Binbaşı
10 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 184 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Herkese iyi forumlar,
Ipad'imi yükseltmek istiyorum. Ancak içinde bir kaç oyun var ve bunlarla olan ilerlememi kaybetmek istemiyorum. Normalde oyunların facebook backup'ı oluyor ama 2 oyunda bu backuplama sistemi çalışmıyor. Oyunun destek ekibiyle iletişime geçmeme rağmen bir çözüm bulamadık. 3-4 senelik bir ilerleme mevcut. Bu yüzden riske atmak da istemiyorum. İnternette araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. Itunes ile yedekleme yaptığımda oyun ilerlemelerim kaydediliyor mu? Yeni ipad aldığımda bu yedeklemeler ile kurulum yaptığımda oyunların ilerlemeleri geri gelir mi? Bu konuda bilgi verebilecek var mı?
Şimdiden teşekkür ederim,
İyi çalışmalar
Herkese iyi günler;
Ekran kartı 1050 veya üzeri olan bir ultrabook arıyorum. Araştırma yaparken msi'ın bu modelini gördüm ve özellikle 16 saat'e kadar batarya performansı vaad etmesi beni gerçekten cezbetti. Ayrıca özel bir teknolojiyle sessiz çalıştığını da iddia ediyor. Şu an macbook air kullanıyorum taşınabilir bilgisayar olarak ve çok memnunum. Hem batarya performansı hem sessiz çalışması, ısınmaması ve donanımından beklenmeyecek bir performansla çalışmasıyla hoşuma gitti. Ancak ne yazık ki yeni ihtiyaçlarım macbook serisinin hiçbiri ile uyuşmuyor. Bu yüzden linux yükleyebileceğim sağlam ama aynı zamanda taşınabilir bir bilgisayar arayışı içerisindeyim.
Daha çok kod yazmak için kullanacağım bilgisayarı. Oyun oynamayı düşünmüyorum. Şu an bir msi laptop'Um var. Yanlış hatırlamıyorsam GE60 serisiydi. Eski olmasına rağmen performansından çok memnunum. Ancak kasa kalitesi, ufak tefek kronik problemler beni msi almadan önce düşündürüyor. Piyasaki diğer markalara da temkinliyim. Etrafımda asus, lenovo markalarının üst seviye donanımlı olan modellerinde bile kronik hatalar görüyorum. Bu durum kullandığım hiçbir apple ürününde başıma gelmedi. Kalite olarak apple benim için bir adım önde ama ne yazık ki ihtiyaçlarımı karşılamıyor artık. MSI sizce yeni modellerinde başarılı mı? Kronik hatalarda durumu nedir?
Eğer MSI PS63 kullanan arkadaşlar var ise onlara şu soruları sormak istiyorum?
1- Batarya performansı normal kullanımda nasıl? 16 saat beklemiyorum ama hafif yük altında 10 saat'i görmek isterim
2- Kasa kalitesi nasıl? Güven veriyor mu? Sorun çıkartacak gibi mi?
3- Normal yük altında (internetten video izleme gibi) fan çalışma durumu nasıl? İddia ettiği gibi sessiz çalışabiliyor mu?
4- Klavye kalitesi nasıl? Tuşların basışı tatmin edici mi? Yeterince basma mesafesi var mı?
5- Genel olarak problemleri nelerdir?

Son olarak msi'ın herhangi bir ultrabook modelini kullanan arkadaşlar var ise yukardaki soruları kendi modellerine göre yanıtlayabilirler mi?

Teşekkür ederim, iyi forumlar.
Arkadaşlar herkese iyi günler.
Televizyon çoğunlukla gündüz vakti güneş ışığının yoğun olduğu zamanlarda kullanılacak. Acaba aşağıdaki modellerden hangisi yoğun güneş ışığında daha ii performans verir?
LG 43UH610V
Philips 43 pus6101

Önerebileceğiniz başka markalar var mı?

