Şimdi Ara

Hp Compaq 615 NX557EA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
1
Favori
48.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hp Compaq 615 NX557EA KULLANAN ARKADASLAR ALT SATIRDAKİ ÜRÜNLE KIYASLARSANIZ EĞER HANGİSİ ÖN PLANA ÇIKMAKTADIR MERAK EDİYORUM ÖZELLİKLE EKRAN KARTI VE EKRANDA İKİ ÜRÜN ARASINDA NE GİBİ FARKLILIKLAR VAR SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ?

HP Compaq Presario CQ60-210Eg
    Notebook Özellikleri
    Notebook: HP Compaq Presario CQ60-210Eg (Compaq Presario CQ60 Seri)
    İşlemci: AMD Athlon X2 QL-62
    Grafik kartı: NVIDIA GeForce 8200M G
    Görüntü: 15.6 inç, 16:9, 1366x768 piksel, parlak: evet
    Ağırlık: 2.8kg
    Fiyat: 500 euro
    Bağlantılar: HP anasayfa
    Compaq Presario CQ60 (Seri)
    Compaq Presario CQ60-210Eg (Model)
    http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=NR460EA

• quote:

Orjinalden alıntı: gokay155

Hp Compaq 615 NX557EA KULLANAN ARKADASLAR ALT SATIRDAKİ ÜRÜNLE KIYASLARSANIZ EĞER HANGİSİ ÖN PLANA ÇIKMAKTADIR MERAK EDİYORUM ÖZELLİKLE EKRAN KARTI VE EKRANDA İKİ ÜRÜN ARASINDA NE GİBİ FARKLILIKLAR VAR SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ?

HP Compaq Presario CQ60-210Eg
    Notebook Özellikleri
    Notebook: HP Compaq Presario CQ60-210Eg (Compaq Presario CQ60 Seri)
    İşlemci: AMD Athlon X2 QL-62
    Grafik kartı: NVIDIA GeForce 8200M G
    Görüntü: 15.6 inç, 16:9, 1366x768 piksel, parlak: evet
    Ağırlık: 2.8kg
    Fiyat: 500 euro
    Bağlantılar: HP anasayfa
    Compaq Presario CQ60 (Seri)
    Compaq Presario CQ60-210Eg (Model)
    http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=NR460EA

arkadaşım hem bizim bağsettiğimiz modelde hemde senin sormuş olduğun modelde harici ekran kartı yok.. aslında suan bezim bahsettiğimiz modelde 64Mb harici 3200 var.. senin sorduğunda öyle bi özellik göremedim.. aynı zaman atinin 780G chipseti Nvidia nın 8200G chipsetinden daha performanlıdır.. he birde bizim modelde QL64 işlemci var 2.1 GHz hızında.. sininkinde QL62 yani 1.9GHz hızında işlemci var.. olay bundan ibarettir.. yanlışım varsa arkadaşlar düzeltebilirler..

• quote:

Orjinalden alıntı: hukumdar22

istanbullu34 cpu-z ile bir daha bakarmısın.. neden 1-3-3-11 yerine 5-5-5-15 çalışmış şaşırdım.. ayrıca mhz olarak 667 dimi 800 mü görüyo.. sana zahmet olmassa bana CPU-Z den memory kısmının fotolasan ve koysan suraya bende bi baksam..

istanbullu34 yardımcı olurmusun.. :))))))
  • TEŞEKKÜR EDERİM VERİLEN CEVAP İÇİN ANCAK ÜRÜNÜN GERÇEK FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞMAN MÜMKÜN MÜ HUKUMDAR))??
  • BENİM O İKİ ÜRÜN ARASINDA SORMAK İSTEDİĞİM ARASINDA 150 TL FARK VAR VE VİSTA 250 GB HARDDİSK 2 GB RAM FAZLASI VAR DEĞERMİ SİZCE DİYE MERAK ETMİŞTİM.
  • ya aradaki fark konusunu bilemem.. değer veya değmez sana bağlı kullanacak olan sensin.. fotolarda biraz sonra geliyo az bekle..
  • SİPARİŞİ GEÇİCEM SENİ BEKLİYORUM ARKADAŞIM BİAN ÖNCE KAVUŞAYIM ŞU ÜRÜNE İNTERNETİN EN BÜYÜK HEYCANIDA BU OLSA GEREK:))
  • ilk resim..

Hp Compaq 615 NX557EA
  • ikinci resim.. mecburen tek tek yüklüyorum ki.. sistem büyük deyip hepsini yüklemiyo.. :))

Hp Compaq 615 NX557EA
  • üçüncü resim..

Hp Compaq 615 NX557EA
  • dördüncü ve son resim.. istenilen açıdan ve istenilen özellikleri öğrenmek isteyen arkadaşım varsa elimden gelenin fazlasıyla yardımcı olmaya çalışıcam.. iyi donanımhaber ler.. arkadaşlar..

Hp Compaq 615 NX557EA
  • arkadaşım eline sağlık ürün gerçekten hoş duruyo kasası resimlerdeki gibi o kadar da mat değil anlaşılan ekranın arkasıda aynı parlaklıktadır umarım emeğin için teşekkürler
  • 3. resimde ne görüyosan bilgisayarın kasası o renkte arkadaşım..
  • şimdi yeterince anlaşıldı sana güveniyorum arkadaşım memnunsunda anlaşılan yarın sipariş geçiyorum geldiğinde daha çok şey paylaşabiliriz inş.
  • anca geldim:)

Hp Compaq 615 NX557EA
  • bu arada cpu-z de spd bölümünden ramlere bakınca max bandwith 400 mhz yazıyo annamadım ben bu olayları :)
  • almayı düşünen arkadaşlara...
    Windows 7 ve vista home premium yükleyip denedim...Windows 7 nin eksikleri var biraz fakat iyi bi işletim sistemi olacak anlaşılan windows7 için erken ama vistada makinanın performansı çok iyi.İşlemci yeterli.1g ram takviyesi yaparsanız rahatça kullanabilirsiniz.Ekran görüntü kalitesi çok iyi.Pil 2.5 saat kadar gidiyor.Makina enerji tüketimi düşük olsun amacıyla yapılmış sanırım:)Tam normal kullanıcı bilgisayarı.Biraz ısınma problemi var o da performansı etkilemiyor ama biraz canınızı sıkabilir.Oyun oynayacaklar için pes 2009 u full detay 800*600 çözünürlükte takılmadan oynadım ama dediğim gibi işlemci yüksek performans isteyen durumlarda ısınıyor.Genel olarak güzel makina görünüm sade bu arada hükümdarın resimlerdeki gibi mat siyah ama hoş duruyor:) bluray filmlerdede performansı gayet iyi...
    bu arada hpnin 15.4 lük çantasını aldım rahatça sığdı:)

• arka kapakta aynı matlıktamı?
  • hımm.. ram timingleri cok yüksek.. 5-5-5-20 olmuş.. suanda bende yanii makinanın üstündeki ramlarde ise 1-3-3-11 de manyak bi timing zamanı var.. ben daha önce hiç ddr2 ramlerde böyle bi zamanlama görmedim.. ddr de var biliyorum.. bu arada dış kaplamada aynı arkadaşım.. hiç şüphen olmasın..
  • Arkadaşlar ben ürünü iade ettim.. Daha önce de dediğim gibi laptop'u alır almaz prize takıp bir süre açık bıraktım. Fan sesi 1 dk bile susmadı ve 15-20 dk içinde laptop neredeyse alev alacak kadar ısındı. O anda benim gözümde cihaz bitmişti

Belki bana problemli bir ürün geldi bilemiyorum. Direk ambalajına geri koydum ve Hızlıal'ın müşteri hizmetleri ile birkaç gün süren görüşmeler sonucunda iadeyi yaptım.

Umarım sizler ısınma problemi yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.