Şimdi Ara

Herkes GSStorelara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
2
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yönetimimiz dünya yıldızı, first class bir oyuncu getirdi, hepimizin yüzünü güldürdü. Şimdi bizlere düşen GSStorelara saldırıp oraları sömürmektir. Lütfen imkânı olan herkes forma alsın, imkânı olmayan arkadaşlar da en azından bir anahtarlık alsın. Kulübe bu transfer için en azından böyle teşekkür etmeliyiz.

• Eskişehir'de malum store yok. İnternetten sipariş etsek, arkasına numarasıyla beraber Sneijder yazdırma gibi bir durumumuz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

Eskişehir'de malum store yok. İnternetten sipariş etsek, arkasına numarasıyla beraber Sneijder yazdırma gibi bir durumumuz var mı?

Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın SİVAS GS STORE gidiyorum. Offff bütün o sıkıntılı geceleri unuttum lan
  • Melo umarım 10 numarayı verir, Vermezse 14 ve ya 20 giyebilir.
  • inanılmaz bir forma geliri olacak
  • Hadi beyler herkes 1 tane anahtarlık dahi olsa alsın lütfen...

http://www.gsstore.org/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abanın beyler bütçenize göre alın bir şeyler. Kaç numara giyecek ona göre yarın bastıracağım?
  • beyler harbı hiç yoktan bi anahtar alın yönetim elinden geleni yaptı sıra bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Melo umarım 10 numarayı verir, Vermezse 14 ve ya 20 giyebilir.

Vermez açıklama yapmıştı.
  • yarın iş çıkışı oradayım :)
  • herkes gelirine göre birşeyler almaya çalışsın. İlla forma olacak diye birşey yok. Bir kolonya bile alsanız katkıdır. Destek vermeyenlerde kendilerini sorgulasınlar.
  • 1-2 gün önce GSStore dan şort ve tozluk aldım biraz da kredi kartı borcum var. Forma gelecek aya kaldı maalesef.
  • Kesinlikle kırmızı'dan alıyorum bir adet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSSTORE Denizli'deki müşterilerini önemsemediğini gösterdiği ve buraya bir GSSTORE açmadığı için almayacağım.Kulübe hayırlı olsun transferimiz.
  • Alanlar buraya veya öbür ana konuya aldıkları ürünün resmini koysun böylece öneri bekleyen arkadaşlarımızada öneri olmuş olur...
  • yarın talan edeyim hangisine gitsem
  • Herkes storelara
    Herkes storelara
    Herkes storelara
    Herkes storelara
    Herkes storelara
    Herkes storelara
    Herkes storelara
    Herkes storelara

Ben 2 forma aliyorum herkes aldigini alacagini yazsin hesap yapalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parası olupta yarın GSTORE'dan birşey almayan bizden değildir.
  • Şehrinde gs store olanlar gidip alsın olmayanlar ekran başından desteğini göstersin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.