Metin2 Singleplayer / Coop (SUNUCU OLMADAN)
Merhaba arkadaşlar,
Sizlere bugün Metin2 Singleplayer projesini tanıtacağım. Proje bana ait değildir
Projede başlıca yenilikler:
-Baştan tasarlanmış yepyeni bir ana menü
-Yerel kayıt sistemi (birden fazla kayıt slotu)
-Yeni Oyun / Oyunu Yükle seçenekleri
-Modernleştirilmiş kullanıcı arayüzü
-Tek oyunculu deneyime özel oyun sistemleri
Bu projeyi farklı kılan nedir?
Klasik Metin2 sunucularının aksine, bu proje tamamen çevrimdışı (offline) oynanabilecek şekilde geliştiriliyor.
Bu nedenle:
-Sunucu kaydı gerekmiyor
-Hesap oluşturma zorunluluğu bulunmuyor
-Harici bir sunucuya bağlantı gerekmiyor
-PvP odaklı bir oynanış sunmuyor
Bunun yerine oyun şu unsurlara odaklanıyor:
-PvE odaklı karakter gelişimi
-Keşif
-Boss savaşları
-Tek başına tamamlanabilen zindanlar
-Hikâye ve macera odaklı bir deneyim
Proje sayesinde internet olmadan direkt .exe üzerinden Metin2’yi Singleplayer olarak deneyimleyebilirsiniz. Geleneksel Metin2 oynanışı değil, tek kişilik hikaye-rpg olarak oyun yeniden düzenlendi. Dilerseniz ücretsiz bir şekilde 8 kişiye kadar arkadaşlarınızla herhangi bir kayıt olma, server olmadan oynayabilirsiniz. Her şey bilgisayarınızda local olarak oluyor. Projenin geliştiricisi gelecekte Premium ile oyuncu sayısını 64 kişiye kadar çıkartacağını belirtti.
Oyun tamamen ÜCRETSİZ. Projeyi desteklemesi için ücretli içerikler olacak, ancak bunlar p2w olmayacak;
Örneğin:
-Yeni bölgeler ve haritalar
-Ek hikayeler
-Yeni zindanlar ve bosslar
-Yeni sınıflar ve oynanış içerikleri
-Kozmetikler
Dün akşam oyun kapalı beta testine geçti, Discord’dan yazmanız halinde direkt Kapalı Beta’ya katılıp bu projeyi deneyimleyebilirsiniz
Discord kanalına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
Web sitesi: Metin II Singleplayer | Story-Driven RPG & Optional Co-op
hobilerin - oyunların artık sarmaması (YAŞLANIYOR MUYUZ?)
Neden bilmiyorum ama şuan yeni çıkan oyunlar 1-2 gün sonra aşırı sıkmaya başlıyor beyler..
30 yaşına gireceğim bu yıl. Oynadığım oyun diyelim sardı, 5 gün giremiyorum diyelim. Tekrar girince ekrana boş boş bakıyorum ''ne yapıyorduk olom en son'' diye.
Mmorpg deniyorum abi zaman zaten kısıtlı bunu öğrenene kadar gideyim Metin2 atayım çıkayım diyorum ya. :D
La bir diziye başlıyorum zorla zorla lgbt karakterleri yedirmeye çalışmışlar. HEPSİNDE BİR LGBT MUHABBETİ. Benim umurumda değil ne savunuyorum ne karışıyorum dediğim gibi insanların özel yaşantısı UMURUMDA değil ama tam konu iyi ileriyor zank diye konunun ortasına lgbt sokmak yakışmıyor sıkıyor.
Abi lanet olsun 1 yıldır PC'yi açınca ekrana boş boş bakıp kapatıyordum. Gece ansızın DarkOrbit aklıma geldi en son 2012 gibi oynamıştım. Reddit'te gezerken 2008 tarzı sunucu açılmış bende görünce deneyeyim dedim şimdi çıkamıyorum oyundan.
Niye 2008'de çıkan oyun bana daha çok keyif veriyor beyler? Nostalji, anı diyebilirsiniz ama beyler ben bir çıkıyordum oyundan aylar sonra oyuna giriyordum. Oyunu bilen varsa şöyle diyeyim 2-4 haritasından öteye gitmedim hiç.
Şimdi müptelası oldum. O aradığım PVP, farm yapma, muhabbet-sohbet, chill chill takılma, kompleks olmayan oyunu buldum o da 2008'de çıkan bir oyun..
Hep beraber oynayabileceğimiz sunucu var mı
Var mı beyler böyle bir sunucu? En son telefonda Royale2 oynuyordum şimdi Akademi sunucusu açılıyormuş 10 Nisanda
Airpods Max Kullananlar
Beyler son zamanlarda özellikle çalıştığım yerin çevresinde sürekli bu kulaklığı kullananları görüyorum. Geçen hazır Apple Store var dedim bir deneyeyim. Gürültü engelleme özelliği falan çok hoş ve başarılıda YouTube'dan (Uygulama test telefonunda yoktu) müzik açınca pek böyle aldırtacak bir şey hissetmedim acaba bende mi sıkıntı var?
