Şimdi Ara

Hiç mi sorunsuz telefon yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 gündür android piyasasında ki telefonları inceliyorum orta ve üst düzey cihazları, tam birine karar veriyorum almak için, pat diye sorun çıkıyor.

S4 almak istedim, batarya problemi ve bazı donmalar vesaire

LG G3 beat alayım dedim, media markta kendim test ettim laglı bir şekilde çalışıyor.

LG G3 32 gb alayım dedim, cihaz ısınıyor ve kullandığı 2k ekran yüzünden telefon donma problemleri yaşıyormuş.

Arkadaşlar, 4 sene desire hd ile custom rom yüzünden android ile uğraştım durdum, hatta bu yüzden gidip windows phone bile almayı düşündün ancak windows kullanan android severlerin pişmanlık mesajları yüzünden geri vazgeçtim.

Hangi telefonun anakonusuna girsem bir problem görüyorum, hatta telefon tavsiyesi isteyenlerin konularında biri bir model yazıyor, diğer hemen problemlerini sıralıyor.

Allah c.c rızası için 1250-1300 TL bandında bana hiç problem yaşatmayacak bir telefon önerebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 23 Aralık 2014; 2:00:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qx5

3-4 gündür android piyasasında ki telefonları inceliyorum orta ve üst düzey cihazları, tam birine karar veriyorum almak için, pat diye sorun çıkıyor.

LG G3 beat alayım dedim, media markta kendim test ettim laglı bir şekilde çalışıyor.

LG G3 32 gb alayım dedim, cihaz ısınıyor ve kullandığı 2k ekran yüzünden telefon donma problemleri yaşıyor.

Arkadaşlar, 4 sene desire hd ile custom rom yüzünden android ile uğraştım durdum, hatta bu yüzden gidip windows phone bile almayı düşündün ancak windows kullanan android severlerin pişmanlık mesajları yüzünden geri vazgeçtim.

Hangi telefonun anakonusuna girsem bir problem görüyorum, hatta telefon tavsiyesi isteyenlerin konularında biri bir model yazıyor, diğer hemen problemlerini sıralıyor.

Allah c.c rızası için 1250-1300 TL bandında bana hiç problem yaşatmayacak bir telefon önerebilir misiniz ?

xperia z1 veya z2 tavsiye ederim.

• qx5 kullanıcısına yanıt
    sıfır 5c yada 2.el temiz 5s bul o zaman.

her android telefonda bi süre sonra yine rom stock arayacaksın yapmak zorunda kalacaksın

İstanbul Üniversitesi 2011
  • İstisnasız bütün markaların sorunlu telefonlarını bulabilirsin iphone de dahil. O yüzden kafanı yorma beğendiğini al kullanmaya bak. Bence Z2 al onda da sıkıntı yaşayanlar var ama dediğim gibi bütün telefonlarda sorun yaşayan insanlar illa ki olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

3-4 gündür android piyasasında ki telefonları inceliyorum orta ve üst düzey cihazları, tam birine karar veriyorum almak için, pat diye sorun çıkıyor.

LG G3 32 gb alayım dedim, cihaz ısınıyor ve kullandığı 2k ekran yüzünden telefon donma problemleri yaşıyor.

Avea LG L Bello.

Konu açtım aratırsan bulursun 1300 tl vermeye gerek yok. Seviceğinden eminim. Konuyu düzenlicem şimdi ana konu gibi bişey olsun diye

O telefonuda inceledim, maalesef ekran kalitesinden dolayı almak istemedim. Daha iyi ekranı olan G3 Beat'i almak istedim ancak dediğim gibi media markt'ta ki cihaz laglı çalıyordu.

Z2'yi inceledim, şu an note 3'ü inceliyorum.

• Android den sogudugum ve her telefonda canimi sıkan eksikler sorunlar olduğu icin iphone 5s oneririm hatta durum varsa 6 derim. Rahatligi kolay kullanimi custom rom ram dolma serdi arka plan uygulamalala savasma dwrdi cart curt derdi olmayisi itiyor beni artik iphone a.

