidiyorum. Garanti süresi bitmiştir fakat serviste geçen süreler eklendiğinde Ekim sonuna kadar garantisi mevcut olacaktır.

işlemci türü
    Intel® Core™2 Duo İşlemci T6500
    • 2,10 GHz, Düzey 2 önbellek 2 MB
    Yüklü işletim sistemi
    Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (32 bit)
    Standart bellek
    3072 MB
    Bellek düzeni
    (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
    Maksimum bellek
    8 GB'ye kadar DDR2 belleği destekler
    Dahili sürücüler
    Dahili sürücüler
    320 GB
    Depolama denetleyicisi
    SATA Sabit Disk Sürücüsü
    Sabit disk sürücüsü hızı
    5400 rpm
    Sabit disk sürücü koruması
    HP ProtectSmart Sabit Sürücü Koruması ile
    Optik sürücü türü
    Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
    CD/DVD etiketi yazdırma
    LightScribe ile PC'nizden doğrudan serigrafi kalitesinde disk etiketleri oluşturun: Yazdırın, çevirin, yazdırın.
    Optik sürücü denetleyicisi
    SATA optik Sürücü
    Sistem özellikleri
    Bellek kartı aygıtı
    Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
    Ağ arabirimi
    Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Kablosuz teknolojileri
    802.11 b/g
    Kablosuz yeteneği
    Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
    Harici G/Ç bağlantı noktaları
    4 (4. Esata bağlantı noktasıyla paylaşılır) USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, genişletme bağlantı noktası, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, Tüketici Kızılötesi, kablo yerleştirme konektörü
    Video yakalama arabirimi
    IEEE 1394 Firewire® Arabirimi
    Genişletme yuvaları
    1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)
    Ekran boyutu
    15,6 inç Diyagonal Yüksek Tanımlı HP Brightview Ekran BID
    Ekran çözünürlüğü
    1366 x 768
    Grafik alt sistemi adı
    ATI Mobility Radeon HD 4650
    Video RAM
    1 GB ayrılmış DDR3 ile 2303 MB'ye kadar toplam grafik belleği
    Ergonomik özellikler
    Tümleşik parmak izi okuyucusu
    Kontrol paneli
    HP Mediasmart ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri
    Web kamerası
    HP Pavilion Web Kamerası, Tümleşik Dijital Mikrofonu ile. VGA
    Uzaktan kumanda
    HP Mobile Uzaktan Kumanda
    Dahili ses
    3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
    Hoparlörler ve mikrofon
    Audio Playback SRS Premium Sound
    Klavye
    Entegre sayısal tuş takımının olduğu tam boyutlu klavye
    Güç kaynağı türü
    90 W AC Güç Adaptörü
    İşaret aygıtı
    Açma/Kapatma düğmesi ve özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi denetimi, ses kapatma düğmesi
    Pil türü
    6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
    Yazılım
    Yazılım - Verimlilik ve finans
    Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 60 Günlük Deneme Sürümü
    Önceden kurulu yazılımlar
    Microsoft® Internet Explorer; Windows Mail; Adobe® Reader
    Optik sürücü yazılımı
    HP MediaSmart Suite; Windows Media Player; Windows Fotoğraf Galerisi; DVD Play; Windows Movie Maker, Windows DVD Maker; Cyberlink DVD Suite; Windows Media center; Digital Persona Parmak İzi okuyucusu yazılımı
    Ürünle gelen yazılım
    Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil); Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı; Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı; Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Dv5 ve Dv6 serisi piyasaya çıkalı 2 sene olmadı ki garantisi nasıl doldu?? Yurtdışından getirilen bir ürün mü??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

Dv5 ve Dv6 serisi piyasaya çıkalı 2 sene olmadı ki garantisi nasıl doldu?? Yurtdışından getirilen bir ürün mü??

quote:

HP'den ürün değişimiyle geldi.
  • Anlıyorum hocam ama sen anlamıyorsun sanırım. HP Pavilion DV5 ve DV6 serileri Türkiye'de piyasaya çıkalı 2 sene olmadı. Yani siz bu ürünü piyasaya çıkar çıkmaz bile almış olsanız, 2 yıllık garanti sürelerinin dolmuş olması imkansız çünkü dediğim gibi daha piyasaya çıkalı 2 sene olmadı, haliyle de 2 senelik resmi Türkiye garanti sürelerinin dolmuş olması mümkün değil! Değişimden de gelse -eğer Türkiye garantili ise- fatura tarihinden itibaren 2 sene garantisi olması lazım. Onun için soruyorum, ürün yurtdışından alındı da onun için uluslararası 1 sene garanti kapsamındaydı da o mu bitti diye?? Bilmem anlatabildim mi???
    quote:

Orijinalden alıntı: just sky

quote:

Dv5 ve Dv6 serisi piyasaya çıkalı 2 sene olmadı ki garantisi nasıl doldu?? Yurtdışından getirilen bir ürün mü??

quote:

• quote:

Anlıyorum hocam ama sen anlamıyorsun sanırım. HP Pavilion DV5 ve DV6 serileri Türkiye'de piyasaya çıkalı 2 sene olmadı. Yani siz bu ürünü piyasaya çıkar çıkmaz bile almış olsanız, 2 yıllık garanti sürelerinin dolmuş olması imkansız çünkü dediğim gibi daha piyasaya çıkalı 2 sene olmadı, haliyle de 2 senelik resmi Türkiye garanti sürelerinin dolmuş olması mümkün değil! Değişimden de gelse -eğer Türkiye garantili ise- fatura tarihinden itibaren 2 sene garantisi olması lazım. Onun için soruyorum, ürün yurtdışından alındı da onun için uluslararası 1 sene garanti kapsamındaydı da o mu bitti diye?? Bilmem anlatabildim mi???
    quote:

quote:

quote:

hocam anlamıyorsun sanırım. büyük ihtimalle ürünü satan arkadaş, eski model laptopunu bozulduğu için servise gönderdi. yapılamayınca da bunu verdiler onun yerine. garantisi de eski laptopun süresinden devam eder bu durumda. onun da garantisi bittiyse, bunun ki de otomatik olarak biter. şimdi anladın umarım. bilmem anlatabildim mi

• Hocam dediğin gibiyse olabilir. Ancak arkadaş değişimden geldi demiş, yani piyasadan kalkan laptopumu tamir edemedikleri için yeni model verdiler dememiş. Yani senin dediğin gibi olabilir elbette Ama yeni bir modeli de tamir edemeyip aynısıyla değiştirmiş olabilirler. Benim amacım bunu açıklığa kavuşturmak Alıcı değilim ama alıcı arkadaşlar için aydınlatıcı olacağı için

quote:

quote:

Anlıyorum hocam ama sen anlamıyorsun sanırım. HP Pavilion DV5 ve DV6 serileri Türkiye'de piyasaya çıkalı 2 sene olmadı. Yani siz bu ürünü piyasaya çıkar çıkmaz bile almış olsanız, 2 yıllık garanti sürelerinin dolmuş olması imkansız çünkü dediğim gibi daha piyasaya çıkalı 2 sene olmadı, haliyle de 2 senelik resmi Türkiye garanti sürelerinin dolmuş olması mümkün değil! Değişimden de gelse -eğer Türkiye garantili ise- fatura tarihinden itibaren 2 sene garantisi olması lazım. Onun için soruyorum, ürün yurtdışından alındı da onun için uluslararası 1 sene garanti kapsamındaydı da o mu bitti diye?? Bilmem anlatabildim mi???
    quote:

quote:

quote:

hocam anlamıyorsun sanırım. büyük ihtimalle ürünü satan arkadaş, eski model laptopunu bozulduğu için servise gönderdi. yapılamayınca da bunu verdiler onun yerine. garantisi de eski laptopun süresinden devam eder bu durumda. onun da garantisi bittiyse, bunun ki de otomatik olarak biter. şimdi anladın umarım. bilmem anlatabildim mi

• Arkadaşlar eski model bir laptopumun yerine değişimi kabul ettim. Para iadesi almak daha mantıklıydı fakat çok uzun süreceğinden kabul etmedim.
    Zaten şuanda satıştan çekiyorum, kendim kullanmaya karar verdim. İlginize teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.