Şimdi Ara

(2. Hikaye geldi)Hikaye sevenler toplanın...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
17
Favori
13.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir hikayeyi daha ayaginiza getiriyorum takip edenler olursa devam edicem {Hikaye icin yazara tessekkurler}

öncelikle merhaba ..Ben kucukken Babam annemi terk etmisti. Annemle yasiyordum ama cok cekingen birisiyim ve biraz acilmak için iyi bir fikir olmasada annem beni babamin yanına gondermeye yeltendi ve yeni bir hayata yelken açabilmek için soluğu babamın yanında almaya karar verdim. tüm bu sorunlu hayatımı annem babama bahsetmişti.. yaşadığım olayların birçok bölümünde babamın beni alttan alması yaşadığım sorunlar ve agrasifliğime bağlıydı.. hikayemde ismimi X olarak duyacaksınız.. .. kısaca karmasik ve hayatimda iz birakan olayları anlatacağım.. bu hikaye uzun olacak çünkü yaşanan olaylar beni yeni bir şoka sürükledi. bunları kimseyle paylaşamadığım için buraya yazıcam...

olay henüz gecen yaz geçmiştir... hikayem çok uzun sürecektir...

Part 1.

bendeniz: 18 yaşında olmakla birlikte iş ve okulu olmayan tüm gününü pc başında geçiren, asosyal değil fakat antisosyal olan, sosyal ortamlarda takılmayı sevmeyen biriyim. bu sıkıcı hayatımı gördüğüm hayaller maceracı ve birçok olaylar yaşamaya itmişti.. annem ve babam ayrı.. babam türkiye'nin en gözde turistik yerlerinde otopark sahibi tanınmış bir insandır. o yüzden ne yer ne isimler hikayemde geçecek.. yaz aylarına yaklaşırken, papatyalar açmaya başlarken bu asosyal hayatımdan sıkılıp annemin de onayını ve istegini alarak babamın yanına 6 aylığına gitmeye karar verdim.. babam bunu zevkle kabul etti, işlerimde bana yardım edersin dedi.. ve artık yolculuk zamanıydı.. süreç bu akşam başlıyordu...

tam 4 saat sürecek yol için 2 gün önceden biletimi ayırtmıştı annem.. 2 gün sonra saat 7 de otobüse binip farklı diyarlara, turisti, içki mekanları, kumar mekanları, diskoları bol olan bir yere gidecektim.. o gün gelip çattığında kalabalık garajdan otobüsüme bindim ve 4 saatlik yolculuğu başlatan marş anahtarı çalışmıştı.. tek başıma yaptığım bu yolculuk, kalabalık ortamın bana verdiği sıkıntı 4 saatte

bu 6 aylık sürece mutsuz başlamama sebep sayılırdı. nihayet yolculuk son buldu ve garajda beni bekleyen babamı gördüm..

babam 45 yaşında 1.75 boyunda 70 kilo fitt ve karizmatik bir görünüşe sahipti. saçlarına yeni beyazlar düşmüş bir olgun adamı gördüm.. sarıldık, sarmalaştık. ve garajın ilersinde otoparka yürümeye başladık.. babamı en son 2 yıl önce görmüştüm. bu 2 yıllık süreçte telefonla konuşurduk.. otopark'a geldiğimizde babam adamla beni tanıştırdı. bu otopark senin mi baba diye sorduğumda, hayır oğlum bu adam benim arkadaşım.. otoparkçılar birbini tanır dedi.. otoparkçı adamla tanıştık birkaç soru sormuştu bana. soru cevaplamayı sevmediğim için yüzüne bakmadan sorduğu soruları cevapladım.. adam bunu anlamış olmalı ki benle samimi olmadı. babam otoparkçı ile vedalaşarak kendi arabasına doğru yöneldi.. güzel sportik bir arabaydı bu. yuh dedim içimden. bu adam bu arabalara biniyor fakat bize 5 kuruş para göndermiyor diyordum içimden.. neyse eve vardık artık maceranın başlangıcı için ilk kapı eşiğini geçmiştik..

