|
Hepsiburada Premium'a yüzde 49 zam geldi! (4. sayfa)
-
-
Önceleri ücretli kullanıyordum sonra yapı kredi üzerinden kart çıkardım ücretsiz hale geldi zam yüksek olsa bile kargonun bedava olması ve hepsipara avantajlarıyla halen uygun durumda mesela bu gün muhabbet kuşu için yem aldım ve kampanya dahilinde 25,50 tl hepsipara hesabıma geçti.
Haberi okuyup sadece kargo bedava için kullandığımı fark ettiğim üyeliği iptal için sitesine girdim, ki aldığım ürünler belli bir tutar üzerinde olduğu için çoğunlukla kargo bedava oluyor zaten. Premium yönetten iptale tıklayınca sana bir teklifimiz var, 49 tl hepsi para tanımlayalım ve bizimle kal dedi, dedim ne demekk, 1 ay daha kalayım :)))
-
Her alışverişte premium monte etmeye çalışıyor
_____________________________ https://www.vivacom.bg/internet/optichen-internethttps://https://www.vodafone.ro/serviciifixe Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://starnet.md/ro -
Vodafone Yanımda...
_____________________________ -
Oha reklamın da böyle alınanını ilk defa gördüm. Amazon canım ciğerim lafım yok ama Amazon'da ürün yok ki? Çok az kalem var. HB ise neredeyse her şeyi satan bir platform.
Bu arada kıyas yaparken bir şeyi eksik yapmışsınız. 3-4 alışveriş yapınca HB üyelik ücretini fazlasıyla veriyor geri. Ne alsam 25 TL veriyor. Zaten sık alışveriş yapmayan biri üyelik almaz. Haliyle bu kıyas hem etik değil hem de aşırı yanlı olmuş.
_____________________________ EGEMENLİK, KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR. Bu toprakları bizim için kazanan kahramanların lideri.
ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA. -
Bende hem hb premium hemde hepsiburada world card var. Her alışverişimde 65 lira world puan veriyor. Daha doğrusu yüzde 10 puan veriyor. Maksimum 65 lira. Yani tek alışverişde bile premium parası geri geliyor. Üstelik 100 lira ürün alsam bile bedava kargo. Hepsiburada gerçekten çok iyi. İsterse 100 lira yapsın sıkıntı yok
-
Hakikaten de etik dışı rezil bir reklam olmuş. Editörün araya reklam sokması da ekstradan ofsayt. Zam haberi diye giriyorsun, araya rakibinin reklamını öteki rakibi doğrudan yererek yapıyor. Hem Amazon hem de editör bakımın çok büyük bir ucuzluk olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Şubat 2026; 2:22:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zantevesta
70 liraya bedava. Asıl sıkıntı trendyolda ona sövünTrendyolu o kadar adam yerine koymuyoruz ki sovme ihtiyaci bile duyup zaman harcamaya gerek duymamis o derece…
_____________________________ Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor. -
Hem amazon hem HB üyeliğim vardı. Bir süre sonra amazondan hiç bir şey almadığımı boşa aidat ödediğimi fark edip iptal etmiştim HB'de de yıllığa geçmiştim. Amazon ara sıra çaya tuvalet kağıdına indirim yapacak diye bekle bekle nereye kadar. Son senelerde gram avantajı kalmadı ki gözümde. Belki aşırı pahalı ürünlerde indirim denk getirebilen alıyordur da zaten öyle ürünleri de çok alan biri değilim artık devir ekonomi devri.
Amazonda arayüz desen berbat. Çorba gibi aradığını bulamazsın.
Bence HB son zamanlarda kalitesini çok arttıran bir marka oldu artık. Müşteri hizmetlerine ulaşmak, destek almak ise muazzam hızlı ve sorun çözme odaklılar gerçekten. Tabi aldığım üürnlerin çoğu ya kaliteli marka pazaryerleri ya da HB'nin kendisi oluyor.
HBO max 4k destekli fakat netflix gibi bir windows APP olmadığı için tarayıcıdan izlerken bir süre sonra bitrate bombok oluyor. TAsk dizisini izlerken kanser etmişti. 4k başlayan bölüm 144p bitiyordu. Eleştirilecek tek konu hbo nun stream saçmalığıdır.
Nisanda yenilenecekmiş yıllık üyeliğim. Keşke daha erken olsaymış zamlı yenileyeceğiz artık yapacak bir şey yok :D
daha yeni premium oldum beni bekliyormuş çakallar
-
Ahaa
zammın sebebi bulundu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Referanslarım -
yıllık üyelik alsak en yüksek geri veren banka hangisi deneyen var mı
Oha resmen Amazon "HB zamlandı biz daha iyiyiz iptal edin" haberi yaptırmış.
-
Uygulamada premiumu yönet kısmında en altta üyelik iptali var
Haberin verilme şekli çok çirkin olmuş. İşbirliği demek diğer firmaları karalama veya üyelik iptal ettirmeye teşvik etme üzerine olmamalı. Ben de hepsiburadaya veya amazona bayılmıyorum. Sonuçta bizler tüketiciyiz. Hangi firma işimize gelirse ondan alışveriş yaparız. Ama haberin verilme şekli çirkin ve etik dışı olmuş. Yıllardır habercilik deneyimi olan bu platforma yakışmamış, kalitesiz olmuş.
-
Amazon zam yaptığında HB "bizde zam yok" tarzında bir reklam kampanyası yapmışlardı zamanında. Şimdi aynı fiyata gelmişler zamlaya zamlaya. :D
Belki yeni gelmiştir önceden yoktu
İptal ettim teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 19 Şubat 2026; 10:35:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazon hiç kullanıcı dostu değil, eskiden uygun fiyat ve gümrük avantajı var diye yurtdışından alıyorduk ama TR sitesinden neredeyse hiç sipariş vermedim. HB ve migros yetiyor da artıyor genel alış verişler için. Ayrıca HBO bende açık ara primedan daha iyi içerik konusunda.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt