Şimdi Ara

Hiç Yüzüne Yumruk Yiyen Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
0
Favori
41.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kavga esnasinda yüze yumruk yediginiz takdirde cok mu sersemliyorsunuz ; cok acimadigi durum oluyor mu yoksa ? Merak ediyorum , burna gelse mesela kirar mi ? Veya kulaga geldiginde cok acitiyor diyorlar , filmlerde adamlar tonlarca yumruk yumruga kavga ediyor öyle asiri bi kan morariklik olmuyor onlar sadece film ondan mi yoska bu isin gercegi nedir ?

• Hiç mi yemedin yada atmadın bunca senedir.
  • başta bi acı olur ama geçer kavga esnasında adrenalin sayesinde bişey anlamazsın.
    ama kavga bittiği ve adrenalinin azaldığı an, işte o zaman
    kırık, çatlak falan varsa farkedersin bi süre sonra morarır ya da morarmayabilir.

böyle işte
  • Bi keresinde ağzımın ortasına yumruk yemiştim. O zamanlar diş tellerim vardı, yumruğu yiyince diş tellerim ağzımdaki etlerle bütünleşti. O 1 hafta boyunca sadece çorba içebilmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

Bi keresinde ağzımın ortasına yumruk yemiştim. O zamanlar diş tellerim vardı, yumruğu yiyince diş tellerim ağzımdaki etlerle bütünleşti. O 1 hafta boyunca sadece çorba içebilmiştim.
    Var. O yumruklar sayesinde yumruk atmayı da öğrendik ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güren

başta bi acı olur ama geçer kavga esnasında adrenalin sayesinde bişey anlamazsın.
    ama kavga bittiği ve adrenalinin azaldığı an, işte o zaman
    kırık, çatlak falan varsa farkedersin bi süre sonra morarır ya da morarmayabilir.

böyle işte
    Vurmayı bilen adam tek vuruşta bayıltır şakaklara gelen çok sert ve düzgün bir yumruk bir anda dünyanızı karartır. Kulak içinde geçerlidir. Ben burun kırmıştım bi keresinde zaten ondan sonrada hiç dövüşmedim yasakladı hocam bana. Kickbox + Aikido yapıyordum da.

• quote:

Bi keresinde ağzımın ortasına yumruk yemiştim. O zamanlar diş tellerim vardı, yumruğu yiyince diş tellerim ağzımdaki etlerle bütünleşti. O 1 hafta boyunca sadece çorba içebilmiştim.
    Ben burnuma yumruk yedim ama tam direkt darbe almadı hafif sıyırdı o an hiç bişey anlamadım ama kavga bitince gördüm anyayı konyayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hey dostum ben senelerdir yumruk dahi atmadım kahrolsun ahpab lanet olsun sosyal fobi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucx.

Hiç mi yemedin yada atmadın bunca senedir.
    Burnumun biraz üstüne yedim hiç beklemediğim bir anda hiç acı duymadım ama sanırım içimdeki bütün nefreti dışarı çıkardı o yumruk. Gerisini anlatmasam daha iyi

Bir keresinde de bir grup çevrelemişti aralarından biri sürekli suratıma vuruyordu ama ben aralıksız konuşmaya devam ettim.

İnanılmaz başağrısı yapıyor ama yarım saat sonra
  • İlkokulda boğuşurken Giray isimli arkadaş burnuma yumruk atmıştı,kendi deyimiyle yanlışlıklaydı.

Burnum kanamaya başladı,okulda durduramadık ambulans geldi hastaneye gittik,orda da durduramadılar.
    İçerden bi kemik mi ne çatlamış,fena cıyordu ve foşur foşur kanıyordu
    Sonra burnuma ilaçlı pamuk falan taktılar.

Adrenalin falan kalmadı yumruğu yer yemez yere oturmuştum.
    Ondan sonra tüm sınıf 1 ay boyunca çok iyi davranmıştı.

Ve o çocuk Face'mde ekli,ve farmville'de ona hediye göndermiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Burnumun biraz üstüne yedim hiç beklemediğim bir anda hiç acı duymadım ama sanırım içimdeki bütün nefreti dışarı çıkardı o yumruk. Gerisini anlatmasam daha iyi

Bir keresinde de bir grup çevrelemişti aralarından biri sürekli suratıma vuruyordu ama ben aralıksız konuşmaya devam ettim.

Alıntıları Göster
    Ceneye veya Kulak Arkasına Saglam Yumruk Asıl Dusurebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Alıntıları Göster
    Kulagıma yemiştim bikere İlk önce sogukluk hissediyosun ama yaklaşık 10 saniye kadar sonra o sogukluk yerini derin bir acıya bırakıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Kulagıma yemiştim bikere İlk önce sogukluk hissediyosun ama yaklaşık 10 saniye kadar sonra o sogukluk yerini derin bir acıya bırakıyo

Alıntıları Göster
    Çok yedim , attımda

• yemedim ama bi atmışım ki üffffff
  • quote:

Alıntıları Göster
    Tam gözüme yedim hiçbirşey hissetmedim.Fakat kavga bittikten sonra gözümdeki morarıklığı ve acıyı hissetmeye başladım.Arada dayak yemek iyi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheesy

Hey dostum ben senelerdir yumruk dahi atmadım kahrolsun ahpab lanet olsun sosyal fobi

Alıntıları Göster
    2 arkadaşım kavga ediyordu(Bir tanesi en yakın arkadaşımdı) en yakın arkadaşım olan eleman öğretmenlerle de kavgalıydı biraz idareyle sorunluydu ve karşısındakini ayırmaya çalışmasam bayağı bayağı dövüyordu.Sonra bunu tuttum,kendisini tuttuğum için 17 sülaleye saydırdı ben de 16 sülaleye saydırınca yumruğu çaktı ve ortamdan kaçtı.Kendisine şaşırdı herhalde bana yumruk attığına pişman oldu herhalde bayağı yakın arkadaştık çünkü,o yumruk çok pis acıtmıştı hatta burun kemiğim oynamıştı yerinden.

Bir diğer yumruk yeme anımsa o arkadaştan daha güçlü birisiyle kavga ederkendi(2'ye tek aldık çocuğu ama konumuz o değil) o çocuk da bana yumruk atmıştı bende ona fakat nedense onun yumruğu çok daha az acıttı.

Beklemediğiniz insanlardan yumruk yiyince psikolojik olarak daha çok canınızın yandığını düşünüyorsunuz ve öyle oluyor cidden.Kavga esnasında yediğiniz yumrukların etkisi kavga sonunda gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

İlkokulda boğuşurken Giray isimli arkadaş burnuma yumruk atmıştı,kendi deyimiyle yanlışlıklaydı.

Burnum kanamaya başladı,okulda durduramadık ambulans geldi hastaneye gittik,orda da durduramadılar.
    İçerden bi kemik mi ne çatlamış,fena cıyordu ve foşur foşur kanıyordu
    Sonra burnuma ilaçlı pamuk falan taktılar.

Adrenalin falan kalmadı yumruğu yer yemez yere oturmuştum.
    Ondan sonra tüm sınıf 1 ay boyunca çok iyi davranmıştı.

Ve o çocuk Face'mde ekli,ve farmville'de ona hediye göndermiyorum
    Beyler yüze değilde göze yumruk yemek çok fena oluyor. Ben bir defasında bir kavgada yumruğu gördüm. Direkt sinirlere yiyiyorsun yumruğu yani. Hafif bir elektriklenme oluyor. Ama sersemleme olmuyor fazla birkaç saniye gibi. Ama yapıyla da alakalı olabilir adrenalin sayesinde hemen geçiyor. Sonra kavga ettiğim eleman ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kese kağıdı

yemedim ama bi atmışım ki üffffff
    yedim ama kavga sırasında pek hissetmio insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kese kağıdı

yemedim ama bi atmışım ki üffffff
    elmacık kemiği yanak kısmına yada göze yada dudağa yersen iz kalır 1 haftaya geçer . çenene sağlam bi yumruk yersen yere yığılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 2 Eylül 2009; 14:20:57 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bi kere elmacık kemiğime yemiştim balon gibi olmuştu.Ama ertesi gün çocuğu kendi dershanesinde buldum, çocuk ne olduğunu anlayamadan kaşına geçirdim yardım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.