Şimdi Ara

Hiç Yüzüne Yumruk Yiyen Var Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
0
Favori
41.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ballrry

2 arkadaşım kavga ediyordu(Bir tanesi en yakın arkadaşımdı) en yakın arkadaşım olan eleman öğretmenlerle de kavgalıydı biraz idareyle sorunluydu ve karşısındakini ayırmaya çalışmasam bayağı bayağı dövüyordu.Sonra bunu tuttum,kendisini tuttuğum için 17 sülaleye saydırdı ben de 16 sülaleye saydırınca yumruğu çaktı ve ortamdan kaçtı.Kendisine şaşırdı herhalde bana yumruk attığına pişman oldu herhalde bayağı yakın arkadaştık çünkü,o yumruk çok pis acıtmıştı hatta burun kemiğim oynamıştı yerinden.

Bir diğer yumruk yeme anımsa o arkadaştan daha güçlü birisiyle kavga ederkendi(2'ye tek aldık çocuğu ama konumuz o değil) o çocuk da bana yumruk atmıştı bende ona fakat nedense onun yumruğu çok daha az acıttı.

Beklemediğiniz insanlardan yumruk yiyince psikolojik olarak daha çok canınızın yandığını düşünüyorsunuz ve öyle oluyor cidden.Kavga esnasında yediğiniz yumrukların etkisi kavga sonunda gösteriyor.

Hocam ayırırken adrenalin seviyen büyük ihtimal daha düşüktü çünkü senin bir olayın yoktu sonuçta beklenmedik bir anda yedin yumruğu.Bence bu yüzden daha az acımıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Vurmayı bilen adam tek vuruşta bayıltır şakaklara gelen çok sert ve düzgün bir yumruk bir anda dünyanızı karartır. Kulak içinde geçerlidir. Ben burun kırmıştım bi keresinde zaten ondan sonrada hiç dövüşmedim yasakladı hocam bana. Kickbox + Aikido yapıyordum da.

ok.
  • 9. sınıfta yatılı okl pansiyonunda bi arkadaş aşırı derecede kaşındı. seni döverim dedi. ellerimi arkada bağladım ve vur dedim. suratıma vurdu. hafif sızladı. ben ne yaptım:D yakasından tutup ayakkabılığa çarpmaya başladım. nerdeyse bayılıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

İlkokulda boğuşurken Giray isimli arkadaş burnuma yumruk atmıştı,kendi deyimiyle yanlışlıklaydı.

Burnum kanamaya başladı,okulda durduramadık ambulans geldi hastaneye gittik,orda da durduramadılar.
    İçerden bi kemik mi ne çatlamış,fena cıyordu ve foşur foşur kanıyordu
    Sonra burnuma ilaçlı pamuk falan taktılar.

Adrenalin falan kalmadı yumruğu yer yemez yere oturmuştum.
    Ondan sonra tüm sınıf 1 ay boyunca çok iyi davranmıştı.

Ve o çocuk Face'mde ekli,ve farmville'de ona hediye göndermiyorum

koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Grisevic -- 2 Eylül 2009; 14:28:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feath

9. sınıfta yatılı okl pansiyonunda bi arkadaş aşırı derecede kaşındı. seni döverim dedi. ellerimi arkada bağladım ve vur dedim. suratıma vurdu. hafif sızladı. ben ne yaptım:D yakasından tutup ayakkabılığa çarpmaya başladım. nerdeyse bayılıyordu

iyiymiş
    ilk vuran o sonuçta
  • 5 dk sonra anlamaya başlıyorsun.
  • askerde tatbikat başlamasına kısa süre kala ben bölük telsiz başı ve komuta şöförü olduğum için,en önce benim jeep vardı ve iyi bir yere almam gerekiyordu,önümde çukur vardı tarla arazi işte,jeep çukurdan geçmesi zordu çünkü 30 cm çukurlu vardı,ordan geçerken saplandı,zaten mecvur saplancak
    ama dedikleri gibi askerde mantık yoktur
    tanımadığım komutanın biri geldi bir tane yumruk attı,sarsıldım
    gören arkadaşlar off demiş sonradan dediler
    pisliğin birine dek geldim o zaman yedik işte
    anasını satayım hatırlatmayın ya
  • Yemedim. Attım.
  • 4 sene boks yaptım yüzlerce yumruk yedim.
  • acı yok rocky
  • bende burnuma yumruk yemiştim. Gözüm biraz kararmıştı, ama düşmedim ve kavgaya devam ettik. Bende baya indirdim çocuğa, neyse çevredekiler ayırdı ve biri burnumun kanadığını söyledi ben tabi acı hissetmiyordum taki adrenalin geçene kadar. Sonra elimi yüzümü burnumu yıkıyorm kan durmuyo 1 saat pamuk tuttm burnuma zar zor durdu kan böyle işte kavgada olabildiğince koru yüzünü yoksa oran buran saatlerce kanar.
  • Kavga sırasında adrenalin patlaması yaşandığından yediğiniz yumrukların veya kesici bir aletle açılan yaraların acısını hissetmezsiniz. Birkaç ay önce açılan bir konuda da anatomik olarak bilgi vermiştim. İyi kavga ederim de .

