Bildirim
Hoşlandığım kıza açılamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
kapan sende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajla açılma, en sıradan zamanı seç, yüz yüze hazır olduğunda içinden geleni söyle, ki arkadaşların da onay verdiyse sıkıntı çıkmaz, rahatla biraz, yarın söylersin okulda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kızın güzelliğinden ziyade huyu davranışları felan çok hoşuma gidiyor. Ne konu açayım sizce ilk başta ? -
Reddedilme anımı hatırlattın kardeş -
Elinde fırsat varsa ve sana gore ımkansız degılse cesaretını ıyı topla,ve devamını getır.
Yıllar sonra falan soylersın kız ozaman keske soyleseydın derse cok kafanı vurursun -
Kızla aranız nasıl
Laf carptir.direk hoslaniyorum dersen geri tepmesi muhtemel.dolayli yoldan yavsa.Su tatlilaga bak ya de onun arkadaslarina gulerek oda duysun. Boyle boyle muhabbet kur.Garanti olmadan teklif etme.suan ki kiz arkadasima hicbirsey teklif etmedim.Cimlerde uzanirken elini tuttum o an ters tepmesi imkansizdi.Risk almam zaten.Agzin laf yapiyorsa hersey senin lehine tip filan onemli degil ( hafif tipsizim )
mesajlarina gec cevap ver , ustune cok dusme , her seyi soyleme sakli ol be adamim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tebrikler bu konuyu açan 232154 kişisiniz. şimdiye kadar açılamadıysan açılamazsin daha.
quote:
Orijinalden alıntı: blackjack41
kapan sende
Y u do dis? Ben yazacaktım. Neyse olm yazsana o zaman kıza en basitinden merhaba diyerek bile girersin konuşmaya. Sonra nasılsın bölümü gelir geçer herhangi bir konu açarsınız oradan yürürsünüz işte. Kocaman adamlarsınız ya
quote:
Orijinalden alıntı: Jee Le Zara
Kızla aranız nasıl
Kızla aram fazla yok ama bayağı bakıştık. Yani daha yeniyiz. Ne zaman açılayım sohbeti nasıl kurmam gerekiyo bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: M.victor
Reddedilme anımı hatırlattın kardeş
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: pokemon101
quote:
Kızla aranız nasıl
Kızla aram fazla yok ama bayağı bakıştık. Yani daha yeniyiz. Ne zaman açılayım sohbeti nasıl kurmam gerekiyo bilmiyorum
Dostum merhaba de gerisi gelir zaten. Eğer direk açılmak istiyorsan açıl, tanımak istiyorsan tanımaya yönelik sorular sorarsın. Merhaba dedikten sonra geri dönüşü yok dönmek istesen bile...
merhaba diyerek sohbete başlayabilirsin en basitinden. sohbet etmekten çekinme. biraz aranız iyi olunca herşey daha kolay olacaktır. bu arada yaşlar kaç? sohbetiniz ilerlemeden açılayım falan deme bence -
quote:
merhaba diyerek sohbete başlayabilirsin en basitinden. sohbet etmekten çekinme. biraz aranız iyi olunca herşey daha kolay olacaktır. bu arada yaşlar kaç? sohbetiniz ilerlemeden açılayım falan deme bence
Yaşlar 16. Tavsiyeler için sağolun hepsini göz önünde bulundurup sonucu buraya yazarım -
Bak dostum ben 2 yıl açılamadım öldüm öldüm dirildim sonra bir şey oldu açıldım keşke daha önce açılsaydım dedim hiç bir zor tarafı yokmuş aslında o da insan seni yiyecek değil ya ?. Geç kalmadan düzgün bir şekilde açıl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X