Şimdi Ara

Hızlı vücut geliştirme yolu YARDIMM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar boyum 185 kilom 65 biraz kilo almak istiyorum ama bunu vücudumu geliştirerek yapmak istiyorumm..

Evde çalışarak ne yapabilirim bide ilaçlar var protein ilaçları sanırım önerdiğiniz yan etkisi olmayan var mı ??

• Ne kadar hızlı yapmak istiyorsun onu belirtmemişsin.

2 ayda biret pit
    6 ayda arnold
    9 ayda ronnie coleman paketlerimiz mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ne kadar hızlı yapmak istiyorsun onu belirtmemişsin.

2 ayda biret pit
    6 ayda arnold
    9 ayda ronnie coleman paketlerimiz mevcut.

:)) walla ne kdar hızlı olursa o kadar ıyı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaza şurada 2 ay kalmış anca brad pitt kadar olursun işini görür mü bilmem :/
  • ben yazlıkçının hızlısını severim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ayda adinos kası çıkarak haplar va rkardeş ytuyorsun rüya aleminde herşeyi çıakrıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak kardeşim şimdi 1 kutu protein tozu alıyorsun salona kayıt oluyorsun antremanını yapıyorsun her gün 1 ölçek iç yoksa şişersin.

3 ayda Brad Pittsin

Not:Protein tozu kısır yapyıor ama bazı şeylerden fedakarlık etmen gerekir sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuktrkylmz -- 25 Nisan 2013; 15:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

Bak kardeşim şimdi 1 kutu protein tozu alıyorsun salona kayıt oluyorsun antremanını yapıyorsun her gün 1 ölçek iç yoksa şişersin.

3 ayda Brad Pittsin

Not:Protein tozu kısır yapyıor ama bazı şeylerden fedakarlık etmen gerekir sonuçta.

Ya çoluk çocuğa karışıp evlat seveceksin. Ya da bu sporu yapacak, güzel bir vücuda sahip olcaksın.
  • Protein tozu diyorlar ya sakamisiniz gencecik cocugu zehirleyeceksiniz. Ne oyle ic proteini sis hayvan gibi 2 yil sonra kisir vs bir dolu hastalikla ugras. Bak kocum salona falan gitme sakin hic gerek yok al 2 tane 5 kiloluk dumbell internetten program bul calis 2 aya brad pitt in fight club daki hali olursun biliyorum 2 ay cok ama bu spor fedakarlik istiyor malesef dogal calis beni dinle...

• Güzel orta ve goller mütiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Güzel orta ve goller mütiş

bu ortaya bu goller az bile.pc bu soruya bu tepkiyi verse hiç şaşırmazdım.
  • B90X (BRAD PITT 90 DAYS) WORKOUT -
    merhaba arkadaşım sana brad pitin fayt klaptaki workautunu sunuyorum.

ALACAKLAR LİSTESİ:
    UNIVERSAL 3001 AMINO
    BSN N.O EXPLODE 2.0
    MUSCLETECH PERFORMANCE SERIES ( PROTEİN TOZU )
    GLUTAMINE
    BCAA
    1 ADET KAPI BAR
    2 ADET 5KGLIK DAMBIL

bak bu dediklerimi al çalışmasan bile şişersin ama tek bi sorun var protein tozu adamı zehirliyo ilaç bunlar ilaç bcaa özellikel karaciğere çok zararlı direk karaciğere vuruyo kana karışmıyo.Hele varya n.o explode 2.0 dediğim şey kalp atış ritmini bile bozar o derece.
    AMA UNUTMA BİRŞEYLERİ KAZANMAK İSTİYORSAN BİRŞEYLERDEN VAZGEÇMELİSİN EVLAT. - Brad Pitt

edit: yorumlara koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sick kunt -- 25 Nisan 2013; 19:37:59 >

• sakin protein ilacı kullanma yoksa böbrek dalak karaciğer ne varsa eline verirler, harika bir vücudun olur o ayrı, doğal beslen

• Protein tozunu şırıngaya koy. Damardan al. Brad Pitt böyle yaptı vücudu.
  • evde çalışmayla bence zor dostum çabuk sıkılırsın, bende öyle diyordum olmadı sonra lets club diye bi spor merkezine yazıldım şimdi 300 spartalıya 301. olarak aday oldum :D
  • bi arkadaşım lecartin aldı 130 kilodan 110 kiloya düştü ve öldü ama 110 kilo kas yığını olmuştu herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 26 Nisan 2013; 14:33:23 >
  • yorumlar müthiş
  • 2 ay çok ben 1 ayda Brad Pitt oldum.
  • Gene yazlıkçı kardeşlerim doluşmuş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.