Şimdi Ara

Hobi, Mod ve Bench Evi açsak gelirmisiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mete abi süper bir fikir ama düşündürücü yanları yok değil....

eğer yakınlarımda olursa evden bir kablo ile adsl sağlarım size

ve işden kalan vakitlerde de orada takılırım....

elimden geleni yaparım....
  • Kevin evet iinternette önemli.oda lazım birde 4 portlu adsl olmsı gerekiyor.ne kadar çok kişi olursa aylık para meselesi azalır.
  • bende 512(1mbps bir daha ki aya) hat var ve switch lerde var yani o sorun olmaz ancak bizim evin oralarda ev bulmak sorun olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

bende 512(1mbps bir daha ki aya) hat var ve switch lerde var yani o sorun olmaz ancak bizim evin oralarda ev bulmak sorun olur

Murat'cım senin çatı katı fena değil aslında. hem baba' da yardım eder
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Dediğim gibi vergi ve diğer yasal işleri de düşünün.Ne de olsa bir kazanç var.Vergilendirmek lazım...
  • Biliyordum biliyordum..Tutacağını biliyordum..

Arkdaşlar bence yıllık aidat uygulamasına geçebiliriz 1 yıllık aidat 50 ytl olabilir 2 taxitte ödenebilir..Bu yıllık aidata insanlara neler geitereceğini daha sonra tartışabiliriz..Yurt dışında insanlar izcilik dernklerine gezi dernekleri avcılar atıcılık dernekelerine..yemek yemeği çok sevenler yemek dernekelerien üye olup aidat ödeyebiliyorlar...
    Bence yapılacak iş 30 -40 kişi ile bu işe başlayp belki bi haber bülteninde çıkarıp yaptıımız işleri dahada büyeyebiliriz..
    Aidat ödeyen üyelere düzenli olrak bi dergi gönderilebilir..Yada kulanım hakkı falan elde edileblir..Yer olrakta 6 gün 10 saat açık olması gereken bi yer diil hafta sonları yada ihtiyaç doğrultsunda açılabilcek bi yer düşünebiliriz.Bunun için b.köyde dükkan fikirlerim var..Bence bu düşünceleri destek verenler ile bi yerde buluşarak Bir müstaşare etmemeiz bence en doğrusu...

Aidat konsuna gelince bende yazılmak isterim o kısıma...

• meke görmemişim msn'yi körlük zor iş ne yapalım:)
    neyse ekliyorum işin çoktur senin ama konuşuruz biraz.
  • bilgisayar parçaları paylaşımı olayında mızıkçılık çıkar muhtemelen.
    ama tecrube ve alet edevat paylaşımı konusunda işe yarar bi dernek/klup olaiblir mesela benim belki ayda bi kere kullandığım bi kompresörüm var boya yapmak için almıştım yatıyo zavallım kenarda kullanılmadan geberecek :) pek çok kişide böle alet edevat vardır sanırım.
    ki bunlardan daha önemlisi bire bir tecrubelerinden yararlanılabilicek insanların en süperi bu olur.
    bide daire kiralama konusunda şöle ibşi var bazı cihazları bi apartman dairesinde çalıştırmak sorun olacaktır :)
    mesela bi torna bi kompressor! bizim apartmanda olmuyo gerçide 2 saat aralıksız çalışmadı hiç :)
    bide çok ucuz olsun diye kasılan bi mekandan onların bi kamyona konup yürümesi olayıda söz konusu tabi bunuda düşünmek lazım daha geçen hafta denk geldik
    doğru düzgün bi yerde olsaydı kadosan(kadosandı sanırım kayışdağı civarlarında :P) da aidat parasına mekan kiralanıyo ama cehennemin dibimde site :)
    temelde güzel bi fikir biraz daha sağlamlaşırsa destekçisi çok olur ben olurum mesela :)
    böle bi atelye mi kursak diye düşünüyoduk zira patronla :P

• Fatih'de dükkan arayışları içine girdim haberiniz olsun..

Fiyatları bilgi mahayetine yazacağım. Benim bulunduğum semtteki fiyatlar bu diye. Bence ilgili olan arkadaşlar da kendi çevrelerinin araştırmasını yapsın
  • bide şöle bişi var istanbul büyük bi şehir fatih e falan gelemem mesela ben :P
    anadolu ve avrupa diye iki şube mi yapsak ne :)
  • valla mete abi kat benim olsa seve seve açarım biliyorsun...ama konuşurum gene eğer ayarlayabilirsem neden olmasın
  • Valla yer olarak merkezi değil de ucuz yer aramak zorundayız gibi geliyor, eğer ki bir forum üyesi uygun fiyatlı dükkan kiralamazsa:)

Ayrıca fatih de merkezi sayılır, metro var tramvay var otobüs var bir deniz ulaşımı yok:)
  • Xtreme overclock hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen , işlemcisinin potansiyelini merak eden , mod yaptırmak isyeten vs... herkes gelebilir , xtreme benchmark partileride olacak ve cok ciddi calısmalarda olacak , şahsen kendim artık evde vs overclock yapmıcam ama bu tarz extreme partilere her zaman katılırım...

T.p.o@team devam ediyor , dediğim gibi burası tpo@team'inde evi olacak gercekleşirse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 8 Temmuz 2005, 18:17:25 >
  • Yer olarak Kadıköy civarını düşünüyorum.

gece sabahlandığında bela çıkmayacak bir yer olması da önemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

Yer olarak Kadıköy civarını düşünüyorum.

Kadiköyde olursa sturmovik ve ben her hafta sonu uğrarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: meke

Yer olarak Kadıköy civarını düşünüyorum.

Kadiköyde olursa sturmovik ve ben her hafta sonu uğrarız

biliyorum.

size çok iş düşecek zaten
  • böyle bir yer ankarada olsa süper olur...şimdilik hayâl gibi.. dükkanın bodrumunu oc cafe yapmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield -- 8 Temmuz 2005, 18:30:58 >
  • Arkadaslar herkes istiyor boyle bi etkinligin olmasini fakat,boyle bir yerin kalkinmasi icin üyelik sisteminin olmasi gerekiyor. Üyelik sistemi demekte aylik bi miktar ucret odemek.Bunu kimse bu islerin sahibi kar yapiyor diye para istiyor diye dusunmeyin cunku sonucta boyle bi yer icin alet edevat v.s alinacak bunlar icinde para gerekli.

Para derken yani,aklinizdan büyük bi miktar gecirmeyin. En fazla olacagi 20 yada 25YTL ..

Fakat dedigim gibi ne kadar cok kisi gelirse bu fiyat o kadar da dusecektir.. onun icin sizlerden ricam katilim cok olsun ki fiyat dussun herkes isini gorsun..

saygilar..

Cihat K
  • Kadıköyde yer düşüncen var mı? Mevki olarak? Belki arayabilirim senin için(kesin değil, tanıdık vasıtası)...

Üyelik meselesini de iyice oturtmak gerekecek. Bir banka hesabı gibi:)
    Benim aklıma fikirler geliyor da...
    Ayrı ayrı paketler olabilir mesela. İlk gelen bütün gün için 20YTL bıraksın mesela.Sürekli gelmeyecekse..
    Sürekli oc'cular için 5 milyon gibi daha düşük bir ücret düşünülebilir.
    Haftada bir gelenler için ayrı tarife gibi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 8 Temmuz 2005, 18:48:52 >
  • Böyle bir şeye elimden gelen desteği vermeye çalışırım Önceden de konuşmuştuk zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.