Şimdi Ara

hikaye yazıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     hikaye yazıyorum

[simage]Tanıtım[/simage]
    Apokaliptik dünyanın hortlamasının arkasından uzun bir süreç sonunda büyüyü elde eden insanlar birbirleriyle çarğışmaya başladı.

hükümdarlıklar kuruldu. büyük canavarlar ortaya çıktı. düzen kurulduktan sonra durgunluk dönemi başladı.

hiçbir lord birbiriyle savaşa girmedi. kayıp kıtada ise ne olduğu bilinmiyordu ve oraya lordlar bile girmeye cesaret edemiyordu.

muhteşem güçler sıcak çatışmaya girmediği için insanlar şuanlık iyi durumdaydı. elementleri kontrol eden dört kabile ve üç konuda ustalaşmış yedi klan ana kıtaya bağlı olan yarımadalara dağıldılar.

bir klan çok tehlikeli olduğu için yok edildi. babam ise o klanın bir mensubuydu. bende onun bir çocuğu olmama rağmen geçimişimi bilmiyordum. işte o durgunluk dönemi sona erecek gibi gözüküyordu.

bazı ağır toplar sahaya sürülmeye başlanmıştı. ya karanlık insanların üstüne çökecek, yada insanlık bir ışık olarak karanlığı boğacaktı. ama birşeyi unutmamaları gerekiyordu. ışığın olmadığı yerde gölgede olmaz...

►Sıfatlar yüzünden kaybetmek. [1x0]

7 ada ülkelerinden biri olan rüzgâr ülkesinde yaşıyordum. Bu ülkede yaşayanlar rüzgâr çeşitli şekilde kontrol edebilme gücüne sahipti. Ancak babam bir gezgin olarak yaşıyordu. Anneme burada âşık olmuş. Hükümetten izin alıp evlenmiş. Kılıç yapmakta usta olmuş burada. Halk arasında çok sevilen bir insandı. Herkes ona ışıldayan ihtiyar derdi. Yaptığı kılıçların efsanevi keskinliği ve güneşe tutunca geceleri ışık böcekleri gibi parlamasından dolayıydı galiba. Rüzgârı kontrol etmek soydan soya geçen bir özellikti. Buradaki okullara giriş için rüzgâr teknikleri kullanabilme potansiyelinin olması gerekiyordu. Bu yüzden buradaki okullarla alınmadım. Annem ve babam benle özel olarak ilgilendi. Her şeyi onlardan öğrendim. Sokağa çıktığımda diğer çocuklar ya benle dalga geçer ya da itip kakarlardı. Yan komşumuzun kızı onların başında geliyordu. “rüzgâr ülkesinde rüzgârı kullanamayan bir eziğin burada yaşama hakkı yok”. Bu kız yüzünden nefretim ve kinim çok fazla artmıştı. Yerin dibine girsin hepsi lanet olasıcalar diye düşünüyordum.

2 katlı Japon tipi bir evde yaşıyorduk çevrenin geneli gibi. Akşam olmak üzereydi. Babam işten dönmüştü. Her zaman kucaklardım onu. Ancak suratı 2 karıştı. Yorgunum diyip odasına çıkmıştı. Bir şeyler olduğunu o çocuk halimden anlamıştım. İşte her şey ertesi günün öğleninde oldu. Annem rüzgâr tekniklerini kullandığı için benimde kullanabileceğimi düşünmüştü rüzgâr hükümeti. Ancak kullanamamıştım. Babam daha baskın çıkmıştı demek ki bu konuda. İki kişi gelip beni yargılamak için hükümet binasına götürdüler.

Ne olduğunu anlamamıştım. Bir suçum yoktu. Kimseye zarar vermemiştim. Ezilende hep bendim. Gözümden yaş geliyordu damla damla ama sesimi çıkartamıyordum çünkü korkmuştum. Daha 10 yaşımda bunları yaşıyordum. Sorgucunun kararına göre Arsızlık kıtasına yollanacaktım. Annem ve babam hüngür hüngür ağlıyordu. Hiçbir anlam çıkartamamıştım bu durumdan. Duruşmanda sonra sorgucu annem babam ve beni alıp bizle özel olarak konuştu. Kararın kendisinin değil rüzgâr hükümetinden çıktığını ve bunun önceden planlandığını söyledi. Şunlar çıktı ağzından tek tek:

“evlat orda gerçek cehennemi yaşayacaksın. “

“peki, o dediğiniz yerden dönmem için ne yapmam gerek ?”

“dönebileceğini sanmıyorum. Ama eğer gerçekten anneni ve babanı tekrar geri görmek istiyorsan 10 iblisin kellesini getir. Bu sayede kendini kanıtlamış olacaksın.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 24 Mayıs 2014; 17:57:26 >

• Tutmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

Tutmaz

cevap verme hızın yüksek baya. ben zaten wattpadda yazıyorum normalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

Tutmaz

cevap verme hızın yüksek baya. ben zaten wattpadda yazıyorum normalde

Aslında daha hızlı olurda mobil işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.