Şimdi Ara

Herkes GSStorelara (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parçalı sipariş ettim bakalım, takım Eskişehir deplasmanına gelincede bir imza attırırız tamamdır.
  • Erkek beden small, bayan için uygun olur mu? Çok mu sırıtır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Erkek beden small, bayan için uygun olur mu? Çok mu sırıtır?

Bayanın kilosunu ve boyunu söylerseniz yardımcı olabilirm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Bazen store'daki forma stoklarını kontrol ediyorumda 2 günde toplam 20 tane falan forma satılıyordu son 15 gündür satışlar çok durmuştu. Ama bugün Sneijder ile birlikte yaklaşık 7-8 kat arttı bi anda satışlar 200'e yaklaştı sadece formada birkaç saat içinde...

Buda bilgi olarak size gelsin...

Yaw hocam , şu forumda kendi adıma en çok faydalandığım üye sensin.

Seyirci sayısı mı olsun , satışlar mı olsun , neyine bedeni var ney nereden alınır

Wallahi Ben GS olsam seni işe alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Bazen store'daki forma stoklarını kontrol ediyorumda 2 günde toplam 20 tane falan forma satılıyordu son 15 gündür satışlar çok durmuştu. Ama bugün Sneijder ile birlikte yaklaşık 7-8 kat arttı bi anda satışlar 200'e yaklaştı sadece formada birkaç saat içinde...

Buda bilgi olarak size gelsin...

Yaw hocam , şu forumda kendi adıma en çok faydalandığım üye sensin.

Seyirci sayısı mı olsun , satışlar mı olsun , neyine bedeni var ney nereden alınır

Wallahi Ben GS olsam seni işe alırım :)

Eyvallah renkdaşım mutlu ettin bu mesajınla :)

Galatasaray'ı laf olsun diye değil duygusal olarak seviyoruz biz. O yüzden renkdaşlara yardımcı olmak GS'ye katkı sağlamak en büyük amaçlarımdan birisi. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

Ayrıca GS teklif getirirse bana düşünürüm belki :P

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Erkek beden small, bayan için uygun olur mu? Çok mu sırıtır?

Bayanın kilosunu ve boyunu söylerseniz yardımcı olabilirm :)

48 kilo , 165-170 arası

ya metin oktay parçalı yada normal formada olur, vereceğiniz fikire göre davranacağım.
  • Kilo açısından biraz sıkıntı olabilir yanlız söyliyimde. Bayan formada S beden olurda normal formada biraz dökümlü olabilir söyliyim yani. Kilo biraz sıkıntı çünkü...
  • Hala forma almayan ürün almayan kaldı mı arkadaşlar

Ayıp ediyosunuz hadi devam yapıştırın siparişleri kurutun Store'u...

http://www.gsstore.org/Default.asp
  • Senelerdir Galatasaray'lıyım ilk parçalımı bugün aldım ben de Sneijder sağolsun
  • Söz verdiğim gibi :

Herkes GSStorelara

Atkı ve toplar vardı onu belirteyim ama devamı gelecek.Sneijder için özel ürünler üretiliyormuş.
  • Ben karar veremedim henüz ne yapacağımı. Gidip Sneijder forması mı alsam yoksa sweatshirt,atkı,t-Shirt alarak mı destek olsam? Formaya sıcak bakmıyorum çünkü 6-7 ay sonra yeni formalar çıktığında 10 numaralı Sneijder forması almayı düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Ben karar veremedim henüz ne yapacağımı. Gidip Sneijder forması mı alsam yoksa sweatshirt,atkı,t-Shirt alarak mı destek olsam? Formaya sıcak bakmıyorum çünkü 6-7 ay sonra yeni formalar çıktığında 10 numaralı Sneijder forması almayı düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim.

Bence al formasını ama bır hafta içinde muhtemelen sneijder resmi ürünleri tanıtılacak turuncu tshırtler alabilirsin mesela ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Ben karar veremedim henüz ne yapacağımı. Gidip Sneijder forması mı alsam yoksa sweatshirt,atkı,t-Shirt alarak mı destek olsam? Formaya sıcak bakmıyorum çünkü 6-7 ay sonra yeni formalar çıktığında 10 numaralı Sneijder forması almayı düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim.

Kulübe katkı açısından Sweat - tişört almak daha mantıklı. Yüzdeye vurursak çok daha fazla katkı veriyorsun kulübe. Sweatleri al derim sonrada forma alırsın :)

• benim formam vardı. sweatshirt bere tshirt fln aldım. bugün geçti elime. yoğunluk vardır hafta sonunu bulur dedim ama 2 gün sonra geldi valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

benim formam vardı. sweatshirt bere tshirt fln aldım. bugün geçti elime. yoğunluk vardır hafta sonunu bulur dedim ama 2 gün sonra geldi valla

Demiştim eskisi gibi sıkıntı yok diye : )
  • Merhabalar arkadaşlar sizden bir konu hakkında yardım rica edecektim.
    Şu anda benim 120 - 130 TL gibi bir bütçem var. Sneijder gelirse birşeyler alacam demiştim ve geldi. Almaya karar verdim.
    Ya parçalı forma alacam yada aşağıdaki üründen :
     Herkes GSStorelara

Bir arkadaşımın doğum günümde aldığı orjinal olmayan bir forma var, ama giymiyorum. Eğer bu formaya Sneijder ismini bastırabilirsem. Yukarıdaki montu alacam.Ama eğer bastıramazsam ya montu ya formayı alacam.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Hangisini almalıyım sizce ? Orjinal olmayan formaya baskı yaparlar mı ?
    nolamaz kardeşim senden de yardım bekliyorum. :)
    Teşekkürler.

• Maddi durumum çok iyi olmadığı için forma almak yerine başka şeyler aldım.Bi atkı bi Metin Oktay forması aldım.Param olduğunda inşallah bi Sneijder forması alırım.

Herkes GSStorelara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooteknist_

Maddi durumum çok iyi olmadığı için forma almak yerine başka şeyler aldım.Bi atkı bi Metin Oktay forması aldım.Param olduğunda inşallah bi Sneijder forması alırım.

Herkes GSStorelara

Hayırlı olsun kardeşimde öbür konuda sana bir sürü şey çıkarmıştım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zooteknist_

Maddi durumum çok iyi olmadığı için forma almak yerine başka şeyler aldım.Bi atkı bi Metin Oktay forması aldım.Param olduğunda inşallah bi Sneijder forması alırım.

Herkes GSStorelara

Hayırlı olsun kardeşimde öbür konuda sana bir sürü şey çıkarmıştım

Cevap attım hocam o konuya ama emeğine,eline sağlık.bir dahaki ay dediklerinden alacağım,fotoğraflarını özelden atacağım hatta.Mahçup oldum sana valla.Teşekkür ederim tekrar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.