Şimdi Ara

Herkes GSStorelara (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şaka tabi :) inşallah bir daha ki ay alırsın :))
  • Yarın bende Bursa GSStore'a uğrayıp 3-5 bişeyler bakayım öğrenci işi :)
  • Geçen sezonun sarı formasından aldım sezon sonu yada yeni formalar geldiğinde birde yeni forma almayı düşünüyorum, aslantepe deki o baskıcı çocuğada uyuz oldum baştan sağmak için elinden geleni yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Geçen sezonun sarı formasından aldım sezon sonu yada yeni formalar geldiğinde birde yeni forma almayı düşünüyorum, aslantepe deki o baskıcı çocuğada uyuz oldum baştan sağmak için elinden geleni yapıyor.

Kardeşim Nurettin Bey'e mail atın veya şikayet edin öyle Galatasaray'a yakışmayan kişileri...
  • GS-Store'da forma yoktu bedenler hep xl diğerleri bitmiş mağazadakiler bana Ankara'da diğer mğazalardada kalmadığı ama gittim Nike mağazasında her beden 3 formadan vardım aldım bir tane parçalı yarin ismi yazdırmaya gidicem (nike'tan alanlar nike'te ücretsiz isim ve numara yazdırabiliyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Bazen store'daki forma stoklarını kontrol ediyorumda 2 günde toplam 20 tane falan forma satılıyordu son 15 gündür satışlar çok durmuştu. Ama bugün Sneijder ile birlikte yaklaşık 7-8 kat arttı bi anda satışlar 200'e yaklaştı sadece formada birkaç saat içinde...

Buda bilgi olarak size gelsin...

Yaw hocam , şu forumda kendi adıma en çok faydalandığım üye sensin.

Seyirci sayısı mı olsun , satışlar mı olsun , neyine bedeni var ney nereden alınır

Wallahi Ben GS olsam seni işe alırım :)

Eyvallah renkdaşım mutlu ettin bu mesajınla :)

Galatasaray'ı laf olsun diye değil duygusal olarak seviyoruz biz. O yüzden renkdaşlara yardımcı olmak GS'ye katkı sağlamak en büyük amaçlarımdan birisi. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

Ayrıca GS teklif getirirse bana düşünürüm belki :P
    Takımımızı gönülden seviyoruz, gönülden destekliyoruz. Canımızı bile veririz! Biz aşığız! Aşkın da tarifi yoktur!

• Kırmızı forma siparişi verdim. Görev devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: snake-eater

GS-Store'da forma yoktu bedenler hep xl diğerleri bitmiş mağazadakiler bana Ankara'da diğer mğazalardada kalmadığı ama gittim Nike mağazasında her beden 3 formadan vardım aldım bir tane parçalı yarin ismi yazdırmaya gidicem (nike'tan alanlar nike'te ücretsiz isim ve numara yazdırabiliyor)

Çok garip, ben İstanbul'da Nike mağazasından aldım ve baskı yoktu malesef. Bu arada kulübün formalarda kullandığı yazı fontu olduğuna dikkat et. Başka saçma sapan bir font kullanmasınlar.
  • Yoksaaaaa :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Bazen store'daki forma stoklarını kontrol ediyorumda 2 günde toplam 20 tane falan forma satılıyordu son 15 gündür satışlar çok durmuştu. Ama bugün Sneijder ile birlikte yaklaşık 7-8 kat arttı bi anda satışlar 200'e yaklaştı sadece formada birkaç saat içinde...

Buda bilgi olarak size gelsin...

Yaw hocam , şu forumda kendi adıma en çok faydalandığım üye sensin.

Seyirci sayısı mı olsun , satışlar mı olsun , neyine bedeni var ney nereden alınır

Wallahi Ben GS olsam seni işe alırım :)

Eyvallah renkdaşım mutlu ettin bu mesajınla :)

Galatasaray'ı laf olsun diye değil duygusal olarak seviyoruz biz. O yüzden renkdaşlara yardımcı olmak GS'ye katkı sağlamak en büyük amaçlarımdan birisi. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

Ayrıca GS teklif getirirse bana düşünürüm belki :P
    Takımımızı gönülden seviyoruz, gönülden destekliyoruz. Canımızı bile veririz! Biz aşığız! Aşkın da tarifi yoktur!

Yoksaaaaa :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

GS-Store'da forma yoktu bedenler hep xl diğerleri bitmiş mağazadakiler bana Ankara'da diğer mğazalardada kalmadığı ama gittim Nike mağazasında her beden 3 formadan vardım aldım bir tane parçalı yarin ismi yazdırmaya gidicem (nike'tan alanlar nike'te ücretsiz isim ve numara yazdırabiliyor)

Çok garip, ben İstanbul'da Nike mağazasından aldım ve baskı yoktu malesef. Bu arada kulübün formalarda kullandığı yazı fontu olduğuna dikkat et. Başka saçma sapan bir font kullanmasınlar.

Her mağazada yok malesef benim aldığım yerdede yoktu nike'ın bir başka şubesine yönlendirdiler ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Her mağazada yok malesef benim aldığım yerdede yoktu nike'ın bir başka şubesine yönlendirdiler ...

Nike'ta ücretsizken GS Store'da +16 lira mı yani? Nasıl iş bu böyle?

• NIKE babasının hayrına mı basıyomuş isimleri

İlginç sanmıyorum açıkcası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

beyler tabletteyim koymayi beceremedim bnm yerime biri su resmi koysun lutfen

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img802/7462/imagexyk.jpg#

Herkes GSStorelara

• 119 Lira pahalı diyen arkadaşlar. Buyrun 35 liraya forma tüm bedenler stoklara yüklendi çabuk alın hemen biter...

https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=13091

Ayrıca isimde yazdırabilirsin...
  • öyle malesef ben formayı Nike'tan aldım(GS-store'da kalmadığı için) dünde diğer mağazasına gidip bastırdım ücretsiz

sanmıyorum diyen arkadaş yalan söyleyecek değilim inanmıyorsan gidip sorabilirsin ankara Armada AVM'de basıyorlar
  • imzali guzelmis...
  • quote:

Herkes GSStorelara

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=22035

ustad bilsen sen bilirsin , normal gerçek imzamıdır baskı mı?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.