Şimdi Ara

Hobi, Mod ve Bench Evi açsak gelirmisiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meke: soul matkabı nereye koydun olm? dremel de yok?
    soul: .......
    meke: alo kime diom
    soul: ne bilim ya dur herif head çaktı hay mk breah
    brandy: ulan meke bi sus be dur şurda gavurları ezioz
    meke: .......
    candostum: lan soul joystick nerde olm flight simi patchledim bi ona bakcam
    ozan: lan sigara içioz ne vuruonuz
    meke: hay zokim, serverin passi ne lan ben de gircem

niheh
  • Bare büyük bir dükkan bakılsın da, LAN Party mekanımız da olur Gerekli şeylerse ağ kurulmalı ve monitörler alınmalı. Gelecek kişiler kendi kasalarını getirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: X-GeN

Bare büyük bir dükkan bakılsın da, LAN Party mekanımız da olur Gerekli şeylerse ağ kurulmalı ve monitörler alınmalı. Gelecek kişiler kendi kasalarını getirsin

gayet güzel bir fikir
    işi abartıp world cyber games ede katılalım oc team die

• o kadar DFI LAN PARTY adını hakedecek gibi gözüküyor adamlar boşuna o adı koymamış tabi eheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoL--E 2½ -- 9 Temmuz 2005, 14:06:27 >
  • Herşey maddi imkan ve sponsorluklara bakıyor. Benim şahsi görüşüm böyle bir faliyet sadece üyelerin desteğiyle ayakta duramaz. Muhakkak sponsorluklar ayarlanması gerekir, ama TR'de sponsor bulma şansımız nedense epsilon kadar küçük
  • hımm, lanparty evimi?

fena fikir değilmiş hani.

o zaman, şu "uzakta olduğu için kıskançlığından dolayı destekten çok köstek olan şahsiyet"le beraber zamanında planladığımız internet cafe işine girişelim.

biraz büyük tutarsak bittabi mod ve bench köşesi de yaratabiliriz.

güzel olur gerçekten, forumlardan gelip birbirini hem oyunda hem benchte yenmeye çalıan bir alay adam olur,
  • quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

Bu arada karşıda oturanlara söylüyorum, Kadıköy öyle ulaşılmaz bir yer değil. Mecidiyeköy trafiğine sokmayın bizi, atlayın vapura gelin paşa paşa Kadıköy'e

Bu arada Bahariye'nin sonunda tramvayın geçtiği yolların ara sokaklarında hem merkezi, hem sakin, hem de geniş binalar var, oralarda bir yer bakınılabilir bence

Bırak yaww İstanbulun her tarafı öle karma karışık gelin siz şu işi yurdumuzuyn BAŞKENTİ ANKARADA YAPALIM Gerçekten istanbula oranla çok daha rağbet göreceğindne emin olabilirsiniz.Hem BAZI ARKDAŞLAR ANITKABİRİDE DAHA GÖRMEMİŞ ONU DA GÖRMÜŞ OLURLAR İSTERSENİZ ANITKABİRE YAKIN BİR YER OLAN GENÇLİK CADDESİNDE TUTARIZ,İSTERSENİZDE KIZLARIN SABAHLARI RAĞBET ETİİĞİ KIZLAYDA AÇARIZ;WEYA ASIL BENİM TERCİHİM BÜTÜN KIZLARIN ÇOĞUNLUKLA AKŞMALARI TOPLANIP TER ATTIKLARI BAHÇELİEVLER 7.CADDE DE AÇARIZ BEN %100 DESTEK WERİRİM;HEMDE MEKAN OALRAK MUHTEŞEM BİR YER OLUR BAHÇELİEVLER Artık sturcana videosunu çekip burdan göndeririz öle ağzıu sulana sulana izler
    Hem sölim Ankarada trafik diye bir sorun yok Kapkaç yok,öle hırsızlık yok ne bilim parmakçılık yok sorunsuz yer walla

• Ankara'da da bir yer olabilir elbette. Ama ilk açılacak yer Istanbul'da olacaktır, çünkü extremelerin çoğu burada
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

o zaman, şu "uzakta olduğu için kıskançlığından dolayı destekten çok köstek olan şahsiyet"le beraber zamanında planladığımız internet cafe işine girişelim.

