Merhaba bir tesisat yaptırdım. İstediğim şey yüksek ses değil net ve güzel (tok ve detaylı) ses almaktı. 2 takım midrange (alphasonic hi-fi ve cadence marka qm64 model) , 1 tane 30 luk subwoofer Avx (Av-w12s 30cm) , 1 tane amfi taktılar (nakamichi marka 75.4)
Hem subwoofer ın markası içime sinmedi hem de ses çok tiz geliyor bana. Bassı açarsam ses pörtlüyor gibi, bası kısınca tizden kafa şişiriyor. Amfine ayar yapıcam falan dedi ama güvenimi kaybettim. 20cm lik cadence in subwooferını takacaktı ama verim alamadım avx 30 luk taktım dedi. Sizce 2 takım midrange ile hata mı yaptım? Bir de cadence in 20cm bassıyla değişirsem basslar tok ses verir mi bozmadan. Çok büyük olmadığı için bass ı yüksek tutar tizleri dengelerim diye düşündüm.
Bununla ilgili ne önerirsiniz? Fikirlerinize ihtiyacım var.
megane 2 hb için hoparlör tavsiyesi
Merhaba, aracın kendi hoparlörlerinde ses kötü değil ama iyi de değil. Android multimedya teyp taktım. ses 20 lerdeyken fena değil ama 25 lere gelince kalite düşüyor (kendi teybinde de böyleydi). Temiz, kaliteli ses ve ortalama bass alabilmek için bütçeyi uçurmadan ne yapabilirim? hangi marka hangi hoparlörü takabilirim?
Çok yüksek ses ve çok güçlü bir bass ihtiyacım yok (olsa iyi olur ama) önceliğim sesi temiz ve kaliteli şekilde alabilmek.
Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
eski konulara baktım ama ürünler güncel değil maalesef.
Philips 50pus7303 - 55pus7303 kullanıcıları
|
iomega screenplay kumanda sorunu
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.037 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri