Şimdi Ara

Herkes GSStorelara (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
228
Cevap
2
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

quote:

Orijinalden alıntı: kaybolmayan kumanda

quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

GSSTORE Denizli'deki müşterilerini önemsemediğini gösterdiği ve buraya bir GSSTORE açmadığı için almayacağım.Kulübe hayırlı olsun transferimiz.

böyle şey olur mu? daha yeni toparlanıyor gsstore.eskişehirde de yok bizde almayalım o zaman forma falan

Valla hocam ben internetten forma almak istemiyorum,ürünleri elden görüp almak istiyorum.Misal o internette gördüğünüz nike sweatleri gerçekte gördüm istanbula gittiğimde.O kadar kalitesiz ki anlatamam.Boyner vs. var ama GSSTORE'dan almadığım sürece bir anlamı yok

sende haklısın hocam.ama store açmak ciddi maliyet vede açılması için birinin teşebbüste bulunması gerek.kulüp kendi açmıyor.çoğu bayilik olarak açılıyor yani

• arkadaşlar gsstoreda problemmi var üye girişi yapıyorum. bi ürün almak istiyorum tekrar üye girişi yapın diyor. tekrar üye girşi yapınca ana sayfaya atıyo hiçbi ürünü sepetime ekleyemiyorum.

sizde durum nedir???
  • beyler tabletteyim koymayi beceremedim bnm yerime biri su resmi koysun lutfen

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img802/7462/imagexyk.jpg#

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

arkadaşlar gsstoreda problemmi var üye girişi yapıyorum. bi ürün almak istiyorum tekrar üye girişi yapın diyor. tekrar üye girşi yapınca ana sayfaya atıyo hiçbi ürünü sepetime ekleyemiyorum.

sizde durum nedir???

O sıkıntı bazen oluyor evet ama arka arkaya olmaması lazım. Tarayıcıdanda kaynaklanabiliyor bazen. Geçmişi temizleyip yeni bir tarayıcıyla denemenizi tavsiye ederim sorun düzelecektir...

Ayrıca sepetinize eklediğiniz ürünler tekrar üye girişi yaptığınızda sepetinizde bekler. İyi alışverişler :)
  • Arkadaşlar formaya isim ve numara yazdırmak için Store'a gitmemiz şart mı yoksa internetten verdiğimiz siparişe yazdırabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

arkadaşlar gsstoreda problemmi var üye girişi yapıyorum. bi ürün almak istiyorum tekrar üye girişi yapın diyor. tekrar üye girşi yapınca ana sayfaya atıyo hiçbi ürünü sepetime ekleyemiyorum.

sizde durum nedir???

O sıkıntı bazen oluyor evet ama arka arkaya olmaması lazım. Tarayıcıdanda kaynaklanabiliyor bazen. Geçmişi temizleyip yeni bir tarayıcıyla denemenizi tavsiye ederim sorun düzelecektir...

Ayrıca sepetinize eklediğiniz ürünler tekrar üye girişi yaptığınızda sepetinizde bekler. İyi alışverişler :)

Sağolasın başka bi browserdan deniyim olmadı cookieleri siliyim pc başına geçince

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

Kadıooyde. Gstore yok

Bağdat Caddesi Caddebostan'da var. Barlar sokağından 1 önceki ışıklarda hemen.

@cihanair dostum kimse almak zorunda değil. Ancak biz gerçek taraftarlar olarak kulübe destek amacıyla alıyoruz ürünleri. Durumu olmayan arkadaşlarda en azından bir lisanslı kalem, kolonya alsa bile kârdır bizim için. En azından yönetime böyle teşekkür edebiliriz.

Az önce geldim Nike'tan, malesef kırmızı forma yoktu. Parçalı aldım akşam üstü de isim yazdırmaya store'a gideceğim. Merak edenler için Nike 7 taksit yapıyor GSBonusa. Durumum olmadığı için store'dan alamadım, store 3 taksit yapıyormuş.

Herkes GSStorelara

forma poşetinin üstünden 2 tane Türk Bayrağı var ne oluyor onlar? Forma için mi?

• Beyler formaya 10 numaramı 14 numara mı bastırayım ? veya bekleyeyim sezon sonunda mı bastırayım ? 10 numarayı alır mı sezon sonunda 14 le devam eder mi ? Kafamda deli sorular..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

beyler tabletteyim koymayi beceremedim bnm yerime biri su resmi koysun lutfen

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img802/7462/imagexyk.jpg#

Hocam esofman ustunu ne kadara aldiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet forma siparisi mi verdim az evvel. Yarin baskilari tamamlanmis sekilde alacagim insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder formasını alıcam inşAllah.
  • Arkadaşlar, Kırmızı - Beyaz ve Parçalı formaların tüm bedenleri GS Store'a yüklendi bilginize...

http://www.gsstore.org/urunListele.asp?bolumID=145
  • Bana ne lan bana ne yararı oldu gelmesinin
  • storelere akın edelim arkadaşlar
  • quote:

quote:

Kadıooyde. Gstore yok

@cihanair dostum kimse almak zorunda değil. Ancak biz gerçek taraftarlar olarak kulübe destek amacıyla alıyoruz ürünleri. Durumu olmayan arkadaşlarda en azından bir lisanslı kalem, kolonya alsa bile kârdır bizim için. En azından yönetime böyle teşekkür edebiliriz.

Az önce geldim Nike'tan, malesef kırmızı forma yoktu. Parçalı aldım akşam üstü de isim yazdırmaya store'a gideceğim. Merak edenler için Nike 7 taksit yapıyor GSBonusa. Durumum olmadığı için store'dan alamadım, store 3 taksit yapıyormuş.

Herkes GSStorelara

benim bildiğim derbiden sonra orası kapandi camini fln kırmışlardı.yanılmıyorsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

quote:

Kadıooyde. Gstore yok

Herkes GSStorelara

forma poşetinin üstünden 2 tane Türk Bayrağı var ne oluyor onlar? Forma için mi?

Hocam bayrak patchleri formanın yanında veriliyor isteyen ücretsiz olarak GS Store'larda diktirebiliyor. Fakat ben kötü gözüktüğü için diktirmedim. Nike'taki görevli arkadaş sağolsun fazladan 1 tane verdi. Ama ikisini de saklayacağım. Bu arada eğer patchi olmayıp da isteyen arkadaş varsa 1 tanesini kendisine gönderebilirim.

A.B.D(azimBora) dostum hayır orası kapanmadı. O saldırıdan sonra satışlarına devam ediyor kendim alışveriş yaptım ve haftada 1-2 kez Bağdat Caddesi'ne giderim ve hep açıktır orası. Oradan alışveriş yapabilirsin. Kadıköy olmasa da bir diğer mağaza Üsküdar Capitol alışveriş merkezinde var.

• Arkadaş haala inanamıyorum yaa .Sahada görmediğim sürece bu korku gitmicek sanırım :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

quote:

Kadıooyde. Gstore yok

Herkes GSStorelara

Hocam bayrak patchleri formanın yanında veriliyor isteyen ücretsiz olarak GS Store'larda diktirebiliyor. Fakat ben kötü gözüktüğü için diktirmedim. Nike'taki görevli arkadaş sağolsun fazladan 1 tane verdi. Ama ikisini de saklayacağım. Bu arada eğer patchi olmayıp da isteyen arkadaş varsa 1 tanesini kendisine gönderebilirim.

A.B.D(azimBora) dostum hayır orası kapanmadı. O saldırıdan sonra satışlarına devam ediyor kendim alışveriş yaptım ve haftada 1-2 kez Bağdat Caddesi'ne giderim ve hep açıktır orası. Oradan alışveriş yapabilirsin. Kadıköy olmasa da bir diğer mağaza Üsküdar Capitol alışveriş merkezinde var.

peki o zaman gidip bir ara bakayım

• Benim çok ters zamanıma geldi anca ay başında forma alıcam 14 numara giyicek sneijder Cruyffun numarası ve benim uğurlu sayım içimden de geçirdim he ulan inşallah uğurlu sayım 14 ü giyer diye nasip oldu o yüzden ayrı bir yeri var benim için
  • Bazen store'daki forma stoklarını kontrol ediyorumda 2 günde toplam 20 tane falan forma satılıyordu son 15 gündür satışlar çok durmuştu. Ama bugün Sneijder ile birlikte yaklaşık 7-8 kat arttı bi anda satışlar 200'e yaklaştı sadece formada birkaç saat içinde...

Buda bilgi olarak size gelsin...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.