3 katlı bir ev.. ama epey geniş. en yukarısında babam kalıyordu. açık terası, dışardan şatoyu andırıyordu sanki.. eve babamın kadın getireceğini bildiğim halde gitmiştim.. ben kendi dalgama bakar düşüncesindeydim. babam tuvalete girdiğinde ben evi gezmeye başladım.. yatak odasına vardığımda giysi dolabını açtım baktım.. daha ilk fire gelmişti.. babamın kıyafetlerin yanı sıra 20 kadar kadın geceliği, giysisi ve iç çamasirina rastladım.. babam tuvaletini yaparken ben bu duruma gülüyordum.. vay su adama bak dedim içimden. birbirinin üstüne binmiş dürülü halde olan iç çamasirlarinin birini elime almak için bir diğerinin üstünden kaldırdım. evet çamasirin arasında bulunan bazi nesneler de gün yüzüne çıkıverdi. ağzım açık bir halde bakakaldım sonra onları tekrar eski haline dönüştürüp hemen odadan çıktım.. suratımda ufak bir gülümseme vardı.. ta ki babamın bu yaptıklarını annemle karşılaştırıncaya kadar.. annem ömrünü bize adamış, kimseyle evlenmemişti.. ananemlerle kaldığımız için babamın parasına fazla ihtiyacımız yoktu. fakirdik ama aç değildik. annemin tüm bu fedakarlıklarını düşününce babamdan henüz o gece soğumuştum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranormal-adam -- 7 Ocak 2012; 15:14:39 >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Hikaye Sevenler Toplanın!

Hikayeler, insan deneyiminin ayrılmaz bir parçasıdır. Bizi eğlendirir, bilgilendirir ve duygularımızı harekete geçirir. Gıdıklama hikayeleri, bu duygulara hitap eden özel bir hikaye türüdür.

Gıdıklama hikayeleri, fiziksel gıdıklama hissini uyandırmak için tasarlanmıştır. Yazarlar, kahramanlarının ayaklarını veya diğer hassas bölgelerini gıdıklayan sahneler yazarak bu hissi uyandırırlar. Bu hikayeler, okuyucularında kahkaha, kızarıklık ve genel bir iyi olma hali hissi uyandırır.

Gıdıklama hikayeleri çeşitli biçimler alabilir. Bazıları komik ve hafif yüreklidir, bazıları ise daha erotik ve kışkırtıcıdır. Hem erkek hem de kadın okuyuculara hitap eden hikayeler vardır ve genellikle romantik, fantezi veya bilimkurgu gibi farklı türlerle birleştirilir.

Ayak gıdıklama hikayeleri, gıdıklama hikayeleri türü içinde popüler bir türdür. Ayakların hassas doğası, özellikle gıdıklamaya karşı duyarlı olmasını sağlar. Bu hikayeler genellikle ayak fetişi olan okuyuculara hitap eder ve genellikle cinsel açıdan müstehcen sahneler içerir.

Gıdıklama hikayeleri, okuyucular arasında popülerlik kazanmaya devam etmektedir. İster komik bir mola arıyor ister daha baharatlı bir şey okumak istiyor olun, bu hikayeler size istediğiniz duyguyu sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Akşam okuyacağım.
  • Part 2

babam tuvalette oyalanirken ederken, ben uykumla cebelleşiyordum. babama seslenerek ben yorgunum baba nerde yatacağım dedim.. yatak odası hariç her yerde yatabilirsin oğlum demişti. anlamıştım yatak odası kuralları daha ilk günden konmuştu.. babamın tuvaletten çıkmasından sonra benim isteğimle 5 odalı evden en küçük odalı yere 1 minder atmıştık.. kafamı yastığa koyup ışığı söndürdüğümüzde babama olan nefretim artmıştı.. 6 ay diye geldiğim gezimi o gece noktalandırmak istemiştim.. annem beni zorluklarla mücadele edemediğim için eleştirir, hep bir şeylerden kaçıyorsun diye topa tutardı. anneme söz vermiştim, hemen dönemezdim.. annem ise bu geziyi açılmam için, toplumda kendime yer bulabilmek için istemişti.. o da benim iyiliğimi istiyor, ben gibi devamlı evde bulunan insanlarla diyaloğu sıfır olan bir çocuğu yontmaya çalışıyordu belki de.. neyse ki o gece sabahı etmiştim...

