Şimdi Ara

Hepsiburada Premium'a yüzde 49 zam geldi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
12.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada da sadece premium'a zam gelmiyor, satıştaki ürünler de piyasa fiyatının üzerinde hep. Vodafone RED ile birlikte ücretsiz HB premium geliyor. Yoksa para verilip alınacak bir üyelik değil, gereksiz.

Ak parti iktidarındaki Ticaret bakanlığımız denetimleri sıkılaştırmış durumdayken vaziyet bu şekilde.

iFFALCON 65U95A 65 İnç Akıllı TV QD-Mini LED Google TV, 144Hz Yenileme Hızı (2026 Model) - Fiyatı, Yorumları

Trendyol : 49999 TL

iFFALCON 65U95A 65'' 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı

Hepsiburada : 55999 TL

Ayrıca açmış olduğum aşağıdaki konuda da PC bileşenleri fiyatlarındaki denetimsizliği inceleyebilirsiniz.

AK Parti İktidarında Bilgisayar Bileşenleri Fiyatlarındaki Denetimsizlik ve Vergilerle Kamu Zararı | DonanımHaber Forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 18 Şubat 2026; 13:35:9 >

• Berke2005 kullanıcısına yanıt
    Sadece HB özelinde bakarsak evet 45 TL fazla değil. Ha arada sıklet farkı var bence ancak rakibi olan Amazon'a bakınca aşağıda kalıyor. Benim dediğim bu. Kıyaslamayı aylık fiyat üzerinden yapıyorum.

• Scarletlion kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Amazon cidden Türkiye için çok iyi bir nimet. Amazon prime da zaten çok kaliteli ve kataloğu çok geniş bence HBOdan daha geniş ama benim önemsediğim birçok dizi HBO da o yüzden mecbur onu da alıyorum. Hepsiburada olmasa almam aylık 230tl çok fazla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hem Amazon hem de Hepsiburada kullanıyorum. Zam olmasını elbette istemeyiz, fakat hepsi zam yapıyor. Ben devamli sipariş verdiğim için kara geçiyorum her türlü. Ocak ayında yıllık yenilendigi için şimdilik zam dan yırttık.
    Kullanmayıp almayı düşünen varsa tavsiye ederim. 2022 yılından beri yıllık yeniliyorum. Normal şekilde alsanız kargo çıkartıyor bir esprisi kalmıyor zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Reklam aldınız diye Hepsiburada premium'u yermenize gerek yok.

Ayrıca listede verilen bilgilerin neredeyse çoğu yanlış.

Hepsiburada premium kargosu son zamanlarda amazon Prime'dan daha önce geliyor. Aynı gün teslimat yok demişsiniz ama daha geçen hafta verdiğim siparişte, sabah aldığım ürün akşam kapımdaydı.

İndirim oranları indexli olduğu için kendi satıcılarında indirimler birebir aynı oluyor genelde.

-Ucuzunu bulursan fark iade kısmında kampanyaya uygun olması vs saçmalamışsınız. Aldığınız herhangi bir ürünün fiyatı düşerse MH'Ye bağlanın anında aradaki farkı iade ediyorlar. Daha doğrusu kupon olarak tanımlıyorlar.

• Hepsi burada ve Trendyol, Amazon, bu 3 İnternet sitesi tam olarak insanlar ile dalga geçiyor, Hepsi burada tam bir kazık fiyatlar, Trendyol ondan beter, Amazon satıcı Amazon yazıyorsa satıcıya dikkat edin yerli ürünü kakalıyor, nasıl mı ürün Avrupa standardı değil özellikle yerli ürünlerde şikayet yükseliyor, bazı ürünler Amazon dan alınır, Hepsi burada aynı bir dükkan satışı gibi fiyat biçiyor, Trendyol bunların süzmesi, yinede dikkat etmek gerekiyor, Amazon yabancı satıcılar ürünün arkasında duruyor, bu ürün konusunda Aliexpres yine bir numara, ürünün arkasında duran satıcılar, en iyi sonuç veriyor

Aldığınız ürün yerlim?i, yerli veya Çin 3. Kalite diye bir şey var, şu ana kadar Çin menşei ürünler aldım 4 yılı geçti hala çalışıyor, satıcı bana memnun kalacaksın dedi, Hakikatten ürünler Kalite kalite sınıflara ayrılmış, özellikle Aliexpres adeta beni bir çok sorundan kurtardı

Hepsiburada Premium üyeliğinizi yenilemek veya iptal etmek için:
    www3.hepsiburada.com
    Hepsiburada.com
    https://www3.hepsiburada.com

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• İptal için girdim, teklif filan sunmadı. İptal ettim, yeniden premiuma dön diyor ama ücret çekimi yapmıyor. Israrla 28 şubat tarihinde kartından çekim yapılacak şeklinde sistemi ilerletiyor. Kalsın bakalım (28 şubata kadar premium hakkını sürdürürüyormuş).

@1881sayılısefer @mahsur kalan adam

Bazen kargo parası altında kalan bişey lazım oluyor çocuklara filan okulda olunca öyle zamanlarda filan fena olmuyor zaten çıkartıyor parasını. Her zaman minimum kargo ücretli bişeylerde alınmıyor, daha fiyat düşük ancak o an gereken bişeyler oluyor kargo ücreti olmadan devam. İlla çocuklar için değil bizimde bazen ufak bişey lazım oluyor yada benzeri bişey diyelim faydası oluyor. Yıllardır premiumunu kullanıyorum şu verdiği blutv miş hbo muş hiç kullanmadım daha desem yeridir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada gerçekten işini düzgün yapan kaliteyi yüksek tutan bence birinci e ticaret sitesidir. Yıllardır çok şey aldım beni bir defa bile mağdur etmedi. Hepsiburada takas işi yapmasa millet elindeki telefonları yok pahasına sağa sola satacak ve çoğu kişide telefon Sahibi olamayacak. Yıllardır telefonumu burada yenilerim sıfır sıkıntı. Zaten normal Kargo 100tlyi geçmiş ayda 70tl hiçbirşey. Amazon’da ikinci gelir benim için. Diğerleri zaten yaramaz

• Kazak HB deki ürün çeşitliliği Amerikan Amazondan çok daha iyi. Amazonda insan aradığını bile bulamıyor.

HB nin Mh da iyi.

Neredeyse tüm ihtiyaçlarımı HB den alıyorum.Amazonda çok düşeş bir şey olursa alıyorum.

Çinli Trendyola ise hiç bulaşmıyorum bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Size katılıyorum. Amazon’da bir şey bulmak zor. Arayüz berbat. Yıllardır geliştirmediler. Trendyol desen bit pazarı gibi, kargo işi sıkıntı ücretsiz kargo yok gibi birşey pass mass zaten yaramaz. Hepsiburada ya laf atanlar var onları mutlu etmek çok zor. Prime için HBO için üye olanlar da var yok 4k değilmiş falan filan. İnsanları memnun etmek gerçekten çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.