Pil konusu, 5S'in küçük ekranı, yeni çıkan 6'nın ekranının çok çabuk kırılma durumu, standart dışı donanım ve aksesuarları (microusb, otg) gerçek multi tasking olmayışı, 4 sene android kullandım bundan sonra iphone'a geçemem. Evde ki ipad air bile bazen sinir ediyor beni. Bir karış hdmi kabloya bile 120 küsür tl para istiyor. Bir tane 2 metrelik ios 8 ile çalışan yan sanayi şarj kablosu bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 23 Aralık 2014; 2:17:19 >
  • Sn qx5 ;
    Dünyada hirbir şeyi mükemmel bulabilmen , yapabilmen , düşünebilmen mümkün değil. Siz kendinizden pay biçin sizin 1 dk nız öbür dk nıza uyuyormu ? Bugün turp gibi iken yarın hasta olabilirsiniz . Bir işi çok iyi yaparken başka işi kötü yapabilirsiniz . Telefonlarda neticede kul yapısı muhakkak + veya - si olabiliyor. Eğer böyle istemiyorsanız ya hiç telefon almayın veya değişik markalardan birer tane alın herbir amaç için uygun telefon kullanabilirsiniz . Saygılar.

Ben mükemmel telefonu aramıyorum, sorun çıkarmayacak, uğraştırmayacak bir telefon arıyorum. Daha önce kullandığım telefondan dolayı android işletim sisteminin yüksek donanım gerektirdiğini bildiğim için orta düzey telefonları direk geçiyorum. Üst düzey telefon alayım ha çok çok pahalı da olsun istemiyorum (note 4 gibi) bu yüzden fiyat/performans ürünü bir şey arıyorum.

Sanmayın ki oyun falan oynuyorum telefonda, öyle bir durumda söz konusu değil ancak, önce ki cihazımda donma takılma sorunu yaşadığım için cihazı kullanırken seri kullanmak istiyorum. Örnek vermek gerekirse şu an ssd li bir laptop kullanıyorum, ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.

Aradığım işletim sistemi stabilite ve hız ve bununda ios olduğunu biliyorum ancak bu işletim sistemi benim kullanım alışkanlıklarıma uymuyor ve daha bir çok isteklerime(yukarda sıraladım)

Tek istediğim güncel teknolojiler barındıran ve alıp geldikten sonra beni custom rom ile ya da teknik servisle uğraştırmayacak bilinen ortaya çıkmış kronik sorunları olmayan bir cihaz. Dün arkadaşımın biri bedelli için S4'ünü satıyordu, cihaz 3. el olduğundan , telefon nedir , piyasası nedir bilmediğimden almak istemedim, sonra gelip internetten araştırdım ki batarya şişme problemini okudum ve daha bir çok olumsuz yorum.

Tekrara düşüceğim ancak yukarda ki arkadaş gibi g3 alayım dedim 32 gb, ancak kullandığı ekrandan dolayı cihaz sıkıntı yaşıyormuş, bakın kendisi de memnun olmadığını belirtiyor.

Şuraya geleceğim, kimisi 300-400 liralık bir tane çin markası telefon alıyor sıkıntısız kullanıyor kimisi de bir ton para verip sorunlarla custom romlar ile boğuşuyor. Bende usandığım için sorunlarla, custom romlar ile uğraşmak istemiyorum.

• Z3 compact ya da note 3 n9005 bakabilirsin.

• Bende g3 beat var menu geçişlerinde en ufak donma yok heralde arkada uygulamar açık kaldığından kasma yapmış olabilir. Yağ gibi işletim sistemi var maşallah pc yi kullanmıyorum artık desem yeridir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben mükemmel telefonu aramıyorum, sorun çıkarmayacak, uğraştırmayacak bir telefon arıyorum. Daha önce kullandığım telefondan dolayı android işletim sisteminin yüksek donanım gerektirdiğini bildiğim için orta düzey telefonları direk geçiyorum. Üst düzey telefon alayım ha çok çok pahalı da olsun istemiyorum (note 4 gibi) bu yüzden fiyat/performans ürünü bir şey arıyorum.

Sanmayın ki oyun falan oynuyorum telefonda, öyle bir durumda söz konusu değil ancak, önce ki cihazımda donma takılma sorunu yaşadığım için cihazı kullanırken seri kullanmak istiyorum. Örnek vermek gerekirse şu an ssd li bir laptop kullanıyorum, ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.

Aradığım işletim sistemi stabilite ve hız ve bununda ios olduğunu biliyorum ancak bu işletim sistemi benim kullanım alışkanlıklarıma uymuyor ve daha bir çok isteklerime(yukarda sıraladım)

Tek istediğim güncel teknolojiler barındıran ve alıp geldikten sonra beni custom rom ile ya da teknik servisle uğraştırmayacak bilinen ortaya çıkmış kronik sorunları olmayan bir cihaz. Dün arkadaşımın biri bedelli için S4'ünü satıyordu, cihaz 3. el olduğundan , telefon nedir , piyasası nedir bilmediğimden almak istemedim, sonra gelip internetten araştırdım ki batarya şişme problemini okudum ve daha bir çok olumsuz yorum.

Tekrara düşüceğim ancak yukarda ki arkadaş gibi g3 alayım dedim 32 gb, ancak kullandığı ekrandan dolayı cihaz sıkıntı yaşıyormuş, bakın kendisi de memnun olmadığını belirtiyor.

Şuraya geleceğim, kimisi 300-400 liralık bir tane çin markası telefon alıyor sıkıntısız kullanıyor kimisi de bir ton para verip sorunlarla custom romlar ile boğuşuyor. Bende usandığım için sorunlarla, custom romlar ile uğraşmak istemiyorum.

Hocam bence sen nexuslara ve htc lere bak onlar androidin en stabilleri.one m8 öneririm.

• S4 batarya problemi var diyolar anlamiyorum nerde ne problem var? Wifi+muzik+oyun+sosyal uygulamalari ile 1.5-2 gunu cikariyorum.
    Kullandığım icin ovuyo gibi gorunuyo ama elimden okadar cok tel gecti ki en iyi batarya yo 9700 ve s4 den aldim kullandiklarimdan.

Batarya problemi şarjın uzun gitmemesi anlamında değil orijinal bataryası şişip serviste değiştirenler olmuş. Ayrıca S4 ' ün ana konusuna baktığında yine millet harıl harıl custom peşinde koşuyor. İşte ben bunu istemiyorum artık. Stok rom ile beni memnun edecek bir cihaz arıyorum.

S4 için örnek bir konu, kişi sebeplerini belirterek satıyor:
    http://forum.donanimhaber.com/m_100771962/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 23 Aralık 2014; 18:33:21 >

Batarya problemi şarjın uzun gitmemesi anlamında değil orijinal bataryası şişip serviste değiştirenler olmuş. Ayrıca S4 ' ün ana konusuna baktığında yine millet harıl harıl custom peşinde koşuyor. İşte ben bunu istemiyorum artık. Stok rom ile beni memnun edecek bir cihaz arıyorum.

S4 için örnek bir konu, kişi sebeplerini belirterek satıyor:
    http://forum.donanimhaber.com/m_100771962/tm.htm

Yok hocam patlamam birazda sizin konuya denk geldiği için böyle oldu kusura bakmayın :)
    Forumlarda genelde S4 şarjı kısa vs. diye okuyunca öyle sandım.
    Genel olarak gariptir o kadar telefonu kurcalayan eden adamım ama donmaları vs. yaşamadım belki de üretilen parti farklılığından olabilir.
    Şuan kullandığım custom romu görsellik için kullanıyorum.

• S4 Piayasaya ilk çıktığı zaman batarya şişme sorunu evet yaşandı Samsungta bunu kabul ederek ücretsiz değişim uygulaması koymuştu fakat bu sorunun üzerinden baya bir zaman geçti,şuan ki cihazlarda öyle bir durum yok.Rom konusundada şuan Türkiye romu en stabil ve batarya performansı açısından en iyi rom olarak söylenmekte.bkz DH S4 topiği.
    S4 kullanıcısı olarak tavsiye ederim fakat bütçe uygunsa S5 almkata fayda var pil performansı olarak şuan en iyi android cihaz denilebilir.
    custom rom lar artık eskisi kadar rağbet görmeyecek kanısındayım zira samsung knox uygulamasıyla bir çok kullanıcıları stock rom lara mahkum etme çabasında,ha stock romlarda o kadar kötü değil artık fakat cihazdan cihazada farklılıklar göstermeside ayrı bir dert.
    Özetle kardeş S4 kötü bir tercih olmaz,2 gb ram avantajını halen daha koruyor,kaldıki android 5 güncellemesi alacak olmasıda cihazı 1-2 sene daha çok rahat kullanılabilir hale getirecektir.Ama dediğim gibi tavisyem pil performansı ve stabilite açısından s5 olacaktır

• Serilik stabillik önemliyse Nexus 5 tek geçerim sorunu yok mu dersen var pili pek iyi değil ama benim için bir sorun teşkil etmiyor günü çıkarıyorum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.