Şimdi Ara

Hiç Yüzüne Yumruk Yiyen Var Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
41.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. sınıfta kale direğine asılan 4. sınıf çocuğuna "in lan aşağı" diyerek yanağıma ilk yumruğumu yemiştim.[sm=evillol.gif

6. sınıfta 8.sınıflardan bir çocuk yüzüme yumruk atmıştı, ben de attım sonra gözlüğü düştü. Sırtıma bir gömmüş ki 15 gün annemin sırtımı görmemesi için uğraştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şikayetname

Tam gözüme yedim hiçbirşey hissetmedim.Fakat kavga bittikten sonra gözümdeki morarıklığı ve acıyı hissetmeye başladım.Arada dayak yemek iyi geliyor

+1
    Bende gözüme yedim. Çok kavga ettim ama hiç göze denk getiremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

İlkokulda boğuşurken Giray isimli arkadaş burnuma yumruk atmıştı,kendi deyimiyle yanlışlıklaydı.

Burnum kanamaya başladı,okulda durduramadık ambulans geldi hastaneye gittik,orda da durduramadılar.
    İçerden bi kemik mi ne çatlamış,fena cıyordu ve foşur foşur kanıyordu
    Sonra burnuma ilaçlı pamuk falan taktılar.

Adrenalin falan kalmadı yumruğu yer yemez yere oturmuştum.
    Ondan sonra tüm sınıf 1 ay boyunca çok iyi davranmıştı.

Ve o çocuk Face'mde ekli,ve farmville'de ona hediye göndermiyorum

Bu kadar büyük bir ceza olamaz.

• Kavgada suratıma yumruk yemedim ama kafaya atıp çok pis hale getirmişliğim vardır. Tabi kavga esnasında birçok yerime yumruk yemişimdir.

Genelde kavgada yumruk kullanmam. Ciddi bir şey olmasından korkarım. Sinirlenirsem; duvarları, yeri vs. sert, bana acı verebilecek ve zarar görmeyecek yerleri yumruklarım. Arkadaşlarım bu konuda manyak olduğumu düşünürler ama ben insanları zarar vermeyi istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 2 Eylül 2009; 15:08:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

İlkokulda boğuşurken Giray isimli arkadaş burnuma yumruk atmıştı,kendi deyimiyle yanlışlıklaydı.

Burnum kanamaya başladı,okulda durduramadık ambulans geldi hastaneye gittik,orda da durduramadılar.
    İçerden bi kemik mi ne çatlamış,fena cıyordu ve foşur foşur kanıyordu
    Sonra burnuma ilaçlı pamuk falan taktılar.

Adrenalin falan kalmadı yumruğu yer yemez yere oturmuştum.
    Ondan sonra tüm sınıf 1 ay boyunca çok iyi davranmıştı.

Ve o çocuk Face'mde ekli,ve farmville'de ona hediye göndermiyorum

Ona bunu nasıl yaparsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einstein -- 2 Eylül 2009; 15:08:43 >

• Birisi bunu yapmalıydı
  • ben baya yedim ama bi heriften bi yumruk yemiştim hiç gözümün önünden gitmiyor omuzuma biri dokundu arkamı döndüğüm an o anı gördüm

Hiç Yüzüne Yumruk Yiyen Var Mı ?

sonra iki ağamin yerden kesildini hissettim sonrada hatirlamiyorum işte
  • Buruna yumrukla veya kafayla vurduğunda karşındaki iptal olmuştur artık. Karnına vurabilir, yere düşüncede tekmeleyebilirsin. Sonra saçlarından tutup yere çarparsın. Hırsını alamazsan benzin dök, kibrit çak ve izle...
  • Kavgada hissedilmiyor acısı ama kavgadan sonra (yumruk attıysanız) elleriniz bile ağrıyabiliyor.
  • Hiç yumrum yemedim karşımdakinede çakarsam bişey olabileceğinden dolayı hiç çakmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

Hiç yumrum yemedim karşımdakinede çakarsam bişey olabileceğinden dolayı hiç çakmadım

Taşkıran cs oynuyormusun sen?
  • Kavga adrenalininde bıçak da yesen hissetmiyorsun.
  • Yumruk değil de kafa yemiştim ama hiçbişey hissetmedim belki kafa atanın kafa atmasını bilemediğindendir çünkü alnıma gelmişti bi an şaşırdım hiç beklemiyodum bi de öyle birinden zaten gıcıktım tam dalıcaktım ayırdılar niye ayırıyonuz lan fırsatımı bulmuşken sinirimi de alim

• Yol verme kavgasında bir keresinde bıçak yemiştim.
    Gözüme yumruk yemiştim.
  • ne yemek ne atmak kısmet oldu saolsun ailem dışarda oynamama 1kere bile izin vermedi ayağıma ne futbol topu değmiştir ne bişiy süt gibi yetitrdiler at kafası dayım 4.sınıftan dershaneye verdir lise sınavı için 4.5.6.7.8 dershane al anadolu kazandıkda noldu beden dersinde otur mal gibi vur kafayı yat şurda anlatılanları okuyorumda keşke ben atmamaya razıyım biride bana atsada anlatabilsem
  • Yedimde attım da.Yumruk yediğim zaman 1-2 saniyelik bir kararma oluyoDaha yumruk yiipde düşmek nasip olmadı.

Ama tek yumrukla bitirdiğim kavga olmuştu.O günden beride aşırı bir fiziksel darbe almadıktan sonra kimseye vurmaya cesaret edemedim.
  • hayatım boyunca pek çok kavga ettim ve pek çok yumruk yedim ama bi tanesi vardıki tam anlamıyla feleğimi şaşırttı tabi arada yemek lazım insanı kendine getiriyo
  • Kavga esnasında yenen yumrukta 2-3 sn noluyo lan hissine kapılırsınız sonra birşeyi kalmaz ama kavgadan sonra başlar sızısı...
    9. sınıftaydık 2. ay böyle çöm muhabbeti her liseli bilir herhalde... Artık bunaldım çöm muhabbetinden o kadar b.ku çıktı yani neyse bigün dışarda yürüyorum 10. sınıflardan 4-5 kişilik grup geliyo illa bana omuz atıcak kaçmamı bekliyo, ben de kaçmadım o atıcağına ben atarım aynı şey dedim ben omuz attım orda bi laf atışması oldu sonra da bana diğer tenefüs sınıfın önünde bekle dediler ben de tamam dedim... O zamanlar arkadaşlıklar falan oturmadığı için ben kimseye birşey demedim, neyse bunlar geldi 4-5 kişi çektiler beni köşede, küfür ediyolar falan ben de ediyorum omuz attığım eleman yumruk atmaya çalıştı çekildim buna bi tane vurdum sonra çat pat çat pat beni dövüyolar Doğal olarak yere düştüm, gençler sağolsun durmuyolar tabii ki, kafa göz kalmadı bende millet geldi ayırdı falan etrafımdan çekildiler ben hala yerde yatıyorum ama çok rahatım böyle acı falan birşey hissetmiyorum bıraksalar uyurum yani.. Neyse kaldırdılar beni tuvalete götürdüler elimi yüzümü yıkadım sonra müdüre gittik müdür büyükleri çıkarttı bana küfür etti sen daha 2. aydan böyleysen mafyamı olcaksın okulda falan sonra babama gittim böyle böyle dedim babam geldi müdürle konuştu müdür çağırdı odasına özür diledi, sonra aradan 1-2 ay geçti ama ben o omuz attığım çocuğun evini falan biliyorum o civarlarda takılıyodum bigün tek gördüm bunu benim yanımda da 3-4 arkadaşım var. Çağırdım onu Organize işlerdeki gibi dayak nedir bilirmisin dedim, bu hemen işte birader biz dalmıcaktık senden özürümüzü de diledik falan filan boş laf salatası yapıyo bu sefer ben vurdum salak ne tepki veriyo ne de kaçıyo ... Baktım o kadar salak birisi 2-3 tane vurdum sonra da gitti evine...
    Uzun bi hikaye ama hayatım boyunca en sağlam yediğim dayak buydu Şu an 11. sınıfım ve o gün beni döven çocuklar bugün kanka senin arkadaşın böyle yapmış sen karışma biz işimizi onla halletcez olurmu diye geliyolar
    Zaman zaman dayak iyidir, 1-2 ay boyunca rahat dolaşırsınız

2 hafta boyunca bel ve sırt ağrıları çektim ama orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumhuriyet. -- 2 Eylül 2009; 16:47:55 >

• bu kadar mı güzel yalan söylenir helal, şu yazdığınızı bitirdikten sonra bir daha okuyun saçma saçma yazılar çocuğa göstersem güler yalan bu der
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.