Şimdi Ara

Hepsiburada sorunu (*) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
9.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
344 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Yıldız ver ama içeriğe yaz okumadan yayınlıyorlar. 1 yıldızlıları yayınlamadılar. 2-3 Yıldız verip burdan almayın yazdım. Yayınlamışlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labkamil -- 24 Mayıs 2020; 15:56:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru . Düşün yıldızlılar kaldırılıyor , yüksekler kalıyor . Google haritalarda da olduğu gibi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

adamlar yanlis gonderdikleri urunun sucunu hepsiburada'ya atmislar farkindaysaniz. ben olsam ben de yayinlamam. mesajdan o kismi cikartip "satici dusuk model gonderdi" diye tekrar gonderin, yine onaylanmazsa birlikte elestirelim
    Aynen katılıyorum. Satıcı üşenmeyip doğru ilanı açsa sorun yaşamayacaktın. Satıcının üşengeçliği ve bilgisizliği yüzünden HB yi suçlaman çok garip. Hb yi çıkar yorumdan yayınlanır. Yorumun yayınlanmasa bile satıcı puanı düşecektir.

Mesela alttaki ürün 35 tane 1 yıldız almış. Günün fırsatında satıcısı da hepsiburada. Eğer yıldız silecekse önce kendi sattığı üründen silerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgfb -- 24 Mayıs 2020; 16:27:2 >

• "Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır." diye de yazıyor ürün yorumlarını yazarken.
    senin sorunun satıcı.. ürün yorumları ile ilgili değil.
    ayrıca o ürün hakkında bir şeyler yazıp 1 verirsen görürsün çıkıp çıkmadığını. çoğunuz haklarınızı yanlış yerde arıyorsunuz.
    sitede bir sürü 1 yıldızlı ürün var.

biri demiş diğer siteler varken neden hepsiburada...
    forum hep böyle şeylerle dolu vatandan almayın sinerji kazıkladı, itopya yollamıyor, n11 yanlış ürün yolluyor, bilmemne bir şey yapmıyor diye. girin reddit sitesine amazonun da ne olduğunu görürsünüz.bu hepsinde oluyor.

bir de forumda teknik serviste yapılmayan ürünlerin hb vatan gibi şirketlere suç atan tayfa var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza237 -- 24 Mayıs 2020; 16:31:23 >
  • Maalesef hepsiburada.com çok bozdu. Birçok alışverişim oldu fakat son alışverişlerim hep sorunlu. Satıcıya soru soramıyorsunuz, adam temin edemiyor ürünü ama haftalarca bekliyorsunuz, yalandan takip kodu giriyor satıcılar, adama kötü puan verdim direk beni arayıp niye kötü puan verdin diye hesap sordu geçen de.

• Emperor Karl Franz kullanıcısına yanıt
    Maalesef aldığım ürünün direkt perakende satışı yok.
  • benim 1 yıldızlıları hiç yayınlamadılar, 3 ve üstü verirseniz şak diye yayınlanır. 10 senelik üyesiyim sanırım, daha önce de ufak tefek sıkıntılar oldu (3. parti değil firmanın kendisiyle) konuşarak halledebiliyorduk lakin son 2 yıldır rezalet üzerine rezalet ekliyorlar. en son satış sözleşmesine aykırı olarak hem fatura kestiler 1 ay oyalayıp, ürünü göndermediler ardından 1 hafta sonra da göndermiş gibi gösterip ben iade etmek istiyormuşum gibi işlem yaptılar. hayvan değiliz bizde insanız, ürünü aldıktan 2 hafta sonra bile arasalar böyle böyle durum oldu gönderemiyoruz deseler seve seve onay veririm. ama 1 ay gönderileceğini bastıra bastıra söyleyip, ardından tek taraflı sözleşmeden dönme şark kurnazlığıdır ve bende hb nin son damlasıdır. artık yüzde on fazla olsa bile amazondan alıyorum en azından kafam rahat ediyor. hb den ürün alacaksanız, almayın, 3. partiden alıyorsanız direkt satıcıyla iletişime geçin, hb yi bulaştırmayın, geç olur güç olur ama karşınızda insan olur bi şekilde halledersiniz.

er ya da geç, rakipleri zorlamaya başladıkça, ticari ahlakı öğrenecekler. öğrenmedikleri bu süreç boyunca da bu arkadaşlardan alışveriş yapmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 24 Mayıs 2020; 16:48:48 >

• Konu için teşekkürler.

Şahsen yorumun yayınlanmış olsaydı toplasan 100 200 kişi bu satıcının böyle ürün gönderdiğini öğrecekti.

Bu sayede 3800 teknoloji forumu takipçisi direkt kendileriyle alakalı ürün satan bu satıcı ve sitesi hakkında doğru yargıya vardı.

Eminim ki şimdi bi yerlerde keşke yayınlasaydık ne halt ettik diyorlar.

• Unix3r U kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan bende çok kez alışveriş yaptım ve bir problem yaşamadım ta ki airpods alıp sahte ürün gelene kadar.ürünü bir şekilde iade etmeyi başardım ve yorum attım çünkü bende oradaki yorumları okuyarak almıştım.neyse mağazanın sahte ürün gönderdiğini birçok foto ile 1 yıldız vererek yazdım.yorumum 2 hafta onay sürecinde kaldı ve sonrasında ne mi oldu konuyu açan arkadaşın başına gelen olay gibi yorumum yayınlanmadı ve silindi. O günden sonra bebek bezi hariç hiçbirşeyi internetten almıyorum

Hepsiburada  sorunu (*)

Hepsiburada  sorunu (*)

Hepsiburada  sorunu (*)

Hepsiburada  sorunu (*)

Hepsiburada  sorunu (*)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phonedeep -- 24 Mayıs 2020; 17:4:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Unix3r

Olumsuz yorumları engelliyor diyorum. Sadece olumlu yorumlara izin veriyor.Sadece olumlu yorumları onaylaması bana göre dolandırıcılık.
    evet maalesef ürünlerin satışını destekleyici pozitif yorumları yayımlıyorlar,benim de başıma gelmişti,paranın sevkini senin onayınla yapan diğer siteler varken neden hb yı tercih ediyorsun ki

butun kargo,ürün risk sende kalıyor
  • Bu konuda en dürüst site n11 her şeyi yayınlıyorlar

• Hepsiburada ile defalarca alışveriş yaptım. 2 kez sorun yaşadım şu ana kadar 2 sinde de müşteri hizmetlerine kolayca ulaştım. 1. sinde kitap siparişi vermiştim, satıcı ürünü kargolamasına karşın sürat kargo aktarmada göründüğünden elime ulaşmadı ve müşteri temsilcine ulaştım. İnceleyip döneceklerini söylediler. Ertesi gün arandım ve kargonun akibeti bilinmediğinden para iadesi yapacaklarını söylediler ve para hesabıma iade edildi. Para iadesi aldıktan 20 gün sonra ne komik ki Sürat kargo kitabı getirdi. 2. sorun ise satıcısı Hepsiburada olan çamaşır makinesi sipariş etmiştim. Horoz lojistik ile gelen ürünü LG yetkili servisi kurmaya geldiğinde makinenin yandan küçük bir darbesi olduğunu belirtip tutanak tuttular. Bunun üzerine müşteri temsilcisiyle iletişime geçtim. Kendileri Horoz lojistik ile irtibata geçip evden ürünü aldılar ve ürünü teslim aldıkları gün inceleme sonucu para iadesi gerçekleştirdiler. Tekrar sipariş verdim aynı üründen ve bu kez sorunsuz ulaştı. Sonuç olarak, ilgisiz bir firma olduğu yönündeki görüşlere katılmıyorum. Eğer usulüne uygun iade talebinde bulunulduysa mağdur etmiyorlar ve son derece kibar bir müşteri hizmetleri anlayışları var.

• Yorum okuyan ve onaylayan kişi ile de alakalı aslında. Benim yorumlar yayınlanmış.

Vestel 55U9500 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
    Hepsiburada  sorunu (*)

Polosmart Hybrid Bluetooth & Wireless V 5.0 Kablosuz Mouse - Yeşil
    Hepsiburada  sorunu (*)

• Sadece hb deki yorumlara bakarak alanlara birşey denmez zaten. Araştırma yaprken her sitteye bakacaksın, hatta bulursan forum sitelerine veya sosyal medyaya bakacaksın.

Fakat buradaki sorun yorumun yayınlanmaması tabi ki ve ürünle alakalı bir sorun değil, sorun site ile alakalı olunca yayınlamamışlardır.
  • Hepsiburada'dan alışveriş yapmayı kestim.
  • Aynı durum benim de başıma geldi. Aldığım lastiklerden biri sıkıntılı çıkınca yorumlara yazmıştım, yayınlamamışlardı. Güvenilirliğini hızla kaybediyorlar.

• Benim yaptığım şu yorumu da yayınlamadılar. En ufak bi kusur ibaresi varsa yayınlanmıyor kesinlikle. Şikayetvar Com a yazdım. Umurlarında bile değil. Bu adamlar tekel değil hatırlatmak lazım mutlaka. İadelerde de bin dereden su getiriyorlar. Sözde 14 gün koşulsuz iade hakkımız var ama adamlar kendilerini kanundan üstün görüyor. Yok paketi açmışsın, yok poşeti yırtmışsın.

Hepsiburada  sorunu (*)

• Hocam yorum olayıyla alakalı benim de başıma benzer bir şey geldi, aynı yorumu 4 kere yazınca yayınlamak zorunda kaldılar.

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Yanlışlıkla yorumunu beğendim. Gerçekten nasıl bir zihniyet?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.