|
Yaşadığınız veya tanıdığınızın yaşadığı veya bildiğiniz paranormal olay varsa lütfen anlatın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Yaşadığınız veya tanıdığınızın yaşadığı veya bildiğiniz paranormal olay varsa lütfen anlatın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
|
Asıl böyle bir yorum yaşayan kişinin aklından şüphe etmek gerekiyor. Konu sahibi bu konuyu tecrübeler paylaşılsın diye açmış, sizi geren şey ne oluyor tamamen? Konuyu mu beğenmedin, bakma konuya? Ya da yorum yazma? Amaç ne yani anlamıyorum gerçekten. |
|
Özet geçiyorum;
Okul gezisine gitmiş, ishalmiş, tanımadığı kızlarla muhabbet etmiş, bir kızı yanağından öpmüş, halay çekmiş. |
|
Ne okuttun abi bana ya yeter valla yeter
|
|
Olmayan bir şeyi gördüm diyen biri yalancıdır yada psikolojik bir sorunu vardır başka bir açıklaması var mı bunun?
Bu başlıkta yazılan hiç bir hikayeyi okumadım ki ayrıca hem zaman kaybı hemde hikaye yaşını çoktan doldurdum. |
|
Bu akşam yatağına bir cin salacağım görürsün sen cinlerle dalga geçmeyi haddini bileceksin |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evdeki cini elektrik supurgesine cektim. Komsudan odunc almistim geri verince komsu temizlerken carpilmis, saglik olsun artik. |
|
Erotik cin hikayemi okumak istersen buyur https://forum.donanimhaber.com/sizlere-cinsel-bir-animi-anlatmak-isterim--149006104 |
|
İnanmassan inanma allah allah adama bak |
|
|
Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter. Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-231A278D9 -- 6 Mayıs 2021; 19:20:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |