Şimdi Ara

1.75 vücut geliştirme için kısa mıdır beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu spora merakım var. Ama boyumu çok dert ediyorum. Sizce 1.75 boyda vücut nasıl durur? Bu sporu hiç yapmamak daha mı iyi? Çirkin durmasını istemiyorum çünkü yüzüm zaten çirkin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyum 1.52 spora başlamadan önce 38 kiloydum şuan 60 kiloyum. Çok kasliyim , hergun farklı kizlayim knk.

• Fit olduğun sürece uzun gözükürsün boyun önemi yok, ben de 1.79 um ince olduğum için daha uzun duruyorum.
  • bence vücut geliştirme hiçbir boyda kötü durmaz.
  • mantar gibi durursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6101D9CF5

mantar gibi durursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok şişrmeden yaparsan boyunu uzun bile gösterir öyle söyliyim. Ama şişiren tanıdıklarım var cok garip duruyor önerim spora gidip olabildiğince fit olmaya çalışman böylece olduğundan daha uzun görünürsün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saçmalama, o boydaki adamın bana göre zaten vücut geliştirmesi lazımdır, tabi abartmamak şartıyla
  • boyun güzel
  • 165 boyunda tandığım biri var mahalle de cep herkülü gibi ama bütün kızlar bakıyor dikkat çekiyor istediği kızı da götürüyor 175 baya yeterli bi boy ama sen bırak boşver bu kafayla ıh olmaz
  • yeterli.

• Takma sen maraz aliyi, vücut geliştirme için yeterli bir boy.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bence olayı fazla uçlarda değerlendiriyorsunuz :) Öncelikle sporu yapmaya başlayın, kafanızda kurduğunuz abartılı kas olayı öyle ha deyince olmuyor. Vücudunuz belli yapı değişikliği yaşadığında durmanız gereken yeri yada devam etmeniz gereken yeri kendiniz anlarsınız.
  • Boy falan hikaye benim boyum da 1.60 ama bu sporu yapıyorum.
    Shaun Clarida yaz 1.57 boyunda adam benim idolüm
  • Ben bunu belki 40 kere yazdım bıktım artik. Bilginiz olmadan fikriniz olmasın. Anabolik ilaç kullanmadan yani Steroid , hayvan gibi kaslara sahip olamazsınız. Biri demiş sismezsen iyi durur he lan kolaydı o kadar birden sismek. Gel yap 2 sene bakayım ne kadar sisirebileceksin. Doğal sınırın gelebileceği en uç nokta oldukça estetiktır yani hayvanı vücut olmaz merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 6 Nisan 2018; 17:4:3 >
  • Kısa boyla kas yapmak kolay 185+ olup da yapmak zor.
  • Mantar derler bizim burada onlara. 180 altıysan başlama
  • Aga sen yap. O mantar der öteki cep herkülü der diğeri mario der. Milletin ağızı çuval zaten. Önemli olan senin ne yapmak istediğin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle kısa değil ama hiç bir yeri geliştirmeden sadece göğüs ve pazuları geliştirirsen tıraktör gibi olursun iğrenç görüntü olur.

Pazuları ve göğüsleri daha az yaparak, omuzlara ağırlık verirsen daha iyi görüntü olacaktır bu seni uzun bile gösterir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.