Teşekkürler.
LG televizyonun ankartı arızalandı. Başlıkta bhasettiğim (EAX61531909(2)) anakart modelinden almayı düşünüyorum ama nerden alınır, internette hangi siteler güvenilir ve uygun fiyat verir bilmiyorum. Alırken dikkat edilmesi gereken şeyler var mı?
Bu konuda yardımcı olursanız çok makbule geçer.
Şimdiden teşekkür ederim, kolay gelsin.
Arkadaşlar bilgisayarımda 2 farklı harddisk var. Birisinde windows 7 yüklü durumdaydı (UEFI şeklinde kurulmamıştı). Daha sonra diğerine windows 10 kurdum. (UEFI olacak şekilde). Ancak bu sefer windows 7 olana erişemiyorum. Sonradan kurduğum windows 10'un kurulu olduğu harddisk "C" etiketi ile görülürken windows 7 kurulu olan harddisk "D" olarak görülmeye başlamış. Acaba diğer windows'a geçme şansım var mı?
Arkadaşlar iyi günler. 3 yıl önce aldığım GE60 0ND bilgisayarıma ram takviyesi yapmak istiyorum. Şu an üzerinde 8gb ram var. Acaba maksimum kaça kadar çıkabilirim? Ayrıca desteklediği maksimum ram frekansını bilen deneyen var mı? 32gb ram takviyesi yapmak istiyorum. Maksimum kaç mhz olabilirse ona yükselteceğim.
Bilgisi deneyimi olan var ise bilgilerini paylaşırsa çok makbule geçer.
Herkese iyi akşamlar, kolay gelsin
Herkese iyi günler.
4 gündür Z5 compact kullanıcısıyım. Iısnma haricinde de telefondan çok memnunum. Şarjıda oldukça iyi gidiyor. Yalnız ufak bir sorum olacak. Telefon çok hızlı şarj oluyor. Nerdeyse 1.5 2 saatte %20'den %100'e çıkıyor. Telefonda da hızlı şarj özelliği olduğundan acaba hızlı şarj mı açık diye düşündüm. Sürekli hızlı şarj ile şarj etmek batarya ömrünü olumsuz etkildeğini duymuştum. Acaba bu ayar açılıp kapanabiliyor mu? Abimin Note 4'ünde böyle bir ayar var acaba bu telefonda da var mı?
Başlıkta belirttiğim mouse'u 1 yılı aşkın süredir kullanıyordum. Geçen bilgisayarı anneme vermiştim ve aldığımda çok ciddi bir problemle karşılaştım. Mause doğru düzgün çalışmıyor. Sorunu tarif etmeye çalışırsam;
Mause'un tüm ışıkları belirli bir periyotta yanıp sönüyor. Bu mause hareket etmezken oluyor. Yani şöyle ki; diyelim mause hareket ettirdim. Daha sonra durdurdum hemen ışıkları yanıp sönüyor. Sonra tekrardan hareket ettireceğim ilk zaman tekliyor sonra harekete başlıyor. İlk basışımı algılamıyor sonra basınca algılıyor. Bunun gibi değişik sıkıntılar çıkartıyor.
Bloody v5 programı ile mause bağlanabiliyorum. Core'u değiştiriyorum, ilk 5-10sn sorunsuz çalışıyor sonra tekrardan teklemeye, donmaya, basmamaya başlıyor.
Mause'Un use manual'ini de bulamadım. Acaba bu sorunu başka yaşayan var mı?
Herkese iyi günler. 2. el dizel otomobil bakıyorum. Genelde baktığım modeller Fiesta, Punto, Corsa. Bütçem dolayısı ile (max 24000) düşük km'li çok temiz araç bulamıyorum. Yüksek kmli olması direk kötü olduğu anlamına gelmesede iyi kontrol ettirilmesi gerek diye düşünüyorum.
Ancak arabadan fazla anlamıyorum. Pek bi çevremde yok bu konuda. Gözüme kestirdiğim araçları götürebileceğim, güvenilir, dizel motordan anlayan usta arıyorum Ankara civarında.
Aslında sadece motor değil. Bana büyük masraf çıkartabilecek herşeyi bakabilecek bir usta lazım.
Bu konuda önerebileceğiniz birileri var mı?
Herkese ii forumlar, hayırlı bayramlar.
İkinci el fiesta almayı düşünüyorum. Ancak bütçem çok fazla deil. Temiz araba bulmam çok güç. O yüzden hafif hasarlı araçlara bakıyorum. Bir tane buldum. Kaput, ön tampon ve sol ön çamurluk değişmiş. Başka bir sıkıntısı yok. Fiyatıda uygun sayılabilir. Kazanın fotosunu ekte gönderiyorum. Sizce alınabilecek bir araç mı? Ustaya filan götüreceğim ancak ondan önce bir fikir almak istedim.

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.792
İkinci El Bölümü Mesajları: 54
Konularının görüntülenme sayısı: 392.770 (Bu ay: 679)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.