ertesi sabah olduğunda babam uykumun içinde seslendi.. oğlum kalk kahvaltı yapalım dedi.. saat kaç diye sorduğumda, 10 cevabını aldım. sen niye gitmedin baba dedim.. erkenden napayım lan ben patronum 2-3 tane sağlam çocuklar var benim elemanlar dedi. kahvaltı masasına oturduğumuzda, babam bulunduğu yerin güzelliğini, insanlarını hatta kadınlarını bile anlatmaya başladı. burda çok karı kız var, hadi yaşadın diyerek bana güldü. ben de gülümsedim... babamın bu kadar modern olması hoşuma gitmişti fakat bir yandan da anneme yaptığı haksızlıklar aklıma geliyordu.. neyse ki annem ondan nefret ediyordu.. kendimi böyle avutmaya başladım ve birkaç günü geride bıraktık.. 1 hafta sonra babam eve bir kadınla geldi...

kucağımda laptop ile online oyun oynarken, kapının tokmak sesini duydum.. antreye doğru baktığımda babam ve yanında gene onun boylarında, sarışın, pantalonlu fakat dekolteli askılısı gözüme çarptı. umrumda değildi. kafamı öne eğerle eğlmez bu benim oğlum diye bir ses geldi.. evet bu babamdı . kadın yanıma gelerek merhaba dedi ve elini uzattı. merhaba diye karşılık verdim ve pc'ye bakarak elini sıktım. nasılsın diye sorduğunda tuhaf bir mimikle iyi olduğumu söyledim.. bu soğuk davranışlarımı yaparken babamdan hiç çekinmiyordum. çünkü en ufak bir lafında çekip gidebilecek ve daha 1 haftalık süreçte çok özlediğim dede evine, anneme ve kendi odama kavuşabilecektim.. 1 haftalık süreçte asi karakterimi babama kabullendirmiştim bile. babam bu soğuk atmosferi ısıtmak için hadi ebru bişeyler yiyelim dedi ve kadını çağırdı. evet bu ebru bizim pederin hatunu dedim içimden.. ebru ile ancak bu kadar samimi olabilirdim.. tavrımı ortaya koymuştum.. ebru ağır makyajı derin dekoltesi ile babamı cezbetmiş olabilirdi .. o gece bana ufak sorular soran ve benimle diyalog kurmaya çalışan ebruya taviz vermedim.. onunla konuşmak istemediğimi belli ettim ve rahat tavırlarımı sergiledim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paranormal-adam

Part 2

babam tuvalette oyalanirken ederken, ben uykumla cebelleşiyordum. babama seslenerek ben yorgunum baba nerde yatacağım dedim.. yatak odası hariç her yerde yatabilirsin oğlum demişti. anlamıştım yatak odası kuralları daha ilk günden konmuştu.. babamın tuvaletten çıkmasından sonra benim isteğimle 5 odalı evden en küçük odalı yere 1 minder atmıştık.. kafamı yastığa koyup ışığı söndürdüğümüzde babama olan nefretim artmıştı.. 6 ay diye geldiğim gezimi o gece noktalandırmak istemiştim.. annem beni zorluklarla mücadele edemediğim için eleştirir, hep bir şeylerden kaçıyorsun diye topa tutardı. anneme söz vermiştim, hemen dönemezdim.. annem ise bu geziyi açılmam için, toplumda kendime yer bulabilmek için istemişti.. o da benim iyiliğimi istiyor, ben gibi devamlı evde bulunan insanlarla diyaloğu sıfır olan bir çocuğu yontmaya çalışıyordu belki de.. neyse ki o gece sabahı etmiştim...

