Şimdi Ara

Her gördüğüm kızdan hoşlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet her gördüğümden hoşlanıyorum ve ya aşık oluyorum mesala tek örnekle açıklayacağım.

Geçen dershaneye yazıldım içeri girdim beni bir çocuğun velisi sandılar Neyse sınıfta hiç güzel kız da yokmuş derken içeri biri girdi ki ela gözlü kahverengi saçlı bir kız girdi resmen tutuldum kıza ama benim sınıf değişti kızı her dakika düşünüyorum aklımdan çıkmıyor ama okula gittiğimde oradan bir kız görüp aynı hissleri hissediyorum neden böyle ?

• destinati0n kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben kızdan çok uzunum ve sakallarım falan var yaşıtlarımın yok yani hemde asosyalim kendime güven sıfır hem uzaktan sevmek daha güzel sanki ama bakalım cesaretimi toplarsam yapacağım kızızn sevgilisi falan var mı diye kontrol edeceğim.

Orijinalden alıntı: ThE-ReCenTFigHTeRS

Kardeş ben kızdan çok uzunum ve sakallarım falan var yaşıtlarımın yok yani hemde asosyalim kendime güven sıfır hem uzaktan sevmek daha güzel sanki ama bakalım cesaretimi toplarsam yapacağım kızızn sevgilisi falan var mı diye kontrol edeceğim.

Kızın konuştuğu arkadaşları takip et, kızın konuştuğu arkadaşlarıyla tanış yani. Sonra kız arkadaşlarıyla konuşurken dersin tanıştığın arkadaşına ''Beni hanım efendiyle tanıştırmayacak mısınız'' diye sonra bireysel muhabbet başlar. (Bu arada böyle çakallıkları herkese vermem. )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.