Hiçbir parti , Zafer Partisi ile bayramlaşmayacakmış

-
-
BEni Zafer Partisi'ne bir adım daha yaklaştıran durumdur.
Milyonlarca sığınmacı ülkeye doldurup, gitmemesi için de elinden gelen herşeyi yapan AKP adındaki partimsinin kapısının önünde geçen bizden değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 8 Temmuz 2022; 16:42:57 > -
kuvâ-yi milliyenin zaten ne işi var o partilerle? onlar kendi aralarında bayramlaşıp seçime kadar olan zamanlarının keyfini çıkartsınlar. seçimden sonra bazıları için bu ülkede yaşamak cendere içinde yaşamaya benzeyecek
-
6'lı masadan chp hdp ile bayramda kucaklaşırken iyi parti kucaklaşmayacakmış. Kurdukları ittifak iktidara geldikleri 1.günden çatırdayacağı o kadar belli ki. Neyse oyunu çöp etmek isteyen istediğini yapsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzen partileri huzursuz ise bu zafer partisinin doğru yolda olduğunu gösterir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunların hepsi akpli zaten. Yıllardır milleti muhalefetiz diye uyutuyorlar.
-
SONUNA KADAR ZAFER PARTİSİ
diğer partilerin akepe'den farkı yok
-
Toplumdaki belirli kesimleri temsil eden ve ayrım yapmadan halka sahip çıkma iddiasındaki partilerin birbirini yok sayması ne kadar medeniyetsiz ve zavallı bir tablo. Türkiye'ye yazık.
Sonuna kadar iyi parti.
Yemişim bunların bayramlaşmasını, akp ile chp bayramlaşacakmış, gece gündüz demediğini bırakma, terörist de, sonra git bayramlaş.
Şu partilerin içinde sanırım tek adam akıllı parti iyi parti.
-
Bu kadar korkuyorlar demek Zafer Partisinden
-
Siyasetle hiç işi olmayan ben Zafer partisi borazanlığı yapmaya başladım çünkü ülkenin durumu çok vahim eğer bizler elimizi taşın altına koymazsak hükümetin sığınmacı ve kaçaklara uyguladığı açık kapı politikası bizler ve gelecek kuşaklar için büyük tehlike oluşturacak Zafer partisi benim gözümde Kuvayı milliyedir 🇹🇷
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
HDP ile bayramlaşıp Zafer ile bayramlaşmayan Chp bu kafa ile asla kazanamayacak oy kaybetmek için herşeyi yapıyorlar.
İmam-ı Şafi'ye sormuşlar; Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız?
Demiş ki: "Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür."
demekki zafer partisi doğru yolda.
-
Atatürk'e sövenleri, Atatürk'ün kurduğu cumhuriyeti yıkmaya çalışanları, her fırsatta kandile atıfta bulunan HDP'yle koyun koyuna, Türk milletini kendi vatanında parya yapanlara mı oy verecektik ? Kendileri çok iyi de başbuğ Özdağ'a laf ediyorlar.
BEni Zafer Partisi'ne bir adım daha yaklaştıran durumdur. Milyonlarca sığınmacı ülkeye doldurup, gitmemesi için de elinden gelen herşeyi yapan AKP adındaki partimsinin kapısının önünde geçen bizden değildir. |
kuvâ-yi milliyenin zaten ne işi var o partilerle? onlar kendi aralarında bayramlaşıp seçime kadar olan zamanlarının keyfini çıkartsınlar. seçimden sonra bazıları için bu ülkede yaşamak cendere içinde yaşamaya benzeyecek |
SONUNA KADAR ZAFER PARTİSİ diğer partilerin akepe'den farkı yok |
HDP ile bayramlaşıp Zafer ile bayramlaşmayan Chp bu kafa ile asla kazanamayacak oy kaybetmek için herşeyi yapıyorlar.
|
Siyasetle hiç işi olmayan ben Zafer partisi borazanlığı yapmaya başladım çünkü ülkenin durumu çok vahim eğer bizler elimizi taşın altına koymazsak hükümetin sığınmacı ve kaçaklara uyguladığı açık kapı politikası bizler ve gelecek kuşaklar için büyük tehlike oluşturacak Zafer partisi benim gözümde Kuvayı milliyedir 🇹🇷
|
6'lı masadan chp hdp ile bayramda kucaklaşırken iyi parti kucaklaşmayacakmış. Kurdukları ittifak iktidara geldikleri 1.günden çatırdayacağı o kadar belli ki. Neyse oyunu çöp etmek isteyen istediğini yapsın.
|
Zaferciler bu ülkeye zarar değil fayda verir. Milyonlarca sığınmacı için "zorla gönderemeyiz, entegre edeceğiz." diyen chp,"oğlum sığınmacılara kurs veriyor." diyen ip,"sığınmacıların hiç maddi yükü yok." diyen deva, sığınmacıları destekleyip, Özdağ'a ırkçı diyen gelecek partileri ülkeye zarar vermiyor; bunlar ülkesine dönmeden ekonominin düzelmeyeceğini söyleyen Zafer partisi veriyor öyle mi? Git işine ya. Asıl 3 maymunu oynayanlar. Ülkedeki en büyük sorunlardan biri olan sığınmacı sorununu gören, çözümler üreten, örtülü işgale dur diyen Zafer Partisi'ne çamur atıp, ülke sığınmacılarla doldurulurken ses etmeyenlerdir. Aktroll filan demeye devam edin bakalım zafer parisini destekleyenlere. Seçim günü %10 civarı aldığında da "yoh yav ortada bir yanlıslıhh vağrr." dersiniz. Özdağ'ın çok güzel bir sözü var. "Zafer Partisi nasıl gündem belirliyor diyorlar. Biz gündem belirlemiyoruz. Gündemi Türk halkı belirliyor. Biz de bunu dile getiriyoruz." |
Bu ülkenin muasır medeniyetlerin seviyesine çıkma olasılığı, Zafer partisinin tek başına iktidar olma olasılığı ile gerçek manada doğru orantılı. %1 oy alacak diye işi dalgaya vuranlar, 65 yaşına kadar kelimenin tam anlamıyla sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışıp tüm ömrünü bir ev ve bir araba için gün yüzü görmeden, emekli olduktan sonra da kahvehanede okey oynayarak telef edecek. Parti, kişi vs önemli değil de zihniyet ve ahlak çok önemli arkadaşlar, imkanı olan varsa ülkeden gitsin lakin benim gibi milliyetçi bir insanın bile umudu kalmadı...
|
Yemişim bunların bayramlaşmasını, akp ile chp bayramlaşacakmış, gece gündüz demediğini bırakma, terörist de, sonra git bayramlaş. Şu partilerin içinde sanırım tek adam akıllı parti iyi parti. |
Benzer içerikler
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- devlet bankadaki paraya el koyabilir mi
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- iş kurmak istiyorum
- cumhurbaşkanı ölürse yerine kim bakar
- dünyanın en zengin ülkesi
- the line projesi
- google yorumlar
- byd fiyat listesi
- hbo türkiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X