Kadıköyde yer düşüncen var mı? Mevki olarak? Belki arayabilirim senin için(kesin değil, tanıdık vasıtası)...
Üyelik meselesini de iyice oturtmak gerekecek. Bir banka hesabı gibi:) Benim aklıma fikirler geliyor da... Ayrı ayrı paketler olabilir mesela. İlk gelen bütün gün için 20YTL bıraksın mesela.Sürekli gelmeyecekse.. Sürekli oc'cular için 5 milyon gibi daha düşük bir ücret düşünülebilir. Haftada bir gelenler için ayrı tarife gibi:)
mevki olarak dediğim gibi gece sabahlayana bela olmayacak allahın unuttuğu bir yer olmaması lazım. aynı zamanda pasaj vs. de olabilir ama gece ve pazar günü açık vs. olması lazım.
bilemiyorum, önerilere açığız.
üyelik aidatı olabilir, alet edevat yatırımı için kullanılır. aylık aidat olabilir, gelip kullanmak için olabilir.
aidat ödemeyenlere de kullanım ücreti alınabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: dogukan_karabay
Kadıköyde yer düşüncen var mı? Mevki olarak? Belki arayabilirim senin için(kesin değil, tanıdık vasıtası)...
Üyelik meselesini de iyice oturtmak gerekecek. Bir banka hesabı gibi:) Benim aklıma fikirler geliyor da... Ayrı ayrı paketler olabilir mesela. İlk gelen bütün gün için 20YTL bıraksın mesela.Sürekli gelmeyecekse.. Sürekli oc'cular için 5 milyon gibi daha düşük bir ücret düşünülebilir. Haftada bir gelenler için ayrı tarife gibi:)
Web sitesi icin hosting almiyoruz ki paket paket yapiyorsun
Burayi bir nevi dernek v.s olarak gor.. ve herkes aylık aynı parayı verecek fakat ne kadar cok uye o kadar dusuk rakam!
quote:
Orjinalden alıntı: X-GeN Böyle bir şeye elimden gelen desteği vermeye çalışırım Önceden de konuşmuştuk zaten
Herkes destek veriyor fakat,suan bizim icin en onemlisi para verecek kisiler..
ha bunu vermiyenler yanlis anlamasin,fakat bi seyleri yapmak icin para gerekiyor..
-Kira -Koltuk v.s -Alet edevat -ADSL -Klima v.s
Yani ogrenci adam veremez mi ya ? 20 25 ytl en zor sartta bile ?? sonucta burada cogu calisan adamlar
Mod v.s tabii uye olmayanlara ucretli olacak..
Soul neden olmasın yaw, işleri ilerlettikten sonra:) Bence daha çekici bile olur yani. Ama daha erken olduğunu söylersen, ben de farkındayım.
Aidat şart gözüküyor. Ama OC için alınan malzemelere yüzlerce $ yatıran insanlara, 30 milyon pek koymasa gerek. Sonuçta OC, eğlence ve tatmin için. Aksini iddaa edin bakalım:) OC yapınca zevk almıyor musunuz? Ben yaptım demek bile ayrı zevk. Hele hele ki orb gibi başarının kanıtlanması durumunda.. Tadından yinmez:D
Şu an meke mekan olarak karşıyı(bana göre) düşündüğü için, para yardımım olmayabilir. Sadece geldiğim zaman ücret verebilirim. Çünkü sık gideceğim bir yer olamayabilir. Gece orada kalabilirsem o ayrı
Karşısı bana da uymuyor acikcasi.. zor olur gidip gelmek onun icin bende diyorum ya mecidiyeköy olsun herkes icin orta ve ulasilabilmesi kısa ve cabuk olan yer!
Mecidiyeköy'e +1 diyorum. Hem malzeme satan yerlere yakın...
Mecidiyeköy süper olur, ama kadıköy de o kadar ulaşılmaz değil, yani benim için :) Ben de elimdeki p3 sistemle bu işe katılmak istiyorum, geleceğe yatırım yani
Hazir malzeme icin sanirim dijitalcenter'i cok kullaniriz..
Ayrica karaköy v.s su sogutma icin ve digerleri
quote:
Orjinalden alıntı: meke
quote:
Orjinalden alıntı: ZİW®O
quote:
Orjinalden alıntı: meke
Yer olarak Kadıköy civarını düşünüyorum.
gece sabahlandığında bela çıkmayacak bir yer olması da önemli.
Kadiköyde olursa sturmovik ve ben her hafta sonu uğrarız
biliyorum.
size çok iş düşecek zaten
Yapma yaw Neyse ben derslerden boş bulacağım her vaktimi adayabilirim, evde canım sıkılıyor zaten
Bu arada karşıda oturanlara söylüyorum, Kadıköy öyle ulaşılmaz bir yer değil. Mecidiyeköy trafiğine sokmayın bizi, atlayın vapura gelin paşa paşa Kadıköy'e
Bu arada Bahariye'nin sonunda tramvayın geçtiği yolların ara sokaklarında hem merkezi, hem sakin, hem de geniş binalar var, oralarda bir yer bakınılabilir bence
ama oralarda bekar adama ve böyle bir gençliğe ev vereceklerini pek zannetmiyorum ayrıca harbiden pahalı yerler oralar....
Eheh biz her ne kadar Mecidiyeköy propagandası yapsak da meke eğer kadıköydeyse, mecidiyeden yer hayatta bakmaz, çünkü orda sabahlamayı düşünen bir insan için evden malzeme getir-götür kolay olmalı:)
Yoo mecidiyeköy'de bi problem olmuyo :D cok akici bi trafik var..
quote:
Orjinalden alıntı: Soulfly
Yoo mecidiyeköy'de bi problem olmuyo :D cok akici bi trafik var..
hatta
Eğer Mecidiyeköy'ün trafiği akıcıysa Kadıköy trafiği uçuyor demektir
Ya hocam simdi ben bakirkoy tarafindan direk mecidiyekoy'e gittim mi .. cok kisa geliyo bana direk e5 ten vııııııııııııın!
quote:
Orjinalden alıntı: Kevin_romeo
ama oralarda bekar adama ve böyle bir gençliğe ev vereceklerini pek zannetmiyorum ayrıca harbiden pahalı yerler oralar....
Postunu yeni gördüm
Zannetmem orada pek çok işyeri vb. yer var, ayrıca Mete abiye ev vermeyecek adamı ben
Sonra da
Şaka bir yana pek sorun olacağını zannetmem, zaten sadece bir fikirdi başka fikri olan arkadaşlar varsa onları da dinleyebiliriz
quote:
Ya hocam simdi ben bakirkoy tarafindan direk mecidiyekoy'e gittim mi .. cok kisa geliyo bana direk e5 ten vııııııııııııın!
Sen E5'tan aşağıya in bi öyle gör.
Kaldı ki bütün köprü trafiği de orada, pek hoş olmuyor benden söylemesi. İstanbul değil mi işte naparsın, trafik çekilmiyor.
Zaten karşıdan geleckler için de zor. Kadıköy'e vapurla gelinir ama Mecidiyeköy için otobüse binmek lazım. Köprü trafiği falan, ruh sağlığı için pek faydalı olmuyor
aidat çok olmadığı sürece desteklerim üye olarak
Neyse bunun tartismasini yapmayalim. iyi olan kazansin phopaoha,
Bunu cogunluk gosterecek dereyi gormeden pacayi sivamak oluyor bizimkisi
Bakalim kesinlik kazansin su is.. helaliyle bi baslayalim baska bisey istemiyorum acikcasi..
quote:
Neyse bunun tartismasini yapmayalim. iyi olan kazansin phopaoha,
Bunu cogunluk gosterecek dereyi gormeden pacayi sivamak oluyor bizimkisi
Bakalim kesinlik kazansin su is.. helaliyle bi baslayalim baska bisey istemiyorum acikcasi..