Şimdi Ara

Hobi, Mod ve Bench Evi açsak gelirmisiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet gerilime gerek yok.

ikiside köy sonuçta, dert etmeyin bu kadar.
  • fikir çok güzel...
    yer olarak mecidiyeköy iyi gibi gözüküyor..
    forumda iyi parçaları olup extreme overclockcular için birebir..
    şu an hala öğrenciyim son sınıf
    bide okullar kapandığından beri stajdayım türk hava yollarında ama parada vermiyorlar
  • Bu benchevine kılıbık overclockerlar klubü de diyebilirmiyiz

• Adamlar kılıbık olsa yerleri karılarının yanı başı olur herhalde ama "Emekli Overclockerlar Klubü" denebilir.
  • Siz bi tabela hazırlayın overclock kulübü diye, sora overlokçular bassın "ana bura bizim kulüpmü lo" die.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRaOCx

fikir çok güzel...
    yer olarak mecidiyeköy iyi gibi gözüküyor..
    forumda iyi parçaları olup extreme overclockcular için birebir..
    şu an hala öğrenciyim son sınıf
    bide okullar kapandığından beri stajdayım türk hava yollarında ama parada vermiyorlar

devlet yerinde para olmaz bende ulaşımdaydım
  • Overclock Geliştime ve Dayanışma Derneği
    Kuruluş Since 2005
    "Overclock beraber Güzeldir.."

(overlokçularınki 2 sokak ileride)
  • Dün sturmovik'le düşünüyorduk kendimize bide tişört mü yaptırsak diye
  • siz geliştirin bu olayı, izmit şubenizi de biz (ben, oxıjen, pegasus vs.) açarız artık...
    her istanbula geldiğimizde de uğrak yerimiz olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocosgun -- 9 Temmuz 2005, 10:16:57 >
  • biri Izmit mi dedi

@candostum

bülent abi yüzlerine vurma bir de ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Dün sturmovik'le düşünüyorduk kendimize bide tişört mü yaptırsak diye

Ne dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

Sponsor bulunabilir bence. Kim ilgilenir acaba? OC ile ilgili malzeme satan şirketlere bir başvurmak lazım işler kesinleştikten sonra. Para vermek zorunda değiller. Atıyorum bir san diego, bir redline vs.vs verirler. Sonra (biz diyorum artık iyice alıştım fikire) biz mesela bu verilen parçalara oc yaparak frekans rekoru, işte soğutma rekoru, orb #1 gibi şeyler yaparak sansasyon uyandırırız. Mesela ORB'a girerken de şirketin adını yazarız: Zartzurt A.Ş'nin bize sağladığı işlemciden dolayı teşekkür ederiz falan zoart zurt. Firmanın çok hoşuna gider bu. Siz ORB alınca kendi takımınızın adını yazıyorsunuz. Tabii ki, bu son derece normal. Siz yapmışınız sonuçta. Ha, parçaları karşılayan olursa mesela, onların da adını yazarsınız. Mesela bu meke'nin icatlarının ünü bizim forumu aştı çoktan:) ve orb listesi herkese açık. bence para verirsen alamayacağınız bir reklam alanı sponsor kişi için:)

Benim düşüncelerim..

(meke hala msn'ni bekliyorum:)

sen bu işlerden baya anlıyorsun ya...

• quote:

Orjinalden alıntı: garfield

böyle bir yer ankarada olsa süper olur...şimdilik hayâl gibi.. dükkanın bodrumunu oc cafe yapmak lazım...

bakarsın iş tutarsa Ankara'da da bir şube açarız değil mi mete abi...
  • Güzel olur derim Mete abi. destekliyorum. Katılımcıların her konuda böyle bir noktada birbirine yardımcı olması ve bilgi alış-verişi şart. belirlenen kadıköy iyi bir mekan. tüm olasılıkları değerlendirmek lazım. biraz uzakta olmak kötü ama istanbula geldikçe mutlaka uğrarım (sponsor olabilecek birkaç firma var olaylar rayına oturmaya başladıkça onlara mesaj atıp yada direkt görüşüp sonuca bağlanabilir. bu konuda iyi rakabet olur kanısındayım çünkü klup kurucuları ülkedeki en iyi oc ustaları ve takip kitlesi oldukça fazla.. getirisini düşünen firma kesinlikle SPONSOR olur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 9 Temmuz 2005, 12:42:38 >
  • Sadece biz degiliz heralde overclock'la ugrasan disaridan da kisiler gelir bakar ne var ne yok..

TR'de ilk biz bu isi yapariz.. bi site kurariz off of dehşet olur
  • bi hesap numarası verip bakin bakalım hakkaten niyetli kaç kişi para yatırıyo ona göre karırınızı verirsiniz :)
  • Yeri bulalim once fiyat bilgisi alalim,alet edevat ne alinacak ona gore bi liste cikaralim.. herkesin toplam ne kadar para vermesini hesaplayalim.. ondan sonra hesap acariz problem degil.. ayrica ne kadar katilim o kadar dusuk para..
  • siz evi açın, ben o evi 2 haftada lan party evi yapmazsam bana da pol demesinler projeksiyonda battlefield ve live for speed ile hızlı bir tedavi göreceksiniz nihehe.
  • POL süper bi olay olur oyle olursa :p
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.