Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.551
Cevap
75
Favori
339.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • selamun aleyküm aracıma oem android multimedya aldım aracım Fluence Elektrikli ve tomtom navigasyon var soketlerle hiç oynamadan taktım teyp çalışmıyor bağlantılarına bağtığımda ACC girişine hiç birşey denk gelmiyor harici 12v verip çalıştırdım fakat bu sefer de kontak elektriğini bulamıyorum


    teybi çalıştırdığımda ise multimedya kontrol çalışmıyor joystik var oda çalışmıyor canbus görevini yapmıyor yardımcı olabilirmisiniz.






  • Merhaba benim w123 kasa 80 model Mercedes'im var buna ses sistemi kurmak istiyorum. İnternetten birkaç gündür araştırıyorum kafam iyice karman çorman oldu. Müzikten beklentim sesleri temiz versin. Klasik müzik dinlerken tüm çalgıları duyabileyim. Yüksek ses takıntım yok. Arabanın içinde çalsın dışarının dinlemesine gerek yok. Teyp dahil hiçbir şeyim yok. Bu arabadan anlayan öneri yapabilecek kimse var mı? Yardımcı olun lütfen.

  • merhaba!

    Aracıma aldığım multimedya navigasyon cihazım soğuk havalarda geç açılıyor 15-20 dkika sürdükten sonra araç iyice ısınınca açılıyor ve tamamen sıfırdan açılıyor. Bağlantıyı yanlış takmış olmalarından şüpheliyim çünkü arac ilk taktığında aracı stop ettiğim zaman teyp kapanmıyordu, geri dönüp düzelttirdim. Hatta araba cam ayna kumandaları da çalışmamıştı sigortalarını değiştirince onlarda düzeldi. Daha sonraları bir iki şeyin farkına daha varmıştım, ayarlamış olduğum radyo frekansları uzun süre araç çalışmayınca sıfırlanıyor ve de sağ ön koltuk emniyet kemeri uyarı göstergesi ve sesi de hiç yok. Canbus takılı değil sipariş verdim takınca belki düzelir ama eğer bu soğukta açılmama olayı canbusu da etkisiz bırakırsa diye sorunun kaynağını sormak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim.

    Teşekkürler

  • Soğuk havalarda açılmama problemini rus 4pda forumlarında görmüştüm. Galiba kapasitör değişimi yapıyorlardı. Fakat yeni cihazda olmaması lazım. Canbus olmadan zaten bu cihazların özelliklerinden tam olarak yararlanmak mümkün değil.

  • IMarcuSI kullanıcısına yanıt

    Selamlar aldığım otomobilde bu multimedya nınn aynısı var, acaba bunun şifreleri hakkında bir bilginiz varmı, bçvarsa rica etsem paylaşabilir misiniz, yada buradan bilen forumdaşlar varsa bilgilerini esirfemexseler sevinirim 🙏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Multimedia Dünyası firmasının kendi getirmiş olduğu Mynavin 6GB Ram 64 GB HDD modelli cihazı kullanıyorum.

    Cihazdan memnunum ancak ana ekranda işaretlediğim kısımları Youtube veya Spotyfy olarak nasıl değiştirebilirim.

    Bunun için tema mı geliştirmek gerekli nasıl yapılıyor

    Bilgilendirebilecek arkadaş olursa çok memnun olurum


  • Selam
    Android multimedia olan bir cihazda bluetooth ile başka bir cihaza bağlanmak istediğimde örneğin obd cihazı şifre girmem gerekiyor ama şifre ekranı çıkmadan pin hatalı diye uyarı verip eşleşmiyor. Tam tersi başka bir cihaz benim cihaza pin olmasına rağmen pin girmeden bağlanabiliyor. Bunu nasıl çözebilirim. Pin girme ekranı çıkmıyor. Başkası bağlanırkende benim cihazdaki pini girmesini sağlamıyor. Multimedia bluetooth güvenlik pin girme ekranı yada pin şifresini girerek başkalarının bağlanmasını nasıl aktif edebilir ayarlarda böyle bir seçenek yok. Sistem dosyalarındanmı ayarlanabilir yoksa bluetooth cihazının böyle bir özelliğimi yok. Birde geri vites kamerasındaki klavuz çizgilerinin açısını değiştirebiliyormuyuz kamera yüksekliğine göre klavuz çizgiler anlamsız kalıyor teşekkürler
    @skrlllex



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fhryldrm -- 12 Mart 2024; 23:38:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba


    2015 model clio 4 icon aracıma kaliteli ve sorunsuz android multimedya taktırmak istiyorum. önerebileceğiniz marka var mı acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y1LD1R1M -- 20 Mart 2024; 10:38:16 >
  • Merhabalar bunu güncellemek istiyorum hangi firmwareyi yükleyebilirim

  • Merhabalar astra j kasa aracımda aliexpress ten aldığım tesla ekranda müzikçalar ve ön kamera çalışmaz olduğundan, aracımı bu işlerden anlıyan birine götürdüm. O da farika ayarlarına döndürdü cihazı. Müzikçalar ve ön ka era normale döndü ancak Android auto çalışmaz oldu. Bluetooth bağlantı yapılıyor ekranla ancak Phone link app yazan yere Android auto seçeneği gelmiyor. Google play store dan kaldırıp tekrar yüklemek istedim ancak tamamen kaldırmıyor güncellemeyi kaldırıyor. Dosya yöneticisi de de Android auto apk görünmüyor. Play store den görülüyor ancak cihazda yüklü yor güncelle seçeneği aktif oluyor güncelliyorsunuz yine olmuyor. Daha önce başına gelen ya da fikri olan varmı acaba. Android auto yu tekrar nasıl çalıştırabilirim araçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fimex multimedya için hem geliştirici ayarları şifresi hem de sistem ayarları şifresi 3737

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.