Kim o dallama

Böyle konuşan adamlarla iş mi yapılır.

İstanbul a ne zaman taşınsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

quote:

Orjinalden alıntı: meke

İstanbul a ne zaman taşınsam

Abi hemen semt söyle ev baktıralım Kiralık mı Satılık mı istersin

• koltuk falan oproblem olmaz herkez evden getiri kulanmadığı temiz aletleri..benden bi 3 lü koltuk takımı bile geitebilirim :D :D sandalye deseniz zaten plastikler 25 milyon falan alınır nolcak yau..
  • Yazılan şeyleri okuyorum,çok gzl fikirler çıkıyor ortaya ama bence bu iş fazla yürümez gibime geliyor

Yani bi kişi maddiyatı tek başına karşılasa olabilecek bişey ama böyle forumdan kişilerle olmıcak gibime geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoL--E 2½

meke: soul matkabı nereye koydun olm? dremel de yok?
    soul: .......
    meke: alo kime diom
    soul: ne bilim ya dur herif head çaktı hay mk breah
    brandy: ulan meke bi sus be dur şurda gavurları ezioz
    meke: .......
    candostum: lan soul joystick nerde olm flight simi patchledim bi ona bakcam
    ozan: lan sigara içioz ne vuruonuz
    meke: hay zokim, serverin passi ne lan ben de gircem

niheh

Koptum Fakat ben oyunu pek sevmem:) meke ile takilirim ben matkap dremel cart curt işi :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soulfly -- 9 Temmuz 2005, 17:23:46 >

• Slm
    Mete benide "Katılımını teyit edenler ve sabit aidat ödemek isteyenler" e eklersen sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: X-GeN

Ankara'da da bir yer olabilir elbette. Ama ilk açılacak yer Istanbul'da olacaktır, çünkü extremelerin çoğu burada

Walla gördük işte kimse öle hevesli değil,extremci diyodun ama biz extremin tarihini yazdık
  • quote:

Orjinalden alıntı: exo1905

quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik

Bu arada karşıda oturanlara söylüyorum, Kadıköy öyle ulaşılmaz bir yer değil. Mecidiyeköy trafiğine sokmayın bizi, atlayın vapura gelin paşa paşa Kadıköy'e

Bu arada Bahariye'nin sonunda tramvayın geçtiği yolların ara sokaklarında hem merkezi, hem sakin, hem de geniş binalar var, oralarda bir yer bakınılabilir bence

Bırak yaww İstanbulun her tarafı öle karma karışık gelin siz şu işi yurdumuzuyn BAŞKENTİ ANKARADA YAPALIM Gerçekten istanbula oranla çok daha rağbet göreceğindne emin olabilirsiniz.Hem BAZI ARKDAŞLAR ANITKABİRİDE DAHA GÖRMEMİŞ ONU DA GÖRMÜŞ OLURLAR İSTERSENİZ ANITKABİRE YAKIN BİR YER OLAN GENÇLİK CADDESİNDE TUTARIZ,İSTERSENİZDE KIZLARIN SABAHLARI RAĞBET ETİİĞİ KIZLAYDA AÇARIZ;WEYA ASIL BENİM TERCİHİM BÜTÜN KIZLARIN ÇOĞUNLUKLA AKŞMALARI TOPLANIP TER ATTIKLARI BAHÇELİEVLER 7.CADDE DE AÇARIZ BEN %100 DESTEK WERİRİM;HEMDE MEKAN OALRAK MUHTEŞEM BİR YER OLUR BAHÇELİEVLER Artık sturcana videosunu çekip burdan göndeririz öle ağzıu sulana sulana izler
    Hem sölim Ankarada trafik diye bir sorun yok Kapkaç yok,öle hırsızlık yok ne bilim parmakçılık yok sorunsuz yer walla

İstanbul'da çok daha fazla adam var, aynı zamanda fikir babası olan Mete abi de İstanbul'da, o yüzden hiç heveslenmeyin önce İstanbul'da açılacak

Ayrıca Ankara'da da trafik var, en son bayramda gitmiştim, sabahleyin Sıhhiye'deki trafiği görünce birden Kadıköy aklıma geldi Tabii İstanbul kadar sıkışık değil o ayrı.

Bence bu iş olabilir gibi geliyor, ama herkesin fedakarlıkta ve destekte bulunması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmovik -- 9 Temmuz 2005, 16:58:07 >

• Sonuna kadar destekliyoum böyle birşeyin olması güzel olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lodumulu

quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

Sponsor bulunabilir bence. Kim ilgilenir acaba? OC ile ilgili malzeme satan şirketlere bir başvurmak lazım işler kesinleştikten sonra. Para vermek zorunda değiller. Atıyorum bir san diego, bir redline vs.vs verirler. Sonra (biz diyorum artık iyice alıştım fikire) biz mesela bu verilen parçalara oc yaparak frekans rekoru, işte soğutma rekoru, orb #1 gibi şeyler yaparak sansasyon uyandırırız. Mesela ORB'a girerken de şirketin adını yazarız: Zartzurt A.Ş'nin bize sağladığı işlemciden dolayı teşekkür ederiz falan zoart zurt. Firmanın çok hoşuna gider bu. Siz ORB alınca kendi takımınızın adını yazıyorsunuz. Tabii ki, bu son derece normal. Siz yapmışınız sonuçta. Ha, parçaları karşılayan olursa mesela, onların da adını yazarsınız. Mesela bu meke'nin icatlarının ünü bizim forumu aştı çoktan:) ve orb listesi herkese açık. bence para verirsen alamayacağınız bir reklam alanı sponsor kişi için:)

Benim düşüncelerim..

(meke hala msn'ni bekliyorum:)

sen bu işlerden baya anlıyorsun ya...

Ne demek istedin, anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 9 Temmuz 2005, 19:20:05 >

• LAN PARTY Evi he hemen RAZOR umu kapıp geliyorum
  • Öncelikle fikir süper gerçekten Mete abi kutlamak lazım....
    Şimdi oc faydalarına gelelim.....
    üyelik sistemi olması yararlı olur böylece kişilerin sistemleri hakkında
    onuda geçin kendileri hakkındaki bilgiler alınır felan.....bir database oluşturulur

kiralama sakat ama kartın tüm parasını kişi verir işi bitince parası geri werilir ve kulanımdan 20ytl felan alınırsa karta bişi olursa zaten parası werildiği için sorun olmaz.....ama bu yolu kim kullanır zaten o kadar para weren kişi gider kendi kartını kurcalar...zewk için kartı kasıp sonra geri getirmek isteyenler olursa bi yol olarak düşünülabilir sonra parası geri verilcek....

asıl çözüm kartların kimseye verilmeden kartın kiralanmasında kişiye imzatılacak bir kağıttır bunda kişi eğer kartta bir zarar gelirse yaptığı hasardan dolayı sorumlu olacağına dair bi kağıt imzalayarak kendni borç altına sokar....

aidat denmiş yıllık yada aylık olabilir en iyisi 6 aylık gibi gözüküyor ve verilen para geri alınmaz prensibiyle çalışılacak...kişilerden kart çıkarmak içinde belli bir ücret alınabilir tek defaya mahsus....

dernek kurulacaksa kısaca bir bilgi wereyim
    en az yedi kişi
    bi merkezin olması gerekiyor
    tüzük lazım ve aidat felan burda belirtilir
    sonra veriyosun dernekler masasınna karaköye

yalnız kar amaçlı alım satış yapılırsa ve bu annasıldıııı takdirde müeyyidesi war
    ayar tutturmak lazım bunun için bide dernekler masasının ani baskınları war

bir gerçekte kiralan yerde kesin işi bilen birilerinin bulunması lazım bu nsl ayarlanacak
    hadi yazın yine birazz esneklik war kış dönemide bi rotasyon olabilir ama bu uygulanabilirmi

aklıma ilk gelenler bunlar bende elimden gelen desteği veririm keyifli olacağı kesin....

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.