Şimdi Ara

Hiç Paranormal olay yaşadınız mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
3
Favori
6.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Başbilen

    Okuldaki neredeyse herkes gördü şey olayını bacak olayı ise at bacağı olduğunu düşünüp içimi rahatlıyorum okulun 3 tarafı ormanla çevriliydi gür ve içinde bir elin parmağını geçmiyecek kadar bina bulunduran ormanlardı
    Pek tekin olmayan bir yerdi ormanlar telleri geçme cezasını zaten anlattım.

    Hocam at bacağı ile insan bacağı arasında bariz bir fark yok mudur? Yani üstündeki kıllar teni vs nasıldı hatırlamıyor musunuz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Başbilen

    Bilmiyorum o yüzdenn "şey" adını verdim ya kocaelide eski ve hemen dibinde orman olan yaşlı bir okul bulubailirsin yıkılmadıysa benim okulumdur

    izmitli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bazılarınız maalesef anlattığı olayların hiçbirini yaşamadı yaşadığını sanıyor diğer yarısı da ölümüne sıkıyor.  

  • izayoi kullanıcısına yanıt
    İzmitli değilim hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jhg56 J kullanıcısına yanıt

    Hocam olay algılar üzerine kurulu. Siz öyle algıladığınız için o size öyle görünüyor. 5 duyumuz sinirler aracılığı ile gerçekleri algılamaya çalışıyor arada sensörlerimiz hata veriyor yapacak bir şey yok.


    Duyularımız yanlış algılamaz diyemezsiniz çünkü şurada 3-4 bardak alkol alsan bütün her şey birbirine giriyor ne kadar hassas ve bozulmaya müsait olduğu ortada.


    Ha birçok kişinin ortak yaşadığı olaylarda bence ya paralel evrenlerle ilgili bir sıkıntı oluyor ya da üst medeniyetler inceleme üstünde oluyor. Her olayda gördüğümüz şey bize bakıp kaçıyor. Muhtemelen bizi görmeyi başaran sonra ürken medeniyetin varlıkları.


    Sen mesela şuan zaman makinası bulsan nerelere gidersin gittiğin yerde seni görseler ne yapasın? ürküp kaçarsın gözden kaybolursun  





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jhg56

    Bu mesaj silindi.

    Rüyamda bir dede gelip Türkiye üzerinde yaşayacağımı söyledi sonsuza dek kafayı yedim ödüm şeyime karıştı korkudan terledim yalvarırım dede bişi yap dedi evlat dedi tek yapman gereken büyü yapmak sonra bana bir büyü öğretti tam o büyüyü yaparken 8 kafalı pastırmalı makarna canavarı bana saldırdı uyandım

  • Allah rahmet eylesin uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımı olum haberini almadan bir gün önce rüyamda gördüm, vedalaştık gibi bir şey oldu. Ertesi gün haberi geldiğinde inanamamıştım hala etkiler aklıma geldikçe.

    Ortaokul son sınıfta böyle yok efenim ruh çağırıyoruz falan muhabbeti olmuştu. Bi duvara dayandım iste olu birini düşün dediler sonra etrafımda değişik ses çıkarıp el çırptılar arkadaşlar böyle ilk başta birsey olmadı sonra kollarım kendiliğinden kalkmaya başladı o an böyle sanki her yerim karıncalandı, diğerleri de çok korkmuştu rahat 1 saat ağlamıştım hocalar falan da ne oluyo diye şaşırmıştı.

    Bazen önümdeki 1-2 dakikayı tahmin edebiliyorum yanı bir şey olacak gibi oluyor ve ne düşündüysem o yaşanıyor bazen de sanki farklı zaman cizelgesindeki kendimi görüyorum.

    Bir cuma namazından sonra biri geldi Allah kabul etsin dedi elimi sıktı böyle iyi hissettim sonra o kişi kayboldu, anlattığımda melek dediler ama bilemedim.

    Muska bulmuşlar evde benim haberim yok tam iste çıkardığı gece sürekli kabus gördüm sonra anlatmıştı evdekiler.

    Benim şahsi düşüncem ve deneyimlerim bizim göremediğimiz henüz çözemediğimiz farklı enerji, ruh, varlık artık ne derseniz deyin bunların varolduğu yönünde. Tam görevlerimi yerine getiremesem de inanıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Başbilen

    Bacak hocam beyaz renksiz toynaklı insan bacağı gibi bacak

    Hangi bacak hocam anlayamadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı

  • Lisenin son günleri eve dönmüştüm evde kimse yoktu, üstümü başımı çıkardım elimi yüzümü yıkıyorum. Yüzümü yıkarken bir an kafamı kaldırıp aynaya baktım ve aynadan arkamda bir anlık abimin bana sırıtarak baktığını gördüm, inanılmaz irkildim. Korku filmi sahnesi gibiydi. Abi abi diye sesleniyordum banyodan içeriye doğru Yusuf Yusuf bir halde :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • There is no such thing.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka bir yana bir ara popüler olan Hatay civarindaki öldüm geri geldim filan kişinin karısıydım kocasıydım diyenler vardı. Reankarnasyoncular bunlara dair bir fikriniz nedir?

    https://bpakman.wordpress.com/reenkarnasyon/nusayrilerde-reenkarnasyon//

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.