Şimdi Ara

Hiç Paranormal olay yaşadınız mı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
3
Favori
6.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim değil ama babamın başına geldi.

    Bundan 15-20 sene önce köyde bir tanıdığın evinde tesisat işini bitirdikten sonra gece vakti evimize dönüyorduk. 100 mt kadar gittikten sonra babam bir malzemeyi unuttuğunu, bana hemen al gel demişti. Normalde köy karanlık olduğu için tek yürümekten acayip korkarım. Nasıl olduysa tamam deyip almaya gittim.
    Babamın beklediği yer, 2 adet mezarlığın ve ufak bir dereninin olduğu, derenin aktığı yere gündüz bile girmek ormanın, çalılığın sıklığı ve kasvetli olmasından dolayı insanın girmekten çekindiği bir yerdir. Beklediği esnada derenin aktığı derin bölgede resmen kemik kırılma sesine benzer seslerin geldiğini duymuş. Duyduğu ses baya etkiler derede imiş. Babamın yanına gelince bana bişey demeden eve geçtik.
    Bu yaşadığı olayı hemen anlatmadı tabiki. Bi süre geçtikten sonra anlattı bizlere. 2 şeye yorduk bu olayı.
    1. Yabani havyan gelmiş olup bu sesleri çıkardığında. Ama hayvana ait hiç bir ses duymamış.
    2. Kabir azabı sesine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Köyde Çarşamba günüydü. Ahmet tarlası dedikleri bir yokuş vardı. Gece kuzenle orada dolaşırken birden davul zurna sesleri geldi uzaktan. Anladık cinler düğün yapıyordu hemen eve koştuk.

  • Tam aksine bu evrenin yaşamla dolu olduğuna ancak akıllı ve teknolojik yaşamın görece nadir olduğuna ve bizimle irtibata geçmelerinin (ya da vice versa bizim onlara görünmemizin) pek de mümkün olmadığına inanıyorum. Bakınız, çok peşin hüküm yazıyorsunuz. Başka yaşam olması ve ileri teknolojik yaşam olması birbirinden çok çok ayrı şeyler. Zaten evrenin, zaman ve mekanın kocamanlığı olası uygarlıklar arası irtibat kurulmasını önlüyor. Zaman ve mekanı mesafeleri kısaltmak için manipüle etmek teoride mümkün işte solucan delikleri teorisi vs ancak bu manipülasyonları sağlamak pratikte fiziken mümkün görünmediği gibi mümkün olması halinde dahi gizlemesi kolay olmazdı muazzam miktarda enerji talep edeceği ve potansiyel yan etkilere yol açacağı için. Diyorum ya insanlar "ah ne kadar ilginç ve fantastik hemen buna inanayım" modunda ama çoğu bilimden anlamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 8 Mayıs 2021; 10:35:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun yarısından fazlası csb olsada ilginç hikayelerde varmış

  • Hayır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kış günleri kendi odamda değilde, klimanın olduğu yerde uyurum genelde. Lise zamanıydı. Bir gece yine uyuyorum salonda bir ara yatakta dönerken yattığım yerin dibinde bir adam görmüştüm gözleri renkliydi ve bana bakıyordu cüssesi babama benziyordu ama ben aldırmayıp uyumaya devam etmiştim.

    Başka bir olayı da küçük iken yaşadım, o zamanlar ilkokula gidiyorum okuldan geldim annemle beraber koltukta uyuyoruz (boyum çok küçük) neyse bir ara uyandım annemin sırtına bakıyorum ve anneme sesleniyorum anne uyan diye ama annem sesimi duymuyordu en son annemde uyanınca bende ağlamaya başlamıştım.

    Hikayelerim bunlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranormal bir şey yaşadım diyen ya büyük kurgucu ya olayları yanlış değerlendirdi yada büyük psikolojik sorunları var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wmbot kullanıcısına yanıt

    Asıl böyle bir yorum yaşayan kişinin aklından şüphe etmek gerekiyor. Konu sahibi bu konuyu tecrübeler paylaşılsın diye açmış, sizi geren şey ne oluyor tamamen? Konuyu mu beğenmedin, bakma konuya? Ya da yorum yazma? Amaç ne yani anlamıyorum gerçekten.

  • sizi geren şey ne oluyor tamamen? Yorumu mu beğenmedin, cevap verme bana görmezden gel, engelle geç. Ya da yorum yazma? Amaç ne yani anlamıyorum gerçekten.


    Diğer yandan milyonlarca insan bir şey yaşadım diyor fakat bir tane gerçek somut delil yok 21.yy da çok garip dimi. Aklı selim hiç bir bilim adamı, psikolog veya mantıklı bir insan paranormal zıvanalarına inanmaz. bir şey yaşandı oldu ben şunu yaşadım diyince olmuyor.

    Edit:ben cine, periye ve kendi kendine hareket eden neslelere inanmadım diye niye aklımdan şüphen oluyor? Olmasın ama çok akıl, fikir ve mantık gerekirse özel mesaj at sana ücretsiz koçluk yaparım ders bir her şeye inanma araştır doğruluğu kanıtlanan teyiti olan şeylere inan. Ha şayet ben yaşadım birinci ağızdan diyorsan söz sana psikolog olmadı yetmezse psikiyatrist masraflarının bir kısmını karşılarım insanlık ölmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmbot -- 8 Mayıs 2021; 13:49:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt

    cinler sizinle düğün yapmış denir ,fakat ne derece doğru bilmiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wmbot kullanıcısına yanıt

    Üstteki yazdığım iki olayı da geçmiş yıllarda yaşadım. Ama sadece ben yaşadığım için inanmayabilirsin zaten benim de amacım birilerini inandırmak değil ki? Size göre her böyle olay yaşayan insanın psikolojisi kötü oluyor sanırım? Düşünce sisteminiz garip gerçekten. ( Not: Dinlere inanmıyorum )

  • Olmayan bir şeyi gördüm diyen biri yalancıdır yada psikolojik bir sorunu vardır başka bir açıklaması var mı bunun?
    Bu başlıkta yazılan hiç bir hikayeyi okumadım ki ayrıca hem zaman kaybı hemde hikaye yaşını çoktan doldurdum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmbot -- 8 Mayıs 2021; 14:5:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Göbek atmayı da severler  

  • Saymakla bitmez. Sayısını bilmiyorum. Bana normal geliyor artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jhg56 J kullanıcısına yanıt
    Araştırdım thor, set, ra ve dünyayı boynuzu üzerinde taşıyan masallar da buldum. Peki hangi masallara inanmamız lazım sence? Neyse ben cahilim ve bir iddia attınız ortaya bu yüzden da araştırma sonuçları ve kanıtlarını bana atar mısınız? 3-5 masala inanıp bunu gerçek sanmak neyin nesi. Böyle bir çağda her tarafın kameralar VS dolu ve biri çıkıp bir şey gördüm bir şey hareket etti zırvalıkları ama hala tek bir kanıt yok. Gerçi seversiniz siz masal ve mitoloji. Bin yıl önce biraz daha güney de doğsa ateşe ve güneşe tapacak insanlarsınız onlar nasıl ölümüne şüphesiz öyle şeylere inandı taptı ve şuan mantıksız dediğiniz ne varsa yaptılar şuan da siz kafanızı böyle paranormal yalanları ile doldurun aman siz adam olmasınız kendimi yormaya gerek yok...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gece 4 gibi uyandım 2m havadaydım yatakdan yukarıya doğru çıkıyordum ulan dedim acaba uzaylılar beni yukarıya mı çekiyor meğersem cinsel penisim kalkmış 🤣

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.