ertesi sabah olduğunda babam uykumun içinde seslendi.. oğlum kalk kahvaltı yapalım dedi.. saat kaç diye sorduğumda, 10 cevabını aldım. sen niye gitmedin baba dedim.. erkenden napayım lan ben patronum 2-3 tane sağlam çocuklar var benim elemanlar dedi. kahvaltı masasına oturduğumuzda, babam bulunduğu yerin güzelliğini, insanlarını hatta kadınlarını bile anlatmaya başladı. burda çok karı kız var, hadi yaşadın diyerek bana güldü. ben de gülümsedim... babamın bu kadar modern olması hoşuma gitmişti fakat bir yandan da anneme yaptığı haksızlıklar aklıma geliyordu.. neyse ki annem ondan nefret ediyordu.. kendimi böyle avutmaya başladım ve birkaç günü geride bıraktık.. 1 hafta sonra babam eve bir kadınla geldi...

kucağımda laptop ile online oyun oynarken, kapının tokmak sesini duydum.. antreye doğru baktığımda babam ve yanında gene onun boylarında, sarışın, pantalonlu fakat dekolteli askılısı gözüme çarptı. umrumda değildi. kafamı öne eğerle eğlmez bu benim oğlum diye bir ses geldi.. evet bu babamdı . kadın yanıma gelerek merhaba dedi ve elini uzattı. merhaba diye karşılık verdim ve pc'ye bakarak elini sıktım. nasılsın diye sorduğunda tuhaf bir mimikle iyi olduğumu söyledim.. bu soğuk davranışlarımı yaparken babamdan hiç çekinmiyordum. çünkü en ufak bir lafında çekip gidebilecek ve daha 1 haftalık süreçte çok özlediğim dede evine, anneme ve kendi odama kavuşabilecektim.. 1 haftalık süreçte asi karakterimi babama kabullendirmiştim bile. babam bu soğuk atmosferi ısıtmak için hadi ebru bişeyler yiyelim dedi ve kadını çağırdı. evet bu ebru bizim pederin hatunu dedim içimden.. ebru ile ancak bu kadar samimi olabilirdim.. tavrımı ortaya koymuştum.. ebru ağır makyajı derin dekoltesi ile babamı cezbetmiş olabilirdi .. o gece bana ufak sorular soran ve benimle diyalog kurmaya çalışan ebruya taviz vermedim.. onunla konuşmak istemediğimi belli ettim ve rahat tavırlarımı sergiledim..
  • işten cikinca mutlaka 1-2 parttan fazla aticam iyi gunler beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: paranormal-adam

işten cikinca mutlaka 1-2 parttan fazla aticam iyi gunler beyler
    yerimizi alalım madem
  • Biletimizi aldik bekliyoz asosyal kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind.

Biletimizi aldik bekliyoz asosyal kardes
    Şu kelime hatalarını da düzeltirsen güzel birşey çıkacak gibi.
  • Devam
  • Okuyacagim.Buradan guzel seyler cikacak gibime geliyor
  • Aldık yerimizi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz

Aldık yerimizi bakalım.
    aksama devamini okuyacagim diye düsünüyorum.
    ama sözde vermiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz

Aldık yerimizi bakalım.
    Önlerden olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

Önlerden olsun .

Alıntıları Göster
    part 3 bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaypls

part 3 bekliyorum :)

Alıntıları Göster
    Çok güzel gidiyor ..

Devam devam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmikbirkulum*

Çok güzel gidiyor ..

Devam devam ..

Alıntıları Göster
    geldim devam et :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce_1

geldim devam et :)

Alıntıları Göster
    yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qua1912

yerimizi alalım

Alıntıları Göster
    istek üzerine edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmannia -- 3 Ocak 2012; 0:06:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

istek üzerine edit

Alıntıları Göster
    bulunsun
  • Mesajım bulunsun okurum bi ara.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.