Şimdi Ara

High School of the Dead (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
3
Favori
22.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Code Geass

Dayanayıp 10.bölüme kadar izledim.

Son bölüm çok durgundu.

Edit : 12 bölüm olacağı kesin mi sadece söylenti olarak dolaşıyorda kesin 12 de bitecek diyen birini görmedim Gerçi bu tarz animelerin hepsi 12 bölüm sürüyor ama

Anidb'de 12 bölüm olarak gösteriliyor.
  • Yine bir ara bölümüydü.

Malikaneden ayrılacaklar sonrada kesin Allah belalarını verecek.
    Bu arada Shido-sensei ne yapmış öyle otobüste yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Yine bir ara bölümüydü.

Malikaneden ayrılacaklar sonrada kesin Allah belalarını verecek.
    Bu arada Shido-sensei ne yapmış öyle otobüste yav.

zaten shido malikaneye geliyor sanırım.kapanış şarkısından sonra konuşuyorlardı birileriyle.
  • Finale 2 bölüm kala böyle sıkıcı bölümler olmamalı Zaten 2 bölümde nasıl toparlayacakları belirsiz.
  • tatildeyim bu bölümü izleyemedim de
  • yav bu son bölümü burdaki spoilerlardan baktım izleme gereği pek duymuyom manganın yine aynısı neysede bundan sonra bağlamaları imkansız bence 1.ci sezon olcak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

yav bu son bölümü burdaki spoilerlardan baktım izleme gereği pek duymuyom manganın yine aynısı neysede bundan sonra bağlamaları imkansız bence 1.ci sezon olcak gibi

Manganın kalan kısımlarından belki bir 8 bölüm daha çıkar zar zor.Belki manga ilerleyinde tekrar düşünebilirler yeni bir sezon.Tabi animenin sonunda tamamen zombilerden kurtulmazlarsa ki bu çok zor görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starblind -- 7 Eylül 2010; 17:31:14 >
  • ben 1. bölümü indirdim fakat ingilizce altyazılı bunu türkçeye nasıl çevirebilirim tr alt yazı dosyasını nerden indirebilirim ve nasıl eklerim daha önce hiç altyazı dosyası indirmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ben 1. bölümü indirdim fakat ingilizce altyazılı bunu türkçeye nasıl çevirebilirim tr alt yazı dosyasını nerden indirebilirim ve nasıl eklerim daha önce hiç altyazı dosyası indirmemiştim

divx planet adlı siteden indireceksin. Rardan çıkartıp videonun yanına koyacaksın(Düzenli biriysen). Km Player, Bs player, Gom Player programlarından birisiyle videoyu açacaksın. Altyazıyı programın üzerine sürükleyip bırakacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

ben 1. bölümü indirdim fakat ingilizce altyazılı bunu türkçeye nasıl çevirebilirim tr alt yazı dosyasını nerden indirebilirim ve nasıl eklerim daha önce hiç altyazı dosyası indirmemiştim

divx planet adlı siteden indireceksin. Rardan çıkartıp videonun yanına koyacaksın(Düzenli biriysen). Km Player, Bs player, Gom Player programlarından birisiyle videoyu açacaksın. Altyazıyı programın üzerine sürükleyip bırakacaksın.

Hem altyazı hem anime dosyasının adını aynı yaparsan sürüklemeyle uğraşmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Hem altyazı hem anime dosyasının adını aynı yaparsan sürüklemeyle uğraşmazsın.

ikisinide yaptım olmadı yalnız indirdiğim videonun ing. altyazısı mevcut bu sorun teşkil edermi
  • neyse halletim ama indirdiğim video ing. altyazılı olduğu için ing. altyazının üzerine tr altyazı binip kötü bi görüntü oluşuyor tamamen altyazısız tek seferde indirebileceğim bi link varmı
  • quote:

neyse halletim ama indirdiğim video ing. altyazılı olduğu için ing. altyazının üzerine tr altyazı binip kötü bi görüntü oluşuyor tamamen altyazısız tek seferde indirebileceğim bi link varmı

Mamunda.net üyesi isen orada mevcut.
  • 11. bölüm çıkmış arkadaşlar.Tabii daha altyazı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

11. bölüm çıkmış arkadaşlar.Tabii daha altyazı yok.

Yine aksiyonsuz bir bölümdü.Finalde konuyu nasıl bağlayacaklarını çok merak ettim.
  • quote:

Daha 10. bölümü izlemedim.
  • quote:

quote:

Yine aksiyonsuz bir bölümdü.Finalde konuyu nasıl bağlayacaklarını çok merak ettim.

Son bölümde herkes ölmezse sezon 1-2-3... diye çıkarmaya devam ederler diye zannediyorum.
  • quote:

Belki finali uzun tutup konuyu bitirirler yoksa bağlamaları biraz zor
  • ova çıkarabilirler belki
  • Arkadaşlar en son 7. bölümü seyrettim hiç hevesim yok daha iyice *orno ya döndü, değer mi dersiniz bir buçuk saat daha vermeye ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.