Şimdi Ara

Hobi, Mod ve Bench Evi açsak gelirmisiniz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu konu kaynamadı.

sadece iş ve ev hayatımdaki değişiklikler yüzünden önceliğini geçici olarak yitirdi.

1-2 haftaya tekrar toparlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: OverClocKing

Nasıl yani .Büyük 20 YTL , küçük 15 YTL.

Sonra herkes ben öğrenciyim deyip gelecek .
    O zaman paso göstermek mecburi olsun.

Bu arada Metecim. Dalmışım , unutmuşum da .

Beni de yazsana en başlara.

Böyle şeylerde bana sormayın bile . 20 milyonun lafı bile olmaz . Direkt olarak yazın...

HOCAM O SİSTEMİ O PSU KALDIRIYORMU ?

• Bende destekliyorum.... arkadaşlar...... böyle bişi olrsa katkı salamaya çalışırım.... Parça olarak olmasa yrdm ederiim...
  • Fikir çok güzel ist de olabilseydim bu faliyetlerinize kesinlikle katılırdım
  • şimdi yer neresi olucak ?

ben gelicem de yer de onemli

hem aidat hem yol parası yorabilir
  • bende varım,,ama aidat ögrenci işi olsun cok olmasın :)
  • !
  • Arkadaslar az kaldı sabredin cok yakında gelişmeleri açıklayacagız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Arkadaslar az kaldı sabredin cok yakında gelişmeleri açıklayacagız..

Hadi ama,,,,İstanbul da gelecek bir yerimiz olsun,,,

Şöyle bohçamızı hazırlıyalım,,hem neler olmaz o bohçada neler,acaip çeyizim var.

artık siz de orada bir yumurta kırarsınız
  • Fikir çok iyi niyetle düşünülmüş güzel. Ama bana göre çok büyük bir sorun var. Sonuç da oc işi risk li bir iştir ve herkes kendi riskini kendi alırsa sorun yok (kendin yaktın abi işlemciyi biz ellemedik walla !!!) Ama velakin herşey birbirine girerse yani ondan bi parça bundan bi parça derken risk de doğal olarak dağılıyor haliyle tartışmalar çıkabilir. Sonuçta buradaki herkes bilirki aynı evde yaşamak başka bir dünyadır başka bir kültürdür zordur. Tartışmalar ve gruplaşmalar kaçınılmaz olur bir noktadan sonra. Çünkü oradaki herkes hırslı. Bence şöyle olmalı (eğer sorarsanız ) ortak bir mekan bulunur bu cafe olabilir yada başka bi yer ve sadece sohbet edilir bilgi paylaşımı olur yani canlı form oluşturulabilir (içinizden bilgisayarsız ne tadı olur diyenler var duyuyorum) . Çok mu tatsısım ben yaw. BAk kendimi öyle hissettim. sevgiler :)

bu forum hep boyle seviyeli kalsın hheeyyyy!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Arkadaslar az kaldı sabredin cok yakında gelişmeleri açıklayacagız..

Hadi ama,,,,İstanbul da gelecek bir yerimiz olsun,,,

Şöyle bohçamızı hazırlıyalım,,hem neler olmaz o bohçada neler,acaip çeyizim var.

artık siz de orada bir yumurta kırarsınız

abi bulent abiceyizin bohcasini toplayip gelecekse bende gelmeyim kacirmamaliyim o ani abi giderken haber ver zamanimiz olursa bizde atlayak gelek sizi hep beraber gormek kolay olmuyo

• okul başladığı zaman bende katılabilirim tabi kadıköy tarafında olursa bu çok güzel bi fikir ..mete abi ye teşekkür edrim.. bu fikir faliyete geçerse oooo gelsin orb#1 ler artık. tpo nun bileğini kimse bükemez dünyada ..zaten bükemiyorlar ama ..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.