Lise yıllarımda iki elemanı ayırmaya çalışırken ayırmaya çalıştığım adamın yumruktan sıyrılması sonucu elmacık kemiğime gelen öyle bir yumruk vardı ki o anda acısını cehennem azabı gibi hissettim. Kavga eden ben olmadığım için fena halde acımıştı. Ama sonra ayırmaya çalıştığım kavga bir anda benim ve bana yumruk atan kişinin kavgasına dönüşüp tuttuğum elemanında kaçmasıyla sonuçlandı .

Erdek'te tanıdık bir kitapçıda çıkan kavgada Ömer abi (mekan sahibi) ve kardeşi bıçaklanmış ve kavgayı ayırmaya koştuğumda bir anda bende kavganın içinde yer alıp anlamadığım bir yerden baldırıma sustalı yemişim. Yaklaşık olarak 3-4 saat sonra bacağımda sıcak bir sızıntı hissedene kadar haberim olmamıştı (toplu kavgaya girmenin zararları ).

Adrenalin patlaması yaşandığı anda vücudunuzda oluşan hasarların acısını hissetmiyorsunuz. adrenalin o esnada bir nevi Katalizör görevi görüyor ve acı dahil tüm sinirsel aktiviteleri engelliyor.

• canın kavga etmek isterse ve yumruk yemeden kavga biterse hevesini alamassınyumruk yemek iyidir
  • Durum o hatte gelince acıyı düşünemiyorsun hatta acısı sonradan çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şikayetname

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

2 arkadaşım kavga ediyordu(Bir tanesi en yakın arkadaşımdı) en yakın arkadaşım olan eleman öğretmenlerle de kavgalıydı biraz idareyle sorunluydu ve karşısındakini ayırmaya çalışmasam bayağı bayağı dövüyordu.Sonra bunu tuttum,kendisini tuttuğum için 17 sülaleye saydırdı ben de 16 sülaleye saydırınca yumruğu çaktı ve ortamdan kaçtı.Kendisine şaşırdı herhalde bana yumruk attığına pişman oldu herhalde bayağı yakın arkadaştık çünkü,o yumruk çok pis acıtmıştı hatta burun kemiğim oynamıştı yerinden.

Bir diğer yumruk yeme anımsa o arkadaştan daha güçlü birisiyle kavga ederkendi(2'ye tek aldık çocuğu ama konumuz o değil) o çocuk da bana yumruk atmıştı bende ona fakat nedense onun yumruğu çok daha az acıttı.

Beklemediğiniz insanlardan yumruk yiyince psikolojik olarak daha çok canınızın yandığını düşünüyorsunuz ve öyle oluyor cidden.Kavga esnasında yediğiniz yumrukların etkisi kavga sonunda gösteriyor.

Hocam ayırırken adrenalin seviyen büyük ihtimal daha düşüktü çünkü senin bir olayın yoktu sonuçta beklenmedik bir anda yedin yumruğu.Bence bu yüzden daha az acımıştır.

Yanlış anlamışsınız veya anlatmışım.Kavga ayırdığım zamanki yediğim yumruk daha fazla acıtmıştı çünkü hiç beklemediğim an ve kişiden geldi yumruk.

• Ben kavga esnasında, kavga edenlerden en iri olanından yüzüme yumruk yemiştim 5 saniye falan gözüm karardı ama açılana kadar dengemi kaybetmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

İlkokulda boğuşurken Giray isimli arkadaş burnuma yumruk atmıştı,kendi deyimiyle yanlışlıklaydı.

Burnum kanamaya başladı,okulda durduramadık ambulans geldi hastaneye gittik,orda da durduramadılar.
    İçerden bi kemik mi ne çatlamış,fena cıyordu ve foşur foşur kanıyordu
    Sonra burnuma ilaçlı pamuk falan taktılar.

Adrenalin falan kalmadı yumruğu yer yemez yere oturmuştum.
    Ondan sonra tüm sınıf 1 ay boyunca çok iyi davranmıştı.

Ve o çocuk Face'mde ekli,ve farmville'de ona hediye göndermiyorum

Çocuk ağzını burnunu dağıtmış istersen face den sil neye yarar, bi intikam alamamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: dh_mytesadüf

quote:

Orijinalden alıntı: feath

9. sınıfta yatılı okl pansiyonunda bi arkadaş aşırı derecede kaşındı. seni döverim dedi. ellerimi arkada bağladım ve vur dedim. suratıma vurdu. hafif sızladı. ben ne yaptım:D yakasından tutup ayakkabılığa çarpmaya başladım. nerdeyse bayılıyordu

iyiymiş
    ilk vuran o sonuçta

şahitlerim de olduğu için rahattım zaten
    o senenin sonunda başka bi okula gitti. aynı okulda olan arkadaşlarımdan aldıım bilgiye göre beni tanımıyomuş

• Yanak kısmına yiyince pek bişey olmuo yada bana öle geldi
  • Çok fazla yedim ama kavga esnasında hissetmiyor insan kavgadan 10 dakika sonra falan sızlamaya başlıyor daha sonrasında felaket ağrıyor adrenalinle ilgili birşey sanırsam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.