Şimdi Ara

Hobi, Mod ve Bench Evi açsak gelirmisiniz? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yavaş yavaş VOLTRAN'ı oluşturuyoruz.

ne diyelim, allah sonumuzu hayır etsin.
  • quote:

Katılımını teyit edenler ve sabit aidat ödemek isteyenler;

-tpo@team
    -java
    -Ozan Başeski
    -wwwengin
    -wincih
    -sturmovik
    -ZİW®O
    -Soulfly
    -goblin
    -antiloop870

bu arada 13 kişi ediyor aidat kabul edenler.

çok güzel, aynen devam.

ben gelicem şimdi, para sayma makinası almaya gidiyorum
  • meke çaktırma olm...

E hadi 13 kişin parası yaz tatilimize yetmez devam başka kimler geliyor bakiim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 10 Temmuz 2005, 1:35:23 >
  • abi aidat
    ne kadar
    olur tahmiini olmadı kışa doğru borçlar bitince gelirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: java
    E hadi 13 kişin parası yaz tatilimize yetmez devam başka kimler geliyor bakiim...

Burnuma kötü kokular geliyor

• Aidat veya toplu paranın miktarı hakkında tahmini bişey söylenirse ben de listeye eklenebilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Burnuma kötü kokular geliyor

Tabii sen ne de olsa bu dolandırma işlerinin kitabını yazmış bir adamsın

• bence uygun rakkam 20ytldir
    eğer bu rakkam olursa bende aidat weririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeneis -- 10 Temmuz 2005, 12:00:26 >
  • abi bence manyak bi fikir walla konu komsu herkeside dahil edriz bu olaya gayette guzel olur yani bravo dusunenlere ben aidat odemeyede hazırım,parçaları taşımayada :)
  • Arkadaslar tahmini aidat 20 - 25 milyon arasi olur.. fakat katilim fazla olursa ne mutlu bizlere fiyat duser!
  • çok güzel bi fikir, ben maddi olarak destek veremiycem manevi olarak destek veriyorum. artık OC işi ile eskisi kadar uğraşmaya vaktim yok biraz da soğudum daha çok orta derecede güzel OC li günlük kullanmda soğuk/sessiz/full stabil sistem yapma peşindeyim artık. ama çok güzel fikir

bu iş yatar bence diyenler var, bu iş yatmaz çünkü meke,ozan baseski gibi yaş olarak bu forumun ortalamasının üzerinde olan, evli barklı ama hala bu işe gönül veren dostlar bu hobilerini evlerinin içine taşıyıp sabahlara kadar oturup sorunlar yaşamak istemedikleri için bu evi destekler olsa da olmasa da kurmayı düşünüyolar bence. sadece meke'nin de önceden söylediği gibi destekler gelirse nasıl olabilirin sorgulamasını yapıyorlar. yoksa burası zaten bi ihtiyaç, illaki olacak gözüyle bakıyorlar.

ilk üyelikte normal aidatın 2 katı alınması gibi bişey olabilir diye düşünüyorum çünkü oraya alınması gerekicek bazı demirbaşlar olacaktır insanların evde kullanmıyorum yada az kullanıyorum diye getirebileceklerinin dışında. masa,sandalye,koltuk, elektrikçiye duvarlar deldirilip bir çok piriz yaptrılabilir mesela oraya buraya. ayrıca bir KLİMA şart. bench ortamlarında genel olarak bütün componentlerin soğuk olması için soğuk bir ortam gerekiyor. yeri gelir klima sonuna kadar açılır buz gibi olur içerisi montlar giyilir belki orda bench yapılır o anda. klimanın altına bi aparat yapılır ucuna boru takılır. isteyen o hortumu alır bench sırasında bişeyin üzerine buz gibi hava üfletir gibi bişeyler geliyor aklıma. paylaşmak istedim...

• eh Klima elbette olacak fakat full acik kaldimi o ay ki elektrik faturasini dusunemiyorum.. onun icin a seri ekonomik bi klima almak gerek..

Zaten işler rayına oturdu mu bi faturalar kalıyo.. adsl elektrik cart curt
  • klima dert değil, ben yaparım

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

klima dert değil, ben yaparım

Mete abi oda -50C olmasın aman diyim

• quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

quote:

• quote:

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: X-GeN

quote:

quote:

quote:

Budur abicim budur :))

• bahadir_bado nikli arakdaşta sağklambiyer olursa aylık 20 ytlgibiawstronomişk birajkamı bile kabuletti..:D oda aidatvermeyehazır..
  • quote:

bende yaparim klima hakkaten dert deil ama donariz sona
  • evet hızla ilerliyoruz,

15 kişi olduk.

şöyle 25-30 yapabilirsek, diğer forumlardan da katılanlar var, cidden açılacak gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.