Şimdi Ara

High School of the Dead (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
3
Favori
22.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 bölümdür tüm heycanımızı kırdılar.
    Şöyle çatır çutur keseceklerse kessinler artık
  • Son 3 bölümü bugün izledim. 10 ve 11. çok sıkıcıydı. Son bölüm iyiydi. 10/7 veriyorum. 2. sezon gelir büyük ihtimal.
  • animefreak de hala ongoing yazıyo şimdi izliycem son bölümleri

edit: izledim burda bitiremezler herkesin düşündüğü gibi oldu bence en fazla 2.ci sezon olur ama orda bitmez
    şu anda tam
    mangada olduğu gibi markete gircekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 20 Eylül 2010; 14:52:38 >
  • Şu öğretmen ölmedi gitti,ilk iş olarak vursalar veya zombilere atsalar çok sevinicem.
  • Managayı okuyanlar

Sondaki kız kimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Managayı okuyanlar

Sondaki kız kimdi?

Polis olan mor saçlı hatun işte. Evine falan gitmişlerdi hani.

İzlemedim son bölümü gidip sonuna baktım sadece ama bunu kastediyorsun her halde.
  • 10. ve 11. bölümden iyiydi.Aksiyon olarak biraz olsun heyecanlandırdı ancak yine de saçma bir bölümdü.Animenin sonu olamayacak kadar yarım yamalak bıraktılar.Bence 25. bölüme kadar yolu var bu animenin.Hadi hayırlı olsun

• Galiba 2. sezon olacak.
  • çoğu sitede hala ongoing yazıyo bana kalırsa dediğim gibi 12 bölüm daha çıkcak biz bunu 9.cu bölümde duymuştuk 21 bölüm olur gibime geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

çoğu sitede hala ongoing yazıyo bana kalırsa dediğim gibi 12 bölüm daha çıkcak biz bunu 9.cu bölümde duymuştuk 21 bölüm olur gibime geliyo

Yeni sezon gelecekte tahminim en erken bir dahaki yaz başlar.
  •  High School of the Dead

OVA duyurulmuş. 2011 bahar.

Tv bölümlerindeki sahnelerden sonra ovanın nasıl olacağını tahmin etmek zor değil. Çoşacaklar kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

High School of the Dead

OVA duyurulmuş. 2011 bahar.

Tv bölümlerindeki sahnelerden sonra ovanın nasıl olacağını tahmin etmek zor değil. Çoşacaklar kesin.

Daha çok var.
  • 12.bölüm diğerleri göre daha iyiydi.En azından daha hareketliydi.
    Haftaya sezon finalimi yoksa final mi çıkacak?
  • Daha izlemedim ama izlemeyi düşünüyorum. Umarım güzeldir. En son Animeou'da 11.bölümün fansub'ı yapılmış.
  • İlk bölümü izledim epey hareketliydi sevdim şimdi 2. bölümü indirdim .

Daha önce Helsing,Devil May Cry,Dead Note izlemiştim bu 4. animem olacak

• animeyi bitirdim ama ççok saçma bitti, büyük ihtimalle 2. sezon falan çıkar.
    ayrıca emp atmaları çok saçmaydı. 11. bölümün sonunda nuke falan sandım ama emp çıktı. zombileri emp le öldürmeye çalışmak??
  • Arkadaşlar, pm'den manga linki verebilecek olan var mı? 12 bölümü bitirdim, bari mangaya da el atayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony hawk

Arkadaşlar, pm'den manga linki verebilecek olan var mı? 12 bölümü bitirdim, bari mangaya da el atayım

Pm attım.
  • Teşekkür ederim, arşivime koyayım hemen :)
  • Türkçe mangasını çıkaran grup var mı ? Var ise download edebileceğim bi adres alabilir miyim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.