C

Çavuş
11 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 129 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Herkese selam

Amerika'ya gelecek olan varsa bir ilac getirmek istiyorum

İlgilenenler pm atabilir

Arkadaşlar

Mayıs Haziran aylarında Amerika'ya gelecek olan varsa bir ilaç getirmek istiyorum.

İlgilinenler pm atabilir mi

Tesekkürler

Arkadaşlar

Mayıs Haziran aylarında Amerika'ya gelecek olan varsa bir ilaç getirmek istiyorum.

İlgilinenler pm atabilir mi

Tesekkürler

Var mı arkadaşlar bu model olmasa bile Gionee kullananlar ?

Bu telefonu geçen ay Çin'den aldım. International versiyon olmadığı için ( Çin'de satılanlar Chinese version ), halen rootlamak ile uğraşıyorum.

Hem rootlama konusunda, hem de genel kullanım bazında ( bu model olmasa da Gionee marka diğer telefonlar ) bilgi ve tecrübe sahibi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• Arkadaşlar merhaba,

Özel bir makine ihtiyacım var. Makinenin, pc'ye bağlı konumdayken,kendi ekleyeceğim bir mikroişlemcili bir pcb ile veya kendi arayüzü sayesinde, istenilen zamanda verilen bir komut ile fotoğraf çekmesini istiyorum.

Yani fiziksel olarak deklanşöre basmak yerine, ya kendi arayüzü ile, ya da ekleyeceğim kart ile fotoğraf çektirmek istiyorum.

Konuyla ilgili makine önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Dubai'den ithal Samsung S4'ler geldi, stoktan hemen teslim, Ankara içi elden teslim edilir.

Telefonlar açılmamış sıfır kutusunda, 8 çekirdekli işlemcili model, unlocked simfree (9500) model Samsung S4 tür.

Satış devam etmektedir. Ücreti 1349 TLdir.

Kayıt size aittir. Ürünler faturalıdır.

Not : Elimde S4 den başka telefon yok malesef ( soranlar için söylüyorum ).

Not 2 :Yüzde 5 vade farklı ile taksitli alım imkanı mevcuttur. Siyah ve beyaz renkler mevcuttur.

Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
Eski ilanı editliyorum arkadaşlar.

Yurda dönüş yaptım, s4ler geldi, fakat elimde S4 den başka telefon yok ( soranlar için söylüyorum ).

Telefonlar açılmamış sıfır kutusunda, 8 çekirdekli işlemcili model, unlocked simfree (9500) model Samsung S4 tür.
Satış devam etmektedir. Ücreti 1349 TLdir.

Kayıt size aittir. Ürünler faturalıdır.

Arkadaşlar Şu an Dubai'deyim, ayın 23ünde döneceğim. Bol miktarda Galaxy S4 (9500 serisi, 8 çekirdekli işlemci ) getireceğim. Ürünler faturalıdır, distributorden alınmıstır. Daha önce benden note2 alan arkadaşlar bilir, sıkıntısız kullanıyorlar.

Fiyatı kayıtsız 1349 TL . Kayıt size ait. Maillerima bakmam zor olabiliyor onun için sipariş vericek olan arasın lütfen. Kredi kartına yüzde 5 vade farkı ile sanalpazar ilanı açabilirim. Takas veya pazarlık teklif etmeyiniz. 5 adet üzerinde indirim imkanı vardır.

+971 529 899 246 ( Dubai hattım )

ya da

+90 538 390 9008 (Roamingli TR hattım )

PMlere ve maillere akşam cevap verebilirim, gün içinde görüşmek isteyen arasın lütfen.
http://www.surveymonkey.com/s/P6TSK2Z

Dondurmayla ilgili zevkli ve kısa bir anket, 2 dk sürmüyor :)
doldururken canınızın dondurma çekecegine eminim.
Master bitirme projemle ilgili bir ankettir.

yardımcı olup dolduran herkese teşekkürler =)
Adres 26 Ocak 2012 'de alınmıştır . Satılıktır. İlgilenenler pm atabilir.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 600
İkinci El Bölümü Mesajları: 247
Konularının görüntülenme sayısı: 5.546 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.