Müzikleri sadece YouTube Premium'dan dinliyorum Spotify falan kullanmıyorum aradığım müzikleri bulamamamdan ötürü..
Şimdi ben diyelim bu cihazı aldım. Dediğim gibi YouTube + PC için kullanıcam. YouTube'da bu cihazı kullanıpta memnun kalan var mı?
Yoksa insanlar sadece hava atmak için mi alıyor bir yol gösterin.
Çok bir fark yoksa böyle tarz olsun diyede almak istemem.
Razer Basilisk V3 vs Logitech G502 Hero
Konuda başlığında da belirttiğim gibi arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?
G502'yi deneme fırsatım oldu sol ve sağ click tuşları basma süresinde ki hız hoşuma gitti. Elime de tam oturdu. Razer'i maalesef deneyemedim.
Rekabetçi FPS oyunları için iki model arasında kaldım.
EXCEL SAYILARI EŞLEŞTİRME
Merhaba şimdi 2 farklı tablonun içinde sayılar var. Mesela A tablosunda 545 var, B'de de 545var. Bu tip 2 farklı tabloda ki aynı sayıları aynı renk olacak şekilde nasıl eşleştirebilirim?
Age of Magis (Oldschool) LEŞ SUNUCU
Irkçılık olduğundan chatin ve GM kadrosunun içinden geçilmiş olup, bütün itemler fakire fukaraya verilmiştir.
Konu silinsin.
2 Gün Aralıkla Dişim Kırıldı (Kaplama Tutar mı?)
Beyler malumunuz patlamış mısırın diplerinde bazen patlamamış olanlar olabiliyor yerken denk geldi ve küt diye azıcık dişi kırdım. İş güç yüzünden dişçiye gidemedim ve diş hemen çürümüş. Keşke hemen gitseymişim ama olan oldu şimdi sorun şu dişçi, dişi oyup kanal tedavisi ve geçici dolgu yaptı. 2. gün geçici dolgu düştü. Hemen dişçiye erken randevu aldım ve kanal tedavisi yapıp tekrar geçici dolgu yaptı. Ekmek yerken yanlışıkla o dişe denk geldi ve dişin bir parçası kırıldı. Tekrar randevu aldım ama saatlerde yanlış anlaşılma olmuş randevu işi yattı. Ertesi gün sabah tekrar dişin diğer tarafı kırıldı. Yani dişin 3/2’si gitti.
Şimdi bu dişe kaplama olur mu? Yoksa direkt çektirmem mi gerekiyor? Tecrübeli arkadaşlar konuya ışık tutarsa sevinirim.

Uçağı Kaçırıyordum (Havaalanı Maceram)
Bugün tarihli İstanbul’dan Antalya’a saat 07:00 uçağı ile yolculuk edecektim. Saat 06:00 gibi havaalanına geldim. HES kodu, valiz kontrol falan derken check in yaptırdım sonra bilette yazan perona doğru gitmek istediğimde iç hatlar tarafında ki güvenlik beni almadı bana üzgünüz beyfendi sizi alamayız dediler. Bende ne alaka ya niye diye sorduğumda 45 dk kala uçağa almıyoruz dediler. Bende siz uçağın görevilisi misiniz ne alaka alamam siz mi karar veriyorsunuz deyince tartışma çıktı. Beyfendi valizinizi açar mısınız deyince bende kayış koptu arbede yaşandı. Sonra mecbur valizi açtım kontrolleri yaptılar sonra valizi kapattım. Hala alamayız diyorlardı. Bende siz beni oyaladınız sizi dava edeceğim belki uçağa yetişebilirdim deyince check in yaptığım yere gittim durumu bildirdim. Orada ki bayan bana olur mu öyle şey ben üstüme konuyu bildireceğim dedi. Sağolsunlar bana yardımcı oldular uçağa binebildim. İşin garip yanı benim koltuğum koridor kısmı olması gerekirken beni uçağın orta kapısında ki yere oturtturdular. Ben biraz bundan işkillenmiştim sonra dert etmedim. Bana eğer ki acil durum olursa uçağın kapısını açma sorumluluğunu kabul ediyor muyum diye sordular bende kabul ettim. Neyse uçak kalkalı 25 dk falan oldu bir tane hostes geldi kucağıma çanta gibi bir şey verdi. Bu ne dedim. O da biraz sonra anlarsın dedi ve uçağın kapısını açıp beni aşağıya attı havada anıra anıra bağırırken mükemmel soğuk kanlığımı bozmayıp kucağımda olan çantanın paraşüt olduğunu anladım ve hemen giyip burnum bile kanamadan bir adaya düştüm. Meğersem uçak Antalya’ya gitmiyormuş başka bir yere gidiyormuş bunu adaya düşerken anladım. Tahminimce Yünan adalarının birindeyim derken 2 kişi gördüm ve burası neresi dedim. Onlarda burası Zebani adası dediler ve beni 2 tane palmiye ağacının arasına bağlayıp bana işkence ettiler. Yardım edin bu adadan nasıl kurtulabilirim?
Temsilidir.
Son Giriş: 4 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.628
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 